İddianame nin hazırlanması 3 ayı geçmeyecektir. Çünkü içeride tutuklular var. Bu iyimser bir bakış yüksek ihtimal hızlandırılacak iddianame. 45 günü geçmeyecektir. İddianame hazırlandıktan sonraki olası Fenerbahçe'yi düşürme kararının sonuçlarını isterseniz bir inceleyelim.
1-Beşiktaş ile yapılacak Süper Kupa finalini Fener kazanırsa ne olacak?
Cevap : Hem kupa Beşiktaş'a verilecek. Seyirci hasılatı ve diğer alacakların hepsi Beşiktaş'a iade edilecek (Fener tarafından)
2- Fener Şampiyonlar ligine gidecek. Eğer ki UEFA kabul ederse etmeme ihtimali de yüksek. Diyelim ki Fener'in 3. maçı öncesinde kararı açıklandı.
Cevap : Fener UEFA'dan normal şartlarda alacağı cezanın kat kat fazlasını alacak. Nedeni bugüne kadar böyle bir şey yaşanmadı. UEFA'nın prestijini düşürme kaygısından dolayı UEFA cezayı 2-3 kat daha fazlasıyla verecektir. Tahminim 5-10 yıl arası kupalardan men edecektir.
3- Lig oynanırken Fenerbahçe ligin 6. haftasında küme düşürme cezası aldı. Olası sonuçları nelerdir?
Cevap : Hem bu geçen senenin şampiyonluk ve reklam, tv gelirlerinin iade edecektir. Hem bu seneyi iade edecektir. İkincisi Fenerbahçe küme düşürüleceğinden dolayı bu seneyi boş geçecek. Seneye ise Bankasya'da mücadele edecek. Böylelikle kaybı 1 değil en az 2 sene olacaktır. Gelir kaybı %30 daha fazla olacaktır.
Buyrun bir de buradan yakın
bende öyle tahmin ediyorum ama federasyon tahminimce UEFA ile iletişime geçerek bu kararı verdi. Ama dediklerimin gerçekleşmesi halinde kayıp 2 katına çıkacak. Çünkü bu sene Bankasya da oynayıp 1 sene kaybedecekken, bu sene düşürüleceği için, seneyi de Bankasya 'da geçireceği için kayıp 2 yıl olacaktır. Maddi kayıbı ifade bile edemiyorum 1 milyar euro nun üzerinde çıkacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: midasbilisim
İddianame nin hazırlanması 3 ayı geçmeyecektir. Çünkü içeride tutuklular var. Bu iyimser bir bakış yüksek ihtimal hızlandırılacak iddianame. 45 günü geçmeyecektir. İddianame hazırlandıktan sonraki olası Fenerbahçe'yi düşürme kararının sonuçlarını isterseniz bir inceleyelim.
1- Beşiktaş ile yapılacak Süper Kupa finalini Fener kazanırsa ne olacak?
Cevap : Hem kupa Beşiktaş'a verilecek. Seyirci hasılatı ve diğer alacakların hepsi Beşiktaş'a iade edilecek (Fener tarafından)
2- Fener Şampiyonlar ligine gidecek. Eğer ki UEFA kabul ederse etmeme ihtimali de yüksek. Diyelim ki Fener'in 3. maçı öncesinde kararı açıklandı.
Cevap : Fener UEFA'dan normal şartlarda alacağı cezanın kat kat fazlasını alacak. Nedeni bugüne kadar böyle bir şey yaşanmadı. UEFA'nın prestijini düşürme kaygısından dolayı UEFA cezayı 2-3 kat daha fazlasıyla verecektir. Tahminim 5-10 yıl arası kupalardan men edecektir.
3- Lig oynanırken Fenerbahçe ligin 6. haftasında küme düşürme cezası aldı. Olası sonuçları nelerdir?
Cevap : Hem bu geçen senenin şampiyonluk ve reklam, tv gelirlerinin iade edecektir. Hem bu seneyi iade edecektir. İkincisi Fenerbahçe küme düşürüleceğinden dolayı bu seneyi boş geçecek. Seneye ise Bankasya'da mücadele edecek. Böylelikle kaybı 1 değil en az 2 sene olacaktır. Gelir kaybı %30 daha fazla olacaktır.
Buyrun bir de buradan yakın
Böylesi daha iyi olmuş.
kimsenin yorum yapmaması çok ilginç. en kötü senaryo bu bence. millet uyanamadı hala sanırım. 2 ay sonra Fener düşerse ben o zaman görürüm Fenerlileri.
quote:
Orijinalden alıntı: midasbilisim
kimsenin yorum yapmaması çok ilginç. en kötü senaryo bu bence. millet uyanamadı hala sanırım. 2 ay sonra Fener düşerse ben o zaman görürüm Fenerlileri.
iyi ozaman sadece onlar değil bizimde başımız ağrıyacak hemde 5 sene 5 sene bıldıgım kadarı ile avrupa kupalarından men edılıyormuşuz ozaman da
fenerin ve federasyonun yaptığı işlerden dolayı neden benim takımım ve milli takımım 5 sene avrupadan men edilsin, neden avrupa gelirleri engellensin
bunu anlatamazsın işte. biz ilginç bir ülkeyiz hem aziz yıldırım gibi adamı yaka paça sabahın 7 sinde terörist gibi evinden alırız. sonra da fenerbahçe ye ceza veremeyiz, korkarız. afedersiniz ama bu ülkeden bir bok olmaz. bu ülkede doğduğum için çok mutluyum ama bu ülkede yaşadığım için utanıyorum!
bu olayı unutturacaklar, bu kara lekeyi akılları sıra unutturacaklar diyecekler ki fenerbahçe başkanının yaptıkları kendisini bağlar, klübü bağlamaz böylece, feneri kurtaracaklar bu lig hiç olmadığı kadar pislenmiştir türkiye süper bataklık ligi olmuştur artık
beyler ben anlamadim olaylari feneri kesin kume dusurmedi bu aydinlar
geçti artık bence. bundan sonra hiç birşey olmaz.
bence de işi UEFA yapacak artık. güzel bir haddini bildirsin bu Aydınlar yalakasına.bb Bu arada Aydınlar da eski federasyondaydı. Demedi mi savcılık eski tff yöneticileri olduğundan soruşturmada gizlilik kararı var diye?
Aydınlar da bu işin içinden çıkar mı sizce?
Bence fazlasıyla içinde çıkmasına gerek yok.
Mantıken dediklerin doğru ama dün TFF başkanını ve kulupler birliğini dinledim, kazın ayağı hiçde öyle değil..Gerekirse kanun değiştirebilirler.
bilmiyorum ama ben öyle kolay kolay yapabileceklerini düşünmüyorum.
Önce deliller var,sonra yok diyen ve Aziz Yıldırım benim kulübümünde başkanıdır diyen bir TFF başkanı liderliğinde federasyonun artık Fenerbahçe aleyhine bir karar alabileceğini düşünmüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme