Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

Uzun süredir uyarı almamışsın. Benim bölümlere bi mesaj atda ayarlayalım 50 puanlık uyarı.

Şaka bir yana başladık bakalım. 130 puan olduk. 50 puan açık kalırsa ref. kullanırız.

Daha kullanırsın belki Şimdi yalvarsan da alamazsın kimseden o başta oluyor
    Bu arada uyarı geçmişime falan bakmışın, temizim komiser bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Yacan3. -- 17 Ocak 2013; 2:16:15 >

• VPN ile tıkladıktan sonra AppStore'a geçince VPN'i kapatıyor musunuz? VPN ile inmesini beklersek sabahı görürüz sanırım.
    ...derkem VPN bağlantısı kesildi, indirmeye VPN olmadan devam etti. Uygulamayı açtım tabi pending rewars'da kaldı. Şunu yapabilirsem iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 17 Ocak 2013; 2:52:59 >
  • quote:

VPN ile tıkladıktan sonra AppStore'a geçince VPN'i kapatıyor musunuz? VPN ile inmesini beklersek sabahı görürüz sanırım.
    ...derkem VPN bağlantısı kesildi, indirmeye VPN olmadan devam etti. Uygulamayı açtım tabi pending rewars'da kaldı. Şunu yapabilirsem iyi.

vpn yi kullandıktan sonra kapat bazı vpn ler aşırı yavaş indirdiğin appyi de 30 sn kadar açık tut pendingten düşüp puanını alırsın olur biter bazı applerde sorun oluyo pending te kalıyo bazen uygulamaları kapatıp tekrar açınca düzelebiliyo kendiliğinden
  • quote:

VPN ile tıkladıktan sonra AppStore'a geçince VPN'i kapatıyor musunuz? VPN ile inmesini beklersek sabahı görürüz sanırım.

İndirme işlemi sırasında vpn'i kapat, indikten sonra uygulamaya girmeden vpn'i tekrar aktif hale getir
  • Dediğiniz gibi VPN ile AppStore'a girdim, VPN ile indirmeyi başlattım sonra VPN'i kapattım. İndirme tamamen bitince tekrar VPN'i açtım, uygulamaya girdim puan geldi. Pending'de 1 uygulama kaldı o da AppStore Türkiye'de olmayan bi uygulamaymış.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 17 Ocak 2013; 3:15:59 >
  • quote:

Dediğiniz gibi VPN ile AppStore'a girdim, VPN ile indirmeyi başlattım sonra VPN'i kapattım. İndirme tamamen bitince tekrar VPN'i açtım, uygulamaya girdim puan geldi. Pending'de 1 uygulama kaldı o da AppStore Türkiye'de olmayan bi uygulamaymış.

Teşekkürler.

Rica ederim.

Bu arada manuel olarak vpn girme konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Konu için de yararlı olacaktır. Her ülkenin vpn bilgilerini bulup tek tek girsek bu programlara para ödemeye gerek duymayız diye düşünüyorum

• Ödeme aldıktan sonra pes ederim sanırım. Şu saatte uykusuz bıraktı. En iyisi yarın devam etmek.
  • İlk ödememi aldım ve bıraktım kafam öyle rahat ki :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ödeme aldıktan sonra pes ederim sanırım. Şu saatte uykusuz bıraktı. En iyisi yarın devam etmek.

Şöyle bir şey de var ama; 1-2 referansınız olduğu zaman siz indirmeyi bıraktığınızda uygulamaya girip bir bakmışınız 2100 puanınız var. İşte o zaman "900 puanlık uğraşayım bari ne olacak" diyorsunuz. Yani referans olduğu zaman ödemeyi alıp bırakamıyor kimse Sıkılmıştım tam, 1 gün hiç indirmedim. Ertesi gün bi girdim baktım 2 referansım yardırmış Gel de indirme işte o zaman

• referanssız 2. 5 dolarımı aldım 1 dk geçmeden yattı hemen hesaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropfen

İlk ödememi aldım ve bıraktım kafam öyle rahat ki :D

Pes etmeni hiç tavsiye etmem .sana tavsiyem ref avına cık.bende refsiz uğrasmazdim ama refim var kafam rahat yattigim yerden para geliyor resmen.bugün itibariyle 95 doları paypalima redeemledim ve dün gece saat 02:00 gibi 11 puanin vardi az önce merak edip baktim 1100 puan olmus hemde gece gece : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 17 Ocak 2013; 7:44:57 >
  • İşte ben bu tavırı sevmiyorum."ref avı" itici geliyor.featuredadiler bizden çok kaZanıyor ref sistemindeki amaçları da üye sayısını arttırmak hiç reklam bişi yapmadan.
    Dip not 95 dolar yapacak bi ref için kaç yıl uğraşmam gerekir allah bilir.hiç gerek yok :)

• 8 gundur takılıyorum programda 3. 5$ ı aldım...vpn prog suresı bıttı diğerleriyle takılıyorm bakalım.
  • ben indirecek uygulama goremiorum artik bukadarmiydi yani

• quote:

İşte ben bu tavırı sevmiyorum."ref avı" itici geliyor.featuredadiler bizden çok kaZanıyor ref sistemindeki amaçları da üye sayısını arttırmak hiç reklam bişi yapmadan.
    Dip not 95 dolar yapacak bi ref için kaç yıl uğraşmam gerekir allah bilir.hiç gerek yok :)

Hocam ref avı dememdeki kasıt sosyal ve form sitelerinde reklaminizi yapmaniz :) herseyi yanlis anlar oldunuz artık yaw :) aslinda youtube a bir turkce veya ingilizce feature points tanitim videosu koysaniz (seçim sizin ) bakin reflere o zaman sizde kazanmis olursunuz yeni baslayacak arkadaşlarada ön ayak olmus olursunuz.sonucta sizin karsi tarafa herhangi bir zarariniz yok;) kendinizi karsi tarafin yerine koyun ayni sey . Ayrica uğraş vermeden para kazanılmaz .Saygılar.
    Note:benim youtubede ingilizce featurepoints videom var ve 1hafta içinde 96 kisi izlemiş isterseniz linkinide verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 17 Ocak 2013; 10:18:45 >

• quote:

İşte ben bu tavırı sevmiyorum."ref avı" itici geliyor.featuredadiler bizden çok kaZanıyor ref sistemindeki amaçları da üye sayısını arttırmak hiç reklam bişi yapmadan.

6-7 tane foruma girip mesajımı yazdım şu an 10 referansım oldu. kendi başıma 5$ çekmiştim şu an 7200 puan oldu .
  • ben pending kısmındaki uygulamaları ilk sayfadaki yöntemle gideremedim var mı başka bir yol acaba ?
  • quote:

Ödeme aldıktan sonra pes ederim sanırım. Şu saatte uykusuz bıraktı. En iyisi yarın devam etmek.

İlk ödemeyi alıp direk sildim...

Sanada tavsiye ederim, telefonu yıprattığına değmez hani
  • Beyler Fransa ip'sine 90 puanlık Dark Runner 2 uygulaması düşmüş.Bilginize

• "Vapors" adlı arkadaş sayesinde pendingdeki olayı hallettik. Peki pendinge düşmeyen uygulamalar?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.