Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sadece iphone için mi bu uygulama, ayrıca gerçekten parayı yatırıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

Arkadaşlar sadece iphone için mi bu uygulama, ayrıca gerçekten parayı yatırıyorlar mı?

Evet uygulama sadece iPhone icin. 2kere para aldım 2-3dk icinde direk yatırdılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimisi 4.50usd almış fakat bana 5.00usd geldi ama para iadesi yapın diyor. Benim şimdi 0.50 usd para mi iade etmem gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Kimisi 4.50usd almış fakat bana 5.00usd geldi ama para iadesi yapın diyor. Benim şimdi 0.50 usd para mi iade etmem gerekiyor?

hayır o manada değil para iadesi yapın dediği.. bi problem yok iade yapmanızada gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Kimisi 4.50usd almış fakat bana 5.00usd geldi ama para iadesi yapın diyor. Benim şimdi 0.50 usd para mi iade etmem gerekiyor?

hayır o manada değil para iadesi yapın dediği.. bi problem yok iade yapmanızada gerek yok

:)) teşekkürler, fakat millete neden eksik para yatmış orası ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 9 Ocak 2013; 12:52:45 >
  • 9 tane uygulama Pending Reward kısmında hayırlı olsun :D %60ı Fransız vpn'ninden
  • Bugun ilk 4.50 dolarimi aldim. Darisi diger arkadaslarin basina

• Günlerdir bir uygulama bile geldiği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Liberté

Günlerdir bir uygulama bile geldiği yok

vpn one click kullanıyormusunuz ?cvp ınız evet ise günlük en az 3 tane gelmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 9 Ocak 2013; 14:57:21 >
  • hangi ülkelerin vpn sinde uygulama var burada paylasırsak daha güzel olaacak
  • wifi yok iş yerınde bakmadım bugun tum vpnlerden toplamda kaç puan kazanabılırız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable_21

quote:

vpn one click kullanıyormusunuz ?cvp ınız evet ise günlük en az 3 tane gelmesi lazım

Ben vpn one click programını kullanamıyorum sanırım önceden kullanmışım deneme süreniz dolmuştur diyor.

• Pending e alip beklettigim 12 uygulama var. Kotam dolmasin diye bekletiyorum. Wifi bulunca indirecegim. puan gecer mi hesaba sonra indirsem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

O olayı şimdi göz gezdirirken gördüm hemen kurdum hocam yapıyorum bakalım :) Uygulamayı kurduktan sonra puanını aldığımızı görmek için geri featurepoints'e dönerken vpnyi tekrar açmamız gerekiyor mu acaba ? Bir de ülkeleri nereden görüyorsunuz, bende ülke mülke çıkmadı vpn ayarlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Liberté -- 9 Ocak 2013; 15:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Pending e alip beklettigim 12 uygulama var. Kotam dolmasin diye bekletiyorum. Wifi bulunca indirecegim. puan gecer mi hesaba sonra indirsem?

sakat iş sizinkisi :D ama olur :) indirdikten sonra vpn siz açmayın yazık olur puanınıza.ben o hatayı yaptım 3 dane uygulamayı ne yaptıysam pendingten ödeme alamadım
  • quote:

quote:

quote:

O olayı şimdi göz gezdirirken gördüm hemen kurdum hocam yapıyorum bakalım :) Uygulamayı kurduktan sonra puanını aldığımızı görmek için geri featurepoints'e dönerken vpnyi tekrar açmamız gerekiyor mu acaba ? Bir de ülkeleri nereden görüyorsunuz, bende ülke mülke çıkmadı vpn ayarlarında.

pendingte ise ve uygulma yüklüyse vpn yi açın ve pendingten programa girip 30 sanıye bekleyın .not vpn siz uygulamayı açmaya çalışmayın!!!

• Uygulamayı indirdikten sonra vpnsiz açınca da geliyor puan, bizzat defalarca denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

Uygulamayı indirdikten sonra vpnsiz açınca da geliyor puan, bizzat defalarca denedim.

aynen bende böyle yapıyorum sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1yenibilgi

youtube'da video altlarına veya başka bi yerlerde bişeyler yapmak yerine buraya yazmak daha kolaylarına geliyor belkide hocam.

İstedikleri kadar yazsınlar konu içinde referans paylaşımı yasak. Adminden gelen duyuru bu şekilde. Konunun 1. mesajında yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Orijinalden alıntı: 1yenibilgi

youtube'da video altlarına veya başka bi yerlerde bişeyler yapmak yerine buraya yazmak daha kolaylarına geliyor belkide hocam.

İstedikleri kadar yazsınlar konu içinde referans paylaşımı yasak. Adminden gelen duyuru bu şekilde. Konunun 1. mesajında yazıyor.

hocam birşey sorcam sadece. referans kısmının boş geçilmesinin kimseye yararı yok. fakat kod kullanılırsa kendisi 50 puan alıyor (tamam çok az olmasada olur) ve yazdığı kişi puanının %50 sini alıyor ekstra olarak. ki bu iyi birşey bence. belki şöyle bir uygulama olsa, siz bu kodları dağıtan kişi olsanız ve bu kodları bir sıraya soksanız atıyorum 50 referans kodu var. onu sırayla isteyen kişilere verseniz bence yararlı olur. böyle bir fikir geldi aklıma sadece. kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.