Şimdi Ara

Feast elma dilim patates 3.75tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 paket stokladim, acili elma dilim patatesi 8.50 tl'ydi. Ona dokunmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kéén -- 21 Ocak 2015; 17:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: serden

Bimdeki elma dilim değil,parmak patates

hayır elma dilim

Feast elma dilim patates 3.75tl

Teşekkürler hocam stoklarım hepsinden 2 tane :)

Elma dilim patatese Kajun Çeşnisi dökerek baharatlandırıp yemenizi tavsiye ederim, bir daha normal patates yemezsiniz o derece :)

• elma dilim patatesin içinden kurt çıktığında almayı bıraktığım marka
  • Bimde 3.75 . Daha 1 saat once gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soldierkan kullanıcısına yanıt
    ooooo kurt çıkmış stok yapayım demek ki kaliteli patates bilgilendirme için teşekkürler
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    JoSeePh kullanıcısına yanıt
    @thedeparted 1 kg patates 2.5 kg nasıl eşdeğer olabiliyor biraz abartı değil mi?

@JoSeePh Kajun Çeşnisi'nin fiyatı nasıl nereden buluruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 22 Ocak 2015; 14:11:37 >
  • güzel... geçen superfresh e 1 kilosuna kaç 8-10 lira mı ne bişey vermiştim. money olmayınca da çok koydu be o para. ucuz hazır patates arıyordum sanırım doğru yolu buldum. burger king kampanyasından koli koli stokladığım ranch sos ları patates pahalı diye ekmek arasına döküp yiyordum. feat patatesle birlikte ranch soslarımı eriteyim. patatesle ranch sos acaip güzel gidiyo ya bide ranch soslar aşırı fazla olunca bi patates dilimine hayvan gibi ranch sos batırıyorum ohşş köküne kadar batırıcam şimdi kapanmadan gideyim migrosuma.
  • stokta gözükmüyor fiyat iyi
  • Elma dilim daha ucuz oluyor genelde,ben fazla sevmedigimden şok marketten 3.95 kgsuna parmak patates aliyorum,memnunum.

Firinda pisiyorum,yag vs olmadan gayet guzel oluyor,tepsiye falanda yapismiyor.ustunede beyaz peynir rendeliyorum.cmtsi yine meze babinda yaparim

• quote:

Orijinalden alıntı: netten

Arkadaşlar Bimde gördüm bu arada konu açacaktım unutmuşum
    Bimde mutfağım marka soğan halkası var 1000gr fiyat 4.45 ve ciddi anlamda iyi lezset olarak çok beğendiğimi söylemek isterim

Bildiğimiz, harçla kaplanmış soğan halkası mı hocam
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Hocam tam tarifi buradan ya da pm den yazabilir misiniz? Ocakta zor oluyor yağ falan sıçrıyor ben de fırında yapayım

• snomask kullanıcısına yanıt
    Metro Gross markette var hocam, 12 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Hocam tam tarifi buradan ya da pm den yazabilir misiniz? Ocakta zor oluyor yağ falan sıçrıyor ben de fırında yapayım

tarif yokki

fırın tepsisine yayıyorum.200 derecede altın sarısı olana kadar pişiyorum.yani çok basit.

denemeden inanması zor geliyor ama dondurulmuş patatesler hiç tepsiye yapışmıyor,daha geçen cmtsi yaptım,tepside en ufak bir iz bile kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

Orijinalden alıntı: mert969

tarif yokki

fırın tepsisine yayıyorum.200 derecede altın sarısı olana kadar pişiyorum.yani çok basit.

denemeden inanması zor geliyor ama dondurulmuş patatesler hiç tepsiye yapışmıyor,daha geçen cmtsi yaptım,tepside en ufak bir iz bile kalmadı.

Dolaptan çıkarır çıkarmaz mı yoksa çözülmesini bekledikten sonra mı fırına atıyorsunuz hocam?

• Fırında pişirirken yağlı kağıtta kullanabilirsiniz.
  • Bir soruda benden olsun:) kaç dk kalıyor peki en önemlisi o.altın sarısından falan anlamam:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 23 Ocak 2015; 3:12:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercorem kullanıcısına yanıt
    Vallahi dakika olarak hesaplamadım hocam fırının kapağını açıp kontrol ederek pişiriyorum
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    Donmus halde,firinin isinmasini beklemeden , genelde acelem var

• hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    Tepsinin dibine yağ falan da mi koymuyoruz

• Bitkisel sıvı yağ deyip, geçiştiriyorlar, ne olduğunu açıklasınlar adam gibi.

Palm yağı gibi pis, ucuz ve insan sağlığına ve doğaya zararlı yağları kullanmayı bırakana kadar almıyorum kardeşim. Siz de almayın. Gidin patatesinizi adam gibi yağlarda pişirip, tüketin.

Türk firmaları insan sağlığı ve çevre pahasına cimrilik yapmaya devam ettikleri müddetçe almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 23 Ocak 2015; 11:34:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.