arkadaşlar kadıköy finalde sınava girdim kitapçık geri aldılar size dağıtıldı mı ? 120 soruluk sınav(niye ygs yapmadılar anlamış değilim) dağılan varsa soruları ve cevapları tarayabilir mi ? nasıl geçtin sizin ?
İstanbul Gop'ta girdim sınava bizede dağıtmadılar, sınav bekledigimden zordu hatta süre sıkıntısıda yaşadım
dostum alanın ne ?ben sayısalım kaç net civarı bekliyosun ben matta kendimde şoktayım 3 boş bıraktım ilk defa matta zorlandım ondan süre sıkıntısı oldu sadece 12-13 sosyal yapabildim hızlıca onlarında ne olcağı belli değil
Ben eşit ağırlığım matematiğe sürem yetmedi 7 boş var turkçe ve sosyal iyi geçti sonuçlar pazar günü açıklanıcakmış
İstanbuldaki fddlerde mezun grubu bugun 10da yapıldı ama diğer illeri bilemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: burakgunay
İstanbuldaki fddlerde mezun grubu bugun 10da yapıldı ama diğer illeri bilemiyorum
hmm tşkler..
quote:
Orijinalden alıntı: burakgunay
Ben eşit ağırlığım matematiğe sürem yetmedi 7 boş var turkçe ve sosyal iyi geçti sonuçlar pazar günü açıklanıcakmış
sonuç mesaj mı atıcaklarmış nasıl öğrenicez niye dağıtmadılar ki kitapçıkları
evet telefonlara mesaj olarak göndericekler sonuçları ve haftalık programını kitapçıklarıda sonra vericeklermiş
Antalya Final 4 ekimde yaptı
Bizde de vermediler (Maltepe FDD)
bende kadıkoy fdd de girdim sınava ygs bekliodum ama 120 sorululk bi sınav oldu zaman ucu ucuna yetti fena geçmedi diyebilirim (sayısalcıyım) ama kitapcıklar ve sonucları ne zaman acıklıcaklar bi bilgim yok
Yahu mat zordu hakkaten çok zorlandım ben de ama diğer 3 bölümde bomba gibiydim. Bana MS sınıfında eğitime başlıcaksın mesajı geldi. Şimdi ne oluyo bu MS sınıfı iyi mi kötü mü
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
Yahu mat zordu hakkaten çok zorlandım ben de ama diğer 3 bölümde bomba gibiydim. Bana MS sınıfında eğitime başlıcaksın mesajı geldi. Şimdi ne oluyo bu MS sınıfı iyi mi kötü mü
hangi il ben istanbul kadıköy şubesi bana daha bir şey gelmedi sınavda yaptığın netleride yolladılar mı
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa-x-3
quote:
Orijinalden alıntı: TechN9ne
hangi il ben istanbul kadıköy şubesi bana daha bir şey gelmedi sınavda yaptığın netleride yolladılar mı
Cevabını verdim PM'de netler gelmedi sadece gireceğim sınıf geldi