Bildirim
Felaket denilebilecek kampüsleri yazıyoruz (sosyal çevre) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
takip. bilen arkadaslar yazsin 2 hafta sonra baya bir ise yarar tercihlerde. Kotulerin yaninda cok iyi diyebileceklerinizi de yazarsaniz sevinirim arkadaslar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nobody can interfere everybody's life -
yazan var mı bilmiyorum ama kesinlikle marmara işletme ilk 3e oynar. ben ilk gördüğümde lise sanmıştım zaten. oraya kampüs demek binaya iltifat. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erdi1995
quote:
Orijinalden alıntı: legen wait for it dary
quote:
Orijinalden alıntı: Dirk Pitt
marmara üniversitesi hukuk fakültesi diye ekşiden aratmıştım bi ara hiç iyi yorum yok kampüs hakkında.kendim gidip görmedim tabi
ekşi sözlük'te yerçekimi diye bir kavram yok dikkate almayın
gerçketen kötü mü?bir açıklık getirelim.
Haydarpasa kampusunde bulunuyor tip ve hukuk fakultesi. Yer olarak kadikoy iyidir, kampusu de normal bir kampus iste. Kotu diyen gicbir seyi begenmeyen tipler. Google gorsellerden bak gayet guzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: unaloner
tobb etü. hiç bi türlü gideri yok
öyle üniversite olmaz olsun. İşyeri gibi._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam
quote:
quote:
quote:
marmara üniversitesi hukuk fakültesi diye ekşiden aratmıştım bi ara hiç iyi yorum yok kampüs hakkında.kendim gidip görmedim tabi
Haydarpasa kampusunde bulunuyor tip ve hukuk fakultesi. Yer olarak kadikoy iyidir, kampusu de normal bir kampus iste. Kotu diyen gicbir seyi begenmeyen tipler. Google gorsellerden bak gayet guzel.
Hergun onunden geciyorum hatta lys ye orda girmistim, oyle buyuk bir kampus degil ama çok şirin ve tarihi bir dokusu var. Bahcesi de baya guzel bol yeşilli filan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Doyacak kadar aşın varsa,
başını sokacak bir damın,
insanoğluna kulluk etmiyorsan,
başkasının sırtında değilse geçimin,
tamam, güneşli günler içindesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam
quote:
quote:
quote:
Tıp fakültesi bu sene maltepeye taşınıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
iyteden uzak durun başkada bşy demiyorum:D _____________________________ -
gazi üni hakkında kimse bişey yazmamış kampüs ortamı falan nasıldır _____________________________
Leyla ile Mecnun -
Gazi
İyte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anadolu uni. muhendislik fakultesinin bulundugu kampus nasildir beyler? Adini unuttum simdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionMaster -- 28 Haziran 2013; 21:32:19 >
Felaketi Fevkalade diye okuyorum her gördüğümde _____________________________ -
manisa celal bayar zirveye oynar.dağın başına 2 bina + kantin koymuşlar üniversite diye yutturuyorlar
Orijinalden alıntı: aslancaca
Orijinalden alıntı: daedlus
Orijinalden alıntı: Behindofthedarkness
iyte'ye domuz iniyormuş ( şaka değil )
hocam şu iyte nedir herkes yazıyor :D
Ege üni İzmir in oğluysa
İyte evlatlığı gibi ..
hocam şu iyte nedir herkes yazıyor :D
Ege üni İzmir in oğluysa
İyte evlatlığı gibi ..
manisa celal bayar zirveye oynar.dağın başına 2 bina + kantin koymuşlar üniversite diye yutturuyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: ElysionMaster
Anadolu uni. muhendislik fakultesinin bulundugu kampus nasildir beyler? Adini unuttum simdi
2 Eylul kampüsü . Tam bir felaket._____________________________ Nobody can interfere everybody's life -
Vay arkadaş İTÜ-ODTÜ dışında bir yer yazmayalım yani. _____________________________ -
Özyeğin üniversitesi Çekmeköy Kampüsünü geçen Kasımda gördüm.Şehirden uzak , çevresinde hiçbirşey yok.Sosyal hayat isteyen biri için araba olması şart.
Bilgi üniversitesinin de bi kampüsünü görmüştüm de hatırlamıyorum adını.O da felaketti..Tabi okunmasına okunulur ama araba şart buralar için._____________________________ -
Arkadaşlar İyte kampüs,yer olarak kötü evet; ama izmir dışında olan insanların kafasını karıştırmayalım..Eğitim olarak İzmirde en iyi üniversitedir kendisi..İzmir yüksek teknoloji enstitüsü.Tercih için araştırmakta fayda var..Dokuz eylülüde egeyide hatta belki istanbul-marmara üniversitelerinide eğitimde katlar..Ama tabiki Ege'nin kampüsü bitiriyor olayı zaten.. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X