Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.631
Cevap
12
Favori
164.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları
  • Barcelona'nın sağ bek oyuncusu Martin Montoya, Inter ile 2 senelik kiralık olarak anlaştığını açıkladı. Hayırlı olsun.
  • Kovaçiç için Liverpool söylentileri çok güçlü çıkmaya başladı. Ne dersin Daniel Agger

Yukarıdakilere ek olarak;

Alvarez, Silvestre, Duncan, Jonathan, Mbaye, Felipe, Campagnaro, Podolski ile takımın ilişiği kesilmiş. Fena temizlik yapmışlar, keyfim yerine geldi.

Kuzmanoviç 2 Milyon € ya Basel'e gitti. Çok kelepir fiyata vermişler, en azından 5 fena olmazdı.

Santon'un bonservisi 3,7 m. € ya alındı.

Alvaro Pereira kiralıktan geri döndü.

Murillo'yu 8 m. € karşılığında aldığımız söyleniyor.

Yedek kaleci Carrizio'nun sözleşmesi 2017'ye kadar uzatıldı.

Asıl bomba haberi sona sakladım, Ranocchia'nın sözleşmesi 2019a kadar uzatıldı.

• Ben inter'i bizim dünyadan futbol'da tartıştığım için buraya yazmayı unutuyorum

Görüşlerimi biliyor çoğu arkadaş zaten o çöplerin gitmesine sevindim.

Kütüğün kontratını neden uzattık allah biliyor sadece.
  • Liverpool'un net olarak bir ortasaha transferi yapacağı kesin.

Kovacic'in gelmesini isterim. Genç, potansiyelli bir isim. İş yapar takımda.
  • Önümüzdeki sezonun 11 şekillendi artık.

Handanovic-Montoya-Murillo-Miranda-Santon-Medel-Kondogbia-Kovacic-Hernanes-Palacio-Icardi.

Eğer salah cuadrado ve veya başka transfer gerçekleşirsee sistem muhtemelen şuna dönecektr.

Handanovic-Montoya-Murillo-Miranda-Santon-Medel-Kondogbia-Salah-Shaqiri-Icardi.

Jovetic gelmesi durumunda ilk kadroda palacio yedekte yer bulur kendine.

Zengin olmayan bir kulübe vardi bu gönderdiğimiz çöplerle dahada çöp oldu.

Benim görüşüm buraya takviy yapmak yerine Alt yapı oyuncularını dahil etmek.

Şu oyuncuların dışında çöp bir külübe.

Carrizo - Nagatomo - D'amrrossio- Vidic - Kütük - Guarin - Brozovic- x-x-x

Gündemdekiler ;

SALAH
    CUADRADO
    PERISIC
    PEDRO
    JOVETIC
    MELO
    ALLAN

obi çöpünüde 2.3 milyona torino'ya kakaladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 3 Temmuz 2015; 15:20:11 >

• Inter, Granada'nın 23 yaşındaki Kolombiyalı defans oyuncusu Jeison Murillo'yu renklerine bağladığını açıkladı.
  • Ya şu çöplerin gitmesinden sonra takımdan bir rahatlık oluştu bende. Bu sene serie-a yarışı bayağı kızışacak gibi.
    Napoli ve Lazio bu şekilde devam ederse ilk 3'ten kopacaklar.

Bangır bangır gelen inter ve forvet transferleri yapan milan var.

Bu senede juve şampiyon olur ama domine edemeyecekleri kesin.

Perisic'te geliyor , umarım Perisic'in gelmesi shaqiri'nin gitmesi anlamına gelmez. Ben hala umutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Handanovic: Yeni sözleşme konusunda görüşmelerimiz olumlu gidiyor. %90 anlaşacağız. Inter'de kalmak istiyorum.

Bu arada bunu yeni gördüm , anlaşma sağlanamadı maalesef.
    Önümüzdeki günlerde tekrardan bir görüşme olacak.
    3.5 milyon euro istiyor külüp 2.75 vermek istiyor.
  • Benim anlamadığım inter hangi taktikle oynayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talerk

Benim anlamadığım inter hangi taktikle oynayacak

Elde 3 seçenek mevcut.

1-

Handanovic-Montoya-Miranda-Murillo-Santon-Medel-Kovacic-Kondogbia-Palacio-Icardi-Shaqiri.

2-
    Handanovic-Montoya-Miranda-Ranocchia-Santon-Medel-Kovacic-Kondogbia-Icardi-Palacio

3-
    Handanovic-Montoya-Miranda-Murillo-Nagatomo- Hernanes-Kovacic-Kondogbia-Medel-Icardi-Jovetic.

Sen olsan hangisini oynatırsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mauro Icardi

quote:

Orijinalden alıntı: talerk

Benim anlamadığım inter hangi taktikle oynayacak

Elde 3 seçenek mevcut.

1-

Handanovic-Montoya-Miranda-Murillo-Santon-Medel-Kovacic-Kondogbia-Palacio-Icardi-Shaqiri.

2-
    Handanovic-Montoya-Miranda-Ranocchia-Santon-Medel-Kovacic-Kondogbia-Icardi-Palacio

3-
    Handanovic-Montoya-Miranda-Murillo-Nagatomo- Hernanes-Kovacic-Kondogbia-Medel-Icardi-Jovetic.

Sen olsan hangisini oynatırsın ?

Hando; montoya miranda murillo/jesus de santon; medel/transfer kondogbia hernanes/kovacic shaqiri; transfer icardi
    olur diye düşünüyorum ama bu durumda icardi nin yanına kaliteli bi santrafor lazım muhtemelen jovetic gelir aslında lacazette alınsa müthiş olur da düşünülmuyor

• Yaz kardeş.
  • Yeni deplasman forması tanıtıldı. Bu sezon formada Pirelli yerine Pirelli'nin oto tamir servisi Driver'ın reklamı var. Ben beğendim.

• Formayı beğendim,çok estetik olmuş. Formanın beyazlığıyla yazının beyazlığı ve fontu uyumlu olmuş. Ama pirelli bir başka ya, oraya pirelli hariç ne yazarsan yaz sırıtıyor benim gözümde

• quote:

Orijinalden alıntı: Samir Handanovic

Formayı beğendim,çok estetik olmuş. Formanın beyazlığıyla yazının beyazlığı ve fontu uyumlu olmuş. Ama pirelli bir başka ya, oraya pirelli hariç ne yazarsan yaz sırıtıyor benim gözümde

3. sıradakinide beğendin mi

• Forma çok iyi , ama driver ne öyle yahu, Hiç olmamış o yazı , güzelim formayı çöp etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -VIII-

Forma çok iyi , ama driver ne öyle yahu, Hiç olmamış o yazı , güzelim formayı çöp etmiş.

Pirellisiz de oynamaya alışmamız lazım.
  • Arkadaşlar nerde bu Inter nerde bu Milan yaw özledim valla bu takımları nerde Ajax nerde Liverpool sonradan görme barça bayern chelsea adam oldu başımıza büyük takım oldular nerde o eskiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Arkadaşlar nerde bu Inter nerde bu Milan yaw özledim valla bu takımları nerde Ajax nerde Liverpool sonradan görme barça bayern chelsea adam oldu başımıza büyük takım oldular nerde o eskiler..

Yanlış yönetimler, şike olayları vesaire sebebiyle bu duruma gelindi. İtalya' da istikrar bir türlü sağlanamıyor. Profesyonel çalışan İngiliz ve Alman takımları yürüdü gitti, İspanya zaten her zaman en tepede.

Şu an İnter ve Milan yavaş yavaş kıpırdanıyor. Uzakdoğulu para babaları yönetime geldikten sonra bu transfer sezonu iki takım için de iyi geçiyor. İki-üç yıl sonra İnter en az şampiyonlar liginde bir çeyrek final oynayacak seviyeye gelir.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.