Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikoli88

yorum yaparak puan kazanabileceğimiz app çıktı vpn siz girdiğimde...
    Itunes nick name soruyor bunu nasıl ogrenebılırımki?

132puan lık soru ıtunes maıl adresı oluyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

nick soruyor hocam olmaz adres... 132 puan iyi birde referanslardan bunun yarısı gelse Allah bereket versin.. de nasıl yapıcaz cozemedım henuz.
  • quote:

quote:

quote:

nick soruyor hocam olmaz adres... 132 puan iyi birde referanslardan bunun yarısı gelse Allah bereket versin.. de nasıl yapıcaz cozemedım henuz.

https://discussions.apple.com/thread/3717352?start=0&tstart=0

Bunlardan bırını yazsak olurmu

• kendi nickimizle girip yorum yapmamaız lazım ama yapamadım error page diyor yukleyemıyorum app i
  • quote:

quote:

kendi nickimizle girip yorum yapmamaız lazım ama yapamadım error page diyor yukleyemıyorum app i

Başka apps çıkmıyormu

bilgisayardan itunesi aç Mağazanın altındaki itunes storeye gir ordan sağ taraftan hesap tıkla en altta takma ad var.
  • Arkadaşlr hiç referansım yok az puan kaldı 3000 e referansım olma şerefini gösterecek arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.
  • Başladık bakalım 3000 olacak mı

Not: Referans için PM atın VPN olayını da detaylı anlatırım, yardımcı olurum

Not eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 31 Ocak 2013; 18:50:17 >
  • Nerede uygulama var birlikte takip edelim , whatsapp grubuna gelin, yardımlaşalım... Pm atabilirsiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp grubu için katılımları alıyorum, pm gönderebilirsiniz...Herkes pes mi etti yoksa :)
  • noldu beyler bıraktınızmı işi?
  • quote:

noldu beyler bıraktınızmı işi?

dun rusyadan 2 oyun buldum sadece

1 tane de avusturalya dan var

ama appslardan bu ulkede bu ıçerık bulunmuyor çıktı
  • beyler ref i 0 olanlarıda düşünün
  • Ref yok, 2 günde 2300 küsürde kaldı, uygulama filan çıkmıyo 5$ alayım bi daha bakarsam
  • Slenderman vardı 800 puan. 1 dolara aldım yorum yaptım 5 yıldız verdiler puanı 10 dolara az kaldı alayım 5 yıldızı 1 yapacağım.oyun çok kötü ya la :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod isteyen pm atsin ve biri de bana pm atsin

• Yav beyler 10$ i hedeflemistim az kalmisti sold out yaziyo bitmis ulan sinirden gebercem napcaz herifler yerine de koymuyo ki bittigiyle kaliyor yenilemiyorlar napcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Yav beyler 10$ i hedeflemistim az kalmisti sold out yaziyo bitmis ulan sinirden gebercem napcaz herifler yerine de koymuyo ki bittigiyle kaliyor yenilemiyorlar napcaz

o olayı 100 puan falan kalmışken yaşadım. göz göre göre bitmişti 10 dolarlar gelir ama yenisi 1-2 güne en fazla
  • Eger bu isi safariden yapiyorsaniz daha cok verim alirsiniz ana ekrana eklerseniz hic bisey kazanamazsiniz safarideni ile bu bir degil

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

Yav beyler 10$ i hedeflemistim az kalmisti sold out yaziyo bitmis ulan sinirden gebercem napcaz herifler yerine de koymuyo ki bittigiyle kaliyor yenilemiyorlar napcaz

o olayı 100 puan falan kalmışken yaşadım. göz göre göre bitmişti 10 dolarlar gelir ama yenisi 1-2 güne en fazla

Gelmiyor ki sen gordun mu hic yenilendi mi ben bakiyorum 5 $ falan 1 haftadir yenilen miyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

Gelmiyor ki sen gordun mu hic yenilendi mi ben bakiyorum 5 $ falan 1 haftadir yenilen miyor

ben dakka başı bakıyorum. 5 dolar dün bittiği gibi yenilendi. ondan öncede yenilenmişti. hep yeniliyolar merak etmeyin

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.