Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karasahinemre

1) App Store dan VPN One Click programını indirin.
    2) Cydia'dan UDIDFaker ı yükleyin.
    3) UDIDFaker programında VPN One Click ı bulun daha sonra Random UDID yi seçin.
    4) Her 7 günde bir 3. işlemi tekrarlayın

ALIN SİZE SINIRSIZ VPN ONE CLICK!

Kardeş JB olsa IAP cracker ile hallederdim zaten ama ios6 ya jb çıkmadı daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kuruluşta kayıt vık zık yaparken face'den beğen, twitter'dan takip et dedik ama reffer kodu girmeyi unuttum. Daha uygulama da indirmedim hiç.

Reffer kodu şimdi nasıl girerim?

• quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

1) App Store dan VPN One Click programını indirin.
    2) Cydia'dan UDIDFaker ı yükleyin.
    3) UDIDFaker programında VPN One Click ı bulun daha sonra Random UDID yi seçin.
    4) Her 7 günde bir 3. işlemi tekrarlayın

ALIN SİZE SINIRSIZ VPN ONE CLICK!

Böyle şeyler neden aklıma gelmiyor ki, İşe yaradı teşekkürler
  • Arkadaşlar bende 3066 yaptım paypal için 5$ istiyorum fakat paypal adresimi gireceğim bölüm gelmiyor. Sold out yani tükendi diyor. Nasıl iş anlamadım. Alamayacaz mı şimdi
  • bu sistem batar ya uygulama geldigi falan yok gerçi 2 hafta önce hem ipad den hem iphone dan toplamda 10$ kazandım ama bi daha puan biriktiremedim buna baya zaman harcaman gerekiyor hergün vpnleri kontrol etcen falan masraflı iş
  • Akşam 5 itibari ile us ip'sinden şu uygulamaları indirdim: Ultimate Picture Spot,Hit & Split Free,Running Ball Lite,Veggie Fighter Free,Fizzy Bee ve KnightSpace bilginize arkadaşlar.
  • Arkadaşlar 2550 puanda kaldım pending kısmında 9 adet puan alamadığım uygulama var nasıl aşacağım şu sorunu ya ne yaparsam yapayım direk appstore'a yönlendiriyor bir püf noktası mı var bu işin anlamadım gitti ya
  • Refler 4000 puan yaptılar.geçen aldığım 5 dolar da gelmedi. 5 iş günü geçsin mail atacağım.şimdi de sold out yazıyo.battı batacak bence bu site freeappdaily gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar bende 3066 yaptım paypal için 5$ istiyorum fakat paypal adresimi gireceğim bölüm gelmiyor. Sold out yani tükendi diyor. Nasıl iş anlamadım. Alamayacaz mı şimdi

Galiba nakitleri bitmiş. 2 gün önce paypal adresimi yazdım ücreti hesabıma ancak gönderdiler. Ekleme: Neredeyse ttüm ödeme seçeneklerin de tükendi yazıyor

Şansıma yaa o kadar uğraştık olaya bak. Alıp bırakıcaktım artık, ilkini bile alamadık. Boşa uğraşmasınlar bence yeni arkadaşlar

• 2900 puanda kalıp alamadım bende sold out yenilenmezse yazık olcak
  • Kardeşim pm ile kod göndereceğinize sonradan kod girebilirmiyiz onu söyleyin.
    Biz ne sorduk adam ne gönderiyor ya?!

• quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Arkadaşlar bende 3066 yaptım paypal için 5$ istiyorum fakat paypal adresimi gireceğim bölüm gelmiyor. Sold out yani tükendi diyor. Nasıl iş anlamadım. Alamayacaz mı şimdi

Bende de ayni sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Enistgok

Kardeşim pm ile kod göndereceğinize sonradan kod girebilirmiyiz onu söyleyin.
    Biz ne sorduk adam ne gönderiyor ya?!

sonradan kod girilmiyor.
  • Para alamiyoruz niye bise diyor anlamiyorum paypala tiklayinca

• canlar neden REJECTED yazıyor bilen var mı?reddedilince ne oluyor ne yapmam gerekiyor tecrübesi olan varsa bu konuda paylaşabilir mi?

• şuan 5 dolar kalmadı hiç. hatta son 1 tane kalmıştı onu aldım. referanslardan biri son 40 puanı tamamladı sağolsun 7. 5 dolarım oldu sanırım.

rejected da dediğim gibi 5 dolarlıklar "sold out" oldu o yüzden reddediliyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 21 Ocak 2013; 17:53:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropfen

canlar neden REJECTED yazıyor bilen var mı?reddedilince ne oluyor ne yapmam gerekiyor tecrübesi olan varsa bu konuda paylaşabilir mi?

Bende de olmuşdu bu. Paypal hesabı kaynaklı. Bu arada az önce 6. 5$ aldım. 1-2 dakikaya gönderdiler paramı.

• ne güzel ilk defa para alıcaktım 3064 puan yaptım paypalda 5 lik kalmamış şansa bak ne zaman gelir acaba bi fikri olan varmı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNGDuM

quote:

Orijinalden alıntı: tropfen

canlar neden REJECTED yazıyor bilen var mı?reddedilince ne oluyor ne yapmam gerekiyor tecrübesi olan varsa bu konuda paylaşabilir mi?

Bende de olmuşdu bu. Paypal hesabı kaynaklı. Bu arada az önce 6. 5$ aldım. 1-2 dakikaya gönderdiler paramı.

Peki nasıl aldınız parayı hocam?

• İsveçte fork uygulaması var... Dikkatinize ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.