Şimdi Ara

FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok dostum daha öncedende belirttiğim gib ses beni hiç bozmuyor seviyorum o sesi ayrıca 2-3 dk calışsa 20 derece oynuyor sıcaklık bide fanın düğmesi devir ayarlı yane düşük devirde tutuorum genelde 0 ses oluyor o zaman:D
  • Houston, kalkışa hazırız motorlar açılıyor, sistem tamam motorlara tam güç verin.. Hocam videoyu seyrederken kendimi armegeddon filminde gibi hissettim. Ne o ya kasanın her yerini parmakladın.. Şaka bir yana eline ve emeğine sağlık çok güzel olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Houston, kalkışa hazırız motorlar açılıyor, sistem tamam motorlara tam güç verin.. Hocam videoyu seyrederken kendimi armegeddon filminde gibi hissettim. Ne o ya kasanın her yerini parmakladın.. Şaka bir yana eline ve emeğine sağlık çok güzel olmuş..

cok saol dostum:D kasayı calıstırınca bende öle hissediorum:D
  • kasan çok hoş ama böylesine iyi bir çalışmalar yapılmış kasada kablo toplamaya pek önem vermemişsin

tırtırlı sitah elektirk hotrumlarını uv ye boyayp süper bi görüntü elde edip kablolarını güzelce toplabilirsin bende

ama çok güzel bi kasa gerçekten
  • çok güzel olmuş.fikirler güzel özellikle anahtarlarla fanları açmak.ellerine sağlık.
  • cok sağolun arkadaşlar:) kablo toplamayada gelince suan kasa son halini aldı ve suan kablolar gercekten toplu fakat sistem de değişik eklentiler olduğu için kablo toplama sınırlı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlaz

EVET arkadaşlar kasa bitmiştir yane mod bitmez ama bidaha dokunurmuyum bilemiorum
    YAPILAN İŞLEMLER:
    ÜST KAPAK PLEXİ İŞLEMEŞİ
    ÜST KAPAK KESİMİ TEKRAR BOYAMA
    KABLO TOPLAMA
    DEĞİŞİK Bİ SİSTEMİN EKLENMESİ VİDEODA GÖRÜCEKSİNİZ
    KART OKUYUCU EKLENMESİ
    USB BLOĞUNUN DÜZENLENMESİ
    İÇ IŞIKLANDIRMADA DEĞİŞİKLİK
    PASTA-CİLA
    SES DUYARLI KATOTLARIN ANA ÜNİTESİ ÖN KAPAĞA TASINDI(NORMAL YERİ PCI idi
    ELİMDEKİ KÜÇÜK FANLARDAN SAPPHIRE OLAN MAVİ LEDLİ FAN ÖN TARAFTAKİ DVD-R CIKISINA UYARLANDI
    NERDEYSE TÜM SİSTEME(IŞIKLANDIRMA-FAN) ANAHTAR TAKILDI
    POWER VE RESET LEDLERİ DEĞİŞTİRİLDİ(KIRMIZI BEYAZ)
    220V FAN YERİNE OTURMADIKESME BİÇME İŞLEMLERİ YAPILDI
    ELDE KALAN ŞERİT LED KLAVYE ÜSTÜNE YERLEŞTRİLDİ GÜÇ KASADAN ALINIYOR.

RESİMLER VE VİDEO:
     FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D
     FeeL Hur2 Inspıratıon Mod BİTTİ--RESİM ve VİDEO EKLENDİ-RESİMLER KÜÇÜLTÜLMÜŞTÜR:hade yorummm:D
    şimdi siz diceksiniz dostum bu ne:D bunun cevabınıda videoda alıcaksınız:D

power ile hdd olmasın o

şaka maka güzel olmuş arkadaşım elibe sağlık güle güle güzel günlerde kullan

• oucc:D evet dostum doğru söledin:D düzeltiyorum
  • tek kelimeyle muhteşem ellerine sağlık!
  • helal olsun arkadaşım üreten gençliği her zaman takdir etmişimdir hll sana
  • Güzel çalışması emeğe saygı çervesinde kutluyorum. Yalnız o yan kapaktaki fan 3000 rpm de ses yapmıyormu. Yüksek sese karşı alerjim varda.
    Önceden kullanığım kasa. Öndeki fanı led şeklinde ışıklandırma çok güzel.
    Fakat kasanın üstünü pleksi yapman hoş olmamış.
    Yan kapaktaki fan çok büyük eğer kule tipi bir soğutcu takman gerekirse sığmaz fandan dolayı.
    O büyük fanı ekran kartının üzerine gelecek şekilde yapsaydın daha iyi olurdu.
    Esasında o büyük fan hiç olmamış kasanın bileşenlerini göstermiyor.Uv moda devam gece görüntüsü daha güzel olabilir kasanın içinin.
    Kasanın içini mat siyaha boyamanı öneriyorum.Ben kendi kasamı boyadım çok güzel oldu.Ama içini boyarken kesinlikle zımparadan kaçma biraz sıkıcı ama olsun.Sonrasında değiyor emeğe.
    Kasa toplama için anakartın oturduğu saçdan bazı yerleri kesmen gerekebilir.

• bi an için havalanacak sandım, süper olmuş o yerdeki fix accessories yazan parça nedir acaba?
  • güzel olmuş
  • anahtarla çalışan ve çalışrken araba sesi veren kas hayallarimden birini gerçekleştirmişşin imkanlar ve vakit aahhha ahhhhhhhhhhh modunda çok süper olmuş bu arada :D
  • dostum modun süper olmuş..her adımını dikkatle ve ilgiyle inceledim..tebrikler
    maşallah diyelim nazar değmesin
  • herşey çok güzel ama o 220v luk fanın sesi ne yaw :D onun yerine 12v luk bi fan alıp takmanı çok feci şekilde tafsiye ederim :D geri kalan herşey çok güzel özelliklede o araba sesini çok begendim :DD::DD: o sesi pc acma düğmesine bastıgın an yani pc acılırken çalışan bi şekilde yapsan süper olur çok begendim devrik cümleler oldu sanırım idare edin D:
  • Kardeş Sen Bu Fanı LED'leme işini biliyorsun sana bi tavsiye yan kapaktaki fana aynen öndeki gibi şerit led döşe çünki bence en dikkat çekici nokta fanlarla çok uyumlu olan ledlerdi başarılar
  • gerçekten muhteşem olmuş eline sağlık.
  • quote:

Bu Plexi'yi Dremelle Nasıl Yaptın Hocam. Ben Yapamdım.
  • hocam o video açılmıyor eski yenisi varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.