Şimdi Ara

fdhgjk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 IN 1 -- 2 Ağustos 2017; 1:4:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış bir önerme.
  • asosyallikle rock arasında bir bağ kuramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

asosyal demeyelimde ergen kitlesi rock dinler genelde ve bu gerçek rock cıları rahatsız eder

O eskidendi şimdiki ergenler arabesk rap vs. dinliyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi víkingr -- 5 Ocak 2013; 15:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişipiylekuyuyainenadam

asosyallikle rock arasında bir bağ kuramadım

ben bir bağ kurdum. rock müzikteki ağır tonlar insanın iç dünyasını harekete geçirmeye yönelik bir muhtevaya sahip. yani heyecanını kaybetmiş asosyal insanların o heyecanı tekrar yakalamak için rock müzik dinlediklerini söyleyebiliriz.. nasıl? bence mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaarı

quote:

ben bir bağ kurdum. rock müzikteki ağır tonlar insanın iç dünyasını harekete geçirmeye yönelik bir muhtevaya sahip. yani heyecanını kaybetmiş asosyal insanların o heyecanı tekrar yakalamak için rock müzik dinlediklerini söyleyebiliriz.. nasıl? bence mantıklı

yok hocam o konuda haklısında illa asosyeler dinleyecek demek genellemek yanlış olur rock da sadece ağır tonlardan ibaret değil 1001 çeşidi var .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hamzaarı

quote:

yok hocam o konuda haklısında illa asosyeler dinleyecek demek genellemek yanlış olur rock da sadece ağır tonlardan ibaret değil 1001 çeşidi var .

tabi ki sadece asosyaller dinlemez. ama yukarıda yapılan genelleme o açıdan mantıklı geldi bana. müziğin 1001 çeşidi olduğu gibi insanın da 1001 çeşidi var. herkes her müziği dinleyebilir ama şu kulağıma hoş geleni dinliyorumculardan olmamak lazım diye düşünüyorum. haksız mıyım??

• sadece asosyaller dinler demedim asosyal bireylerin cogu rock müzikmi dinliyor dedim.asosyal birey içindeki isyandan dolayı rock müziğe yönelebilir ben de böyle bir baağ kurdum.

• Ne alaka ?
  • Rock dinleyen insan kitapta okur filmde izler genel kültürü de olur.Bu insan nasıl asosyal olsun.
  • Rockçılar genelde: ateyiz,asosyal,ezik ve nedense sarışın yada kumral beyaztenlidirler
  • Rock dinleyen insanın müzik zevki başka müzik türüne yönelmiş birine göre daha gelişmiştir gerçek müzik aletiyle yapılan müzik dinlemek başlı başına bunu kanıtlar zaten.
    Rock dinleyen insan kişilik olarakta farklı olur müziğin insanın ruhuna kadar işlediğini şuan bilim dahi kabul ediyor.
    Belki dinlenen gruplara göre depresiflik oluşur ama bunla asosyallik arasında hele helede ergenlik arasında bir bağ kurmak saçmalıktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9cerberus9

Rock dinleyen insanın müzik zevki başka müzik türüne yönelmiş birine göre daha gelişmiştir gerçek müzik aletiyle yapılan müzik dinlemek başlı başına bunu kanıtlar zaten.
    Rock dinleyen insan kişilik olarakta farklı olur müziğin insanın ruhuna kadar işlediğini şuan bilim dahi kabul ediyor.
    Belki dinlenen gruplara göre depresiflik oluşur ama bunla asosyallik arasında hele helede ergenlik arasında bir bağ kurmak saçmalıktır diye düşünüyorum.

Konuyu açan arkadaşın fikri ve bu mesajda yazilanlar
    Ikisi de cok saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

quote:

Orijinalden alıntı: 9cerberus9

Rock dinleyen insanın müzik zevki başka müzik türüne yönelmiş birine göre daha gelişmiştir gerçek müzik aletiyle yapılan müzik dinlemek başlı başına bunu kanıtlar zaten.

Konuyu açan arkadaşın fikri ve bu mesajda yazilanlar
    Ikisi de cok saçma

Tamamen kişisel görüşüm. Sizin ne düşündüğünüzüde öğrenmek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

Rockçılar genelde: ateyiz,asosyal,ezik ve nedense sarışın yada kumral beyaztenlidirler

Neden kıskanıyorsunuz?
  • Finlandiyalıların çoğu Heavy Metalci mi diye bir soru sorulsa daha güzel cevaplar gelebilirdi
  • nerenizle okuyonuz kardeş yorumlara bak
    konuyu açan kardeş doğru demiş işte nesi yanlış asosyaller tutunma çabasında olduğu için rock dinlerler bunların adına da poser denir forumda bol bol bulunur elimi sallasam ellisi. bi de sevdiği için rock dinleyenler var ki bu konuyla alakası yok onların arkadaş rockçu insan asosyal olur dememiş ki asosyal insan rockçu olur demiş bu veryansın niye bu kadar
  • Oo, Müzik Otoriteleri basmış konuyu.
  • genelde ergen ve asosyal olanlar metal dinliyor benim gözlemim
  • Konu baştan sona gereksiz, tartışmalar da gereksiz. Hiçbir konuda peşinhüküm ve genelleme yapmak doğru değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 10 Ocak 2013; 21:57:35 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.