Şimdi Ara

feign death nasıl bişeydir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar yeni aldım bu yeteneği ama kullanıyorum horde bana vurmaya devam ediyor ya da mage poly yapıyor . birde strangleye başladım levelde dusuk olunca onune gelen dalıyor en cokta 60lıklar dalıyor nedir bu? buna alısıcazmı yoksa başka bolgeyemi geçmeli ? fikirlerinizi alayım dedim

• stv durum öyle, alışcaksın ..
    FD eskiden öyle değildi, FD deyken dmg almıyodun ama sonra hala iyi mi oldu kötü mü oldu karar veremediğim bir şekilde değiştirildi..
    FD yi çok sık kullanacaksın ...aggro alınca FD ye basman yeterli..özellikle instancelarda agro almaman gerekiyo ama olur da alırsan FD yi kullanacaksın...
  • ben oyunculara karsı sormustum en kıl oldugum sey bana ust level biri dalıyor tam onu kesmek uzereyken(bm ve mm ye yatırdım,bu yuzden 1-1de şansım fazla ki bu 2şer level ust 2 magei pet zorlamanmadan alacak kadar,yada o ikili noobdu,) başka bi horde ki bu 60lılra oluyor genelde kesiyor

şu halini oyunculara karsı nasıl kulalnıcaz adam gibi ?
  • fd yi artık herkes ezberledi. hunterla kapısırken millet fd yapcagını biliyo. o yüzden anlıyo ölmediğini. fd yinede kullanışlı bi skill.
    Mesela karşındaki mage se sana bi büyü cast ederken (instant olmayan fireball gibi) fd kullandığında castı interrupt olur. Yada fd ye bastıgın anda combat stance den çıkarsın (dikkat fd ye basarken petinin adama vurmadığından emin ol yoksa combatta kalmaya devam edersin) ve yere trap atabilirsin.
  • fd için kesinlikle makro şart peti pasif moda geçirmek için yoksa hiç bi yararı olmuyor fd genelde 40 man yada 20 man instancelarda dps abandınkdan sonra aggro 0lamakda 1e1 ayrıca çokda yararlı bi skill raid wipe olurken sen fd yap bekle bide item rack varsa naked moda geçersin repair den kurtulursun
  • yani o adamlar beni pet yuzundenmi kesti? bide fd yaptıktan sonra peti pasie almanın bir yararı olmuyor sanırım(en azından gordugum) ya bu strangle işinin en rahat yolu alcemist olarak damage absorbe pot içmiş olarak dolasmak atak yapan artık sok olur %90 meleecidir castersa 60 değilse yada leveli ucuk değilse alırım(warlocklar hariç:D)
  • pvp de pek kullanışı olmayan pve de ise çok yararlı bir skill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 11 Ağustos 2006; 10:26:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fd yapınca passive e almazsan combatdan çıkamazsın ve trap koyamazsın o yönden passive alman gerekli...
    quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

yani o adamlar beni pet yuzundenmi kesti? bide fd yaptıktan sonra peti pasie almanın bir yararı olmuyor sanırım(en azından gordugum) ya bu strangle işinin en rahat yolu alcemist olarak damage absorbe pot içmiş olarak dolasmak atak yapan artık sok olur %90 meleecidir castersa 60 değilse yada leveli ucuk değilse alırım(warlocklar hariç:D)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.