Şimdi Ara

FearFroMe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.604
Cevap
0
Favori
31.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...39...81
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manesdeyim . 10 gün oldu sayılır , arkadaşlarımla kasıyorum sağolsunlar hep birlikteyiz , birlikte sabahlıyor birlikte exp yapıyoruz .. Fazla söze gerek yok işte charım ;

FearFroMe

+7 chitin set
    +7 iron bow
    +6 dex ring , Assasin Ring
    +6 dual dex earrings
    +7 dex pendant
    +6 dex belt .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 10 Mart 2007; 23:08:55 >

PRE. VARMI?
    Np'de BİRAZ AZ GİBİ BENDE MANES DEYİM İSTERSEN BİRLİKTE KASALIM.
    LEVEL 55 ASSASİN
    And the lamp-light o'er him streaming throws his shadow on the floor;
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
    Shall be lifted—nevermore!
  • Archer kalıcak ve Ardream'ci yapıcaksan FP +8 sete dön. Bide DD şart DD takmadan ayakta duramazsın. Sin olucaksan özellikle... Takılara gücün yetmiyorsa ve Sin olucaksan küpe ve yüzükleri craft kullanın kemer ve pendant olarak kıyak bişeler gerekli. +1 kekuri olmadığı sürece sin olarak görev yüzüğünü çıkarmayın. Bunlar ardream charımla denediğim bazı buildler. Archer olarak 1350 ap ile hiçbişe yapamadım ayrıca belirteyim. Party takılmıyorsanız sin olmanızı önerrim.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Archer kalıcak ve Ardream'ci yapıcaksan FP +8 sete dön. Bide DD şart DD takmadan ayakta duramazsın. Sin olucaksan özellikle... Takılara gücün yetmiyorsa ve Sin olucaksan küpe ve yüzükleri craft kullanın kemer ve pendant olarak kıyak bişeler gerekli. +1 kekuri olmadığı sürece sin olarak görev yüzüğünü çıkarmayın. Bunlar ardream charımla denediğim bazı buildler. Archer olarak 1350 ap ile hiçbişe yapamadım ayrıca belirteyim. Party takılmıyorsanız sin olmanızı önerrim.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim . Her şey tabii ki zamanla . Bu itemları zaten ticaret zekam ile yaptım , başka türlü 10 günde manesde bu itemlar imkansız .. Ardreamcı olmıcam , 62 ' de assasine döneceğim ..
  • ddye gerek olmadığı burda belirtmek isterim +6 chitin dd takanların hepsini yerde süründürüorum eğer alabilirsen 25 dd almanı tavsiye ederim yoksa pek bişi olmaz aslında ben ddye gerek olmadığınıda düşünüyorum ama neyse cz charı olucaksa başlıca gerekenler spear defans chitin bulabilirsen iyi olur, taliaları eksik etme spear axe clup sword dd bunlardan bulunsun yanında

eğer çok param var diyorsan ki sen yakında ticaretinle baya para yaparsın belt of dex çok ideal bir item 50 hp 8 dex gerçekten süper pendant olarakta bdn yada pp güzel olur yakında çok daha iyi bir charla karşımıza geliceğini biliyoruz
    19 yıl önce açıldı
    Zotacing banlanmış
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimda aynı böyle charım vardı soyuldugiden itemler:+7 chitin pouldron,pant,gloves,+7 fp boot,+8 rogue cap,+7 ib,+10 pendant,+8dual dex yüzük,+8 ve +9 küpe

MeTaLLiCaFuN cLuß

Kankilerim R4R ve MERCİFUL a sevgilerle....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

Bence bu charda gelecek var 10 günde 59 sa...Gerisini düşünemiyorum.Takılarıda daha ii yapabilirsinÇok ii iş çıkarır Asasine dönersen tabi elindeki itemlere bağlı..Onlarıda halledersin sen

bencede

güzel char...

Dediklerine tamamen katılıyor . 15 defansın oynatacağı 5 skillde max . 500 damage . Hiç gerek yok , sağlam değilsen öyle ya da böyle zaten yatarsın . Evet unique takılarında mantıklı , elime para geçtiği zaman ilk başta priest pendant düşünüyorum zaten . Şimdiye kadar oynadığım , kastığım her roguemda vardı pp . Gerçekten çok memnun olduğum bir itemdır kendisi . Belt of dex fiyatından dolayı ( manes çok pahalı , +1 md 300m hesap edin ) sonraki tercihlerimden olacaktır , ama oda düşündüğüm takıların başına geliyor . Yakında kekuri ring alacağım , yada sabahlara kadar kecoon keseğim , hem 62 skillin scrollu için gerekli , hemde en iyi rogue ringlerinden birisi fiyat olarakta öyle . Değerli yorum ve tavsiyelerin içn teşekkür ederim .

" ßeramusKing "

Dostum gerçekten çok üzüldüm ama ağzını hayıra aç ne olur ne olmaz

" furkan_erken "

Teşekkür ederim dostum .

" AntiPremiuM "

Bana olan güvenin ve yorumların için teşekkür ederim .

" s_kartal_s "

Dostum oyundaki nikini öğrenirsem daha rahat cevap verebilirim .

• ArkadaşLar .. 10 Günde Adam Gibi Kasan İçin 59 Çok NormaL Bir LeveL Sabahlıyoruz Dior .. Sana Gelince Mert GüseL Char HAyırLı OLsun Takıları Az GüseLLeştirirsen İş Yapar
    KA'Zede ortamLara tekrar akıyor , çeşitli problemlerimden dolayı foruma bakamıyordum..
    Msn Adresim : erhan_basa@hotmail.com
  • Değerli yorumların için çok teşekkür ederim kardeşim , bu charımı satmıcam artık .. Satıp satıp bıraktım artık bu elimde kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Epidemic__ -- 10 Şubat 2007; 20:42:18 >

Orjinalden alıntı: Dignity

Güzel Char Yapmışsın Tebrik Ederim 62 de +1 Rebirth Shard Dual Yaparsan İş Yaparsın

İnşallah dostum inşallah .

FearFroMe

Orjinalden alıntı: Me®t

Değerli yorumların için çok teşekkür ederim kardeşim , bu charımı satmıcam artık .. Satıp satıp bıraktım artık bu elimde kalacak

e KaLsın ßiri ELinde Adresin ßeLLi OLsun
    KA'Zede ortamLara tekrar akıyor , çeşitli problemlerimden dolayı foruma bakamıyordum..
    Msn Adresim : erhan_basa@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Yeni aldığım itemlar ... Kekuriler +0 .

FearFroMe

shard yakıyo
  • char guzel..10 gunde hatta daha az surede kasmi$sin..trade zekan oldugu belli..manesde iyi i$ yapacagin belli..ticaret zekani kullanip guzel itemlar yapabilirsin..combo,minor combo olayindan anliyorsan ardreamde guzel i$ler yapabilirsin..ama yilmadan kasicagindan eminsen durma kas..gelecegin parlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 11 Şubat 2007; 1:49:59 >

Abazalık içten gelen bi merak unsurudur, sapıklık ise tam tersidir.

BigDeath in Ares Ardream
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

char guzel..10 gunde hatta daha az surede kasmi$sin..trade zekan oldugu belli..manesde iyi i$ yapacagin belli..ticaret zekani kullanip guzel itemlar yapabilirsin..combo,minor combo olayindan anliyorsan ardreamde guzel i$ler yapabilirsin..ama yilmadan kasicagindan eminsen durma kas..gelecegin parlak

+7 shard +7 cleaver ile yarım saatte 30-40 adam kestim .. Çoğu vs. ile .. Ama bu char ardream charı değil tekrar archer oldum , bugün sabahlayıp charı 60 yapıcam yarına ..

Hadi hayırlısı . 62 ' de tekrar assas olacağım .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.