Şimdi Ara

FEEL AOPEN S.P FOXCONN KASALAR ADETLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  FEEL AOPEN  S.P FOXCONN KASALAR ADETLİ

HURRİCANE 1 CAMI SAĞLAM ÖN PİM TAMİRLİ 60 LİRA POWERSİZ
    ...............................................................................................................................................................................
     FEEL AOPEN  S.P FOXCONN KASALAR ADETLİ

HURRİCANE A1-03 ÖN PİM TAMİRLİ 55 LİRA POWERSİZ
    GÜMÜŞ RENLKLERİNDEN ÇİZİĞİ ÇOK OLANLAR VARDIR 40 LİRA POWERSİZ
    ................................................................................................................................................................................

FEEL HURRİCNE TAYPHON YAN CAMI CATLAK 50 LİRA POWERSİZ
    .................................................................................................................................................................................

FOXCONN YATAY KASA BOŞ 20 YTL POWERSİZ
    ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

FEEL ZL-02 ÖN PİM TADİLATLI 35 LİRA POWERSIZ
    ...................................................................................................................................................................................

AOPEN H600B TEMİZ KASA İSTEYENE BEYAZDA VAR 50 YTL POWERSIZ
    ...................................................................................................................................................................................

AOPEN ATX QF50-H02 Micro Tower SİYAH-GÜMÜŞ KASA 40 YTL POWERSIZ

AOPEN ES50E-E02 ATX KASA 23 YTL POWERSIZ
    ....................................................................................................................................................................................

AOPEN H500-Y12 KASA 40 YTL POWERSIZ
    ....................................................................................................................................................................................

AOPEN ES55-B06 KASA 20YTL POWERSIZ ADETLİ ALIMLARDA UYGUNA VERİLİR
    .....................................................................................................................................................................................

FOXCONN , TSAA-809 KASA 20 YTL POWERSIZ
    .....................................................................................................................................................................................
    RESİMDEKİ KASALAR DEFOLU VE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ TANE 14 LİRA
    DURUMLARI GENEL OLARAK ÖN PANEL TADİLATLI VEYA UAFAK EZİKLİ
    DURMLARI KULLANIM DA MAHSURU OLMAYAN KUSURLAR DEĞİŞİM YOK

GÜNCEL RESİMLER

AY-PC
    M.KEMAL MAH 3137/3
    ÜMRANİYE /İST
    ALİ ŞEKER ali57seker@hotmail.com
    0544 329 88 88 0535 698 85 34
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alişeker -- 9 Ağustos 2008; 21:07:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ali bey daha önce aldığımız gibi kargo sizin tarafınızdan mı karşılanıyor???
  • selam ali bey paranızı 11/08/08 saat 22:40 da hava le yaptım ama daha kargom gelmedi ??? PM de attım size bu konu ile ilglii PM ulaşmadı galiba birde burdan yazayım dedim. kargom ne zaman elimde olur tşklr....

AOPEN ES55-B06 KASA 20YTL POWERSIZ ADETLİ ALIMLARDA UYGUNA VERİLİR

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alişeker -- 14 Ağustos 2008; 21:36:53 >

• Orjinalden alıntı: vipmail123

Böyle kişisel bilgileri forumda vermenizin uygun olmadığını düşünüyorum.
    Ö.M. yoluyla iletebilirsiniz.

tabi ki de talebin olduğu nokta burası idi Ö M ol sa idi orası olurdu

• Nedense bu forumda Ali abimin yaptığı işe karışmak,veya ona akıl vermeye çalışmak moda olmuş...

Karışmayın arkadaşlar adam naparsa yapsın,kuraldışı veya tehlikeli bir durum yok ki.Anlamıyorum sizleri...
  • Kasam elime ulaştı teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feel Hurricane 2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum HURRİCANE A1-03'ön kapağını kırdım. Kasayıda forumdan almıştım. Elinde ön kapak var mı?
  • slm dostu kapak malesef şu an elimde 50 yakın boş şasi mevcut yani her ön kapak demek benim için bir kasa demek hayırlı geceler

• ben ali kardeşden 2 kasa aldım biri hurricane 2 biride aopen di valla bana göre super defolu dıyor ama hehee bana göre superdi.İnşallah daha guzel kasalar gelırse yıne ugrıcam ali kardeş sana hehe tabi defolu olsun ama
  • Ali beyden aldığım AOPEN ES55-B06 model kasanın ön panelini boyadım ve böyle oldu.. Nasıl olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Nedense bu forumda Ali abimin yaptığı işe karışmak,veya ona akıl vermeye çalışmak moda olmuş...

Karışmayın arkadaşlar adam naparsa yapsın,kuraldışı veya tehlikeli bir durum yok ki.Anlamıyorum sizleri...

vipmail123 arkadaşımızın Ali abiden istediği gayet normal birşey. Kasıt yok
  • dostum boayn güzel olmuş ortaya yeni bir model çıkmış

• quote:

Orjinalden alıntı: alişeker

dostum boayn güzel olmuş ortaya yeni bir model çıkmış

Teşekkürler.
  • quote:

AOPEN ES55-B06 KASA 20YTL POWERSIZ ADETLİ ALIMLARDA UYGUNA veRİLİR

Dostum elinde bundan kaç tane var. Bana 32 tane lazım. Tabii 32 tane de kaliteli PSU lazım.

Acele cevap bekliyorum.
  • Pm.....Ali Bey.
  • SELAM ALİ BEY. 14 LİRALIK OLAN FOTOĞRAFTA GÖRÜLEN AOPEN H500-Y12 MODELİ HALA DURUYOR MU?
  • ben başka bi kasa getirsem,getirdiğimi kasayı sizden aldğım kasaya monte edermisiniz?
  • slm dostum tabii yaparız

• Onun için ayrı bi ücret almazsınız sanırım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.