Şimdi Ara

fdd mezun sınavı kitapçıklar dağıtıldı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kadıköy finalde sınava girdim kitapçık geri aldılar size dağıtıldı mı ? 120 soruluk sınav(niye ygs yapmadılar anlamış değilim) dağılan varsa soruları ve cevapları tarayabilir mi ? nasıl geçtin sizin ?

• İstanbul Gop'ta girdim sınava bizede dağıtmadılar, sınav bekledigimden zordu hatta süre sıkıntısıda yaşadım
  • dostum alanın ne ?ben sayısalım kaç net civarı bekliyosun ben matta kendimde şoktayım 3 boş bıraktım ilk defa matta zorlandım ondan süre sıkıntısı oldu sadece 12-13 sosyal yapabildim hızlıca onlarında ne olcağı belli değil
  • Ben eşit ağırlığım matematiğe sürem yetmedi 7 boş var turkçe ve sosyal iyi geçti sonuçlar pazar günü açıklanıcakmış
  • ne zmn oldunuz sınavı ?
  • bügün saat 10da oldu sınav
  • Tüm Türkiye'de mi bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbuldaki fddlerde mezun grubu bugun 10da yapıldı ama diğer illeri bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgunay

İstanbuldaki fddlerde mezun grubu bugun 10da yapıldı ama diğer illeri bilemiyorum

hmm tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgunay

Ben eşit ağırlığım matematiğe sürem yetmedi 7 boş var turkçe ve sosyal iyi geçti sonuçlar pazar günü açıklanıcakmış

sonuç mesaj mı atıcaklarmış nasıl öğrenicez niye dağıtmadılar ki kitapçıkları
  • evet telefonlara mesaj olarak göndericekler sonuçları ve haftalık programını kitapçıklarıda sonra vericeklermiş
  • Antalya Final 4 ekimde yaptı
  • Bizde de vermediler (Maltepe FDD)
  • bende kadıkoy fdd de girdim sınava ygs bekliodum ama 120 sorululk bi sınav oldu zaman ucu ucuna yetti fena geçmedi diyebilirim (sayısalcıyım) ama kitapcıklar ve sonucları ne zaman acıklıcaklar bi bilgim yok
  • Yahu mat zordu hakkaten çok zorlandım ben de ama diğer 3 bölümde bomba gibiydim. Bana MS sınıfında eğitime başlıcaksın mesajı geldi. Şimdi ne oluyo bu MS sınıfı iyi mi kötü mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

Yahu mat zordu hakkaten çok zorlandım ben de ama diğer 3 bölümde bomba gibiydim. Bana MS sınıfında eğitime başlıcaksın mesajı geldi. Şimdi ne oluyo bu MS sınıfı iyi mi kötü mü

hangi il ben istanbul kadıköy şubesi bana daha bir şey gelmedi sınavda yaptığın netleride yolladılar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-x-3

quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

Yahu mat zordu hakkaten çok zorlandım ben de ama diğer 3 bölümde bomba gibiydim. Bana MS sınıfında eğitime başlıcaksın mesajı geldi. Şimdi ne oluyo bu MS sınıfı iyi mi kötü mü

hangi il ben istanbul kadıköy şubesi bana daha bir şey gelmedi sınavda yaptığın netleride yolladılar mı

Cevabını verdim PM'de
    netler gelmedi sadece gireceğim sınıf geldi

• Netler aileye gönderildi
  • http://img163.imageshack.us/img163/6813/sam0216t.jpg

Bu da finale doğru 1 in konuları arkadaşlar konular az şimdiden gömülün
  • yoo ben zaten annemin telefonundan baktığım mesajı söyledim anneme netler gelmemiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.