Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.618
Cevap
12
Favori
164.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ambarad

Haberiniz var mı bilmiyorum. Logonuz da değişikliğe gitmişsiniz. Pek de değişiklik denemez aslında. Arma içindeki halkaların sayısı azalmış. Yazısını da biraz büyütmüşler.

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları

Var yav olmaz olur mu , ama gereksiz oldu.Benim her zaman dediğim ve kabul ettiğim logo avatarımda ki olacaktır :)
  • Yeni logodan sonra takıma yeni otobüs de alındı.

Yeni logonun yıldızsız olması gözüme biraz garip geldi. Sanki çıplak kalmış gibi. Yıldız ile birlikte olsa daha güzel olurdu. Onun dışında olumsuz bir yönü yok. Hatta takıma değişim kattığı için olumlu bir sinerji oluşturuyor.

Yeni bir başkan, yeni logo, yeni otobüs, yeni bir başlangıç...
  • Dodo 2 seneliğine takımımıza satın alma opsiyonu ile kiralandı.

Güzel transfer geçen sene gösterdiği performans iyidi. Şimdi malum transferi beklemedeyiz

Yalnız şimdi otobüs resimlerine baktım da , resmen o otobüs içinde yaşarım yani , koltuklar falan çok rahat gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 8 Temmuz 2014; 20:46:15 >
  • İnter çok sevdiğim kulüp ama İtalyayı takip edemiyorum durgun oyunlardan dolayı.
  • M'vila sağlık kontrolünden geçmiş bugün.

Medel kiralanıyor, Lucas Leiva adı da geçiyor , dün Pato ismi de geçmişti.

Bekleyip görelim.
  • Eski logo daha iyiydi
  • Bugün geç kalktığım için gündemden biraz uzak kaldım. Ashley Cole'un gelişiyle Dodo'yu size kiraladık. Açıkçası bu olayı bizim adımıza olumsuz bir şey olarak görüyorum. Hatta hala anlam veremiyorum. Geride bıraktığımız sezonda, takımın en iyilerinden biriydi Dodo. Öte yandan siz iyi bir oyuncu kazandınız.
  • quote:

Bugün geç kalktığım için gündemden biraz uzak kaldım. Ashley Cole'un gelişiyle Dodo'yu size kiraladık. Açıkçası bu olayı bizim adımıza olumsuz bir şey olarak görüyorum. Hatta hala anlam veremiyorum. Geride bıraktığımız sezonda, takımın en iyilerinden biriydi Dodo. Öte yandan siz iyi bir oyuncu kazandınız.

Satın alma opsiyonu hakkında fikrin var mı ?
    Ben 8 m gibi okudum ama eğer öyleyse çok iyi fiyat , bedavaya sol bek açığını kapattık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samir Handanovic

Yeni logodan sonra takıma yeni otobüs de alındı.

Yeni logonun yıldızsız olması gözüme biraz garip geldi. Sanki çıplak kalmış gibi. Yıldız ile birlikte olsa daha güzel olurdu. Onun dışında olumsuz bir yönü yok. Hatta takıma değişim kattığı için olumlu bir sinerji oluşturuyor.

Yeni bir başkan, yeni logo, yeni otobüs, yeni bir başlangıç...

Yeni otobüs alındıysa sorun yok hocam.Tüm sorun otobüstü zaten.Şu kötü oyuncuları da eski otobüsle yollasar iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liverpool ready to listen to offers for Lucas Leiva with Napoli and Inter Milan keen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brondby IF

quote:

Bugün geç kalktığım için gündemden biraz uzak kaldım. Ashley Cole'un gelişiyle Dodo'yu size kiraladık. Açıkçası bu olayı bizim adımıza olumsuz bir şey olarak görüyorum. Hatta hala anlam veremiyorum. Geride bıraktığımız sezonda, takımın en iyilerinden biriydi Dodo. Öte yandan siz iyi bir oyuncu kazandınız.

Satın alma opsiyonu hakkında fikrin var mı ?
    Ben 8 m gibi okudum ama eğer öyleyse çok iyi fiyat , bedavaya sol bek açığını kapattık :D

Kira bedeli olarak 1.2M€, satın alma opsiyonu 7.8M€
  • Dodo transferinden sonra yan'n willa'yı da açıkladık. Yine nokta atışı transfer mükemmel oldu.

Tek ihtiyacımız adam akıllı bir santrafor.
    Icardı , Palacio , Belfodil hücüm hattıyla olacak iş değil bu.
  • yann mvila güzel transfer dodo da iyidir transfer neden kiraladık anlayamıyorum
  • https://www.youtube.com/watch?v=Lr3FTlufAmY

Resmi Youtube Kanalımız üzerinden takım tanıtımı , forma lansımanı vs izleyebilirsiniz.
    16 dakika oldu başlayalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 11 Temmuz 2014; 22:11:25 >
  • Inter gerçekten bu sene akıllı hamleler yapıyor,her şey tekrar başlayacak kulüpte ve ben Inter'i gerçekten zirvede görmeyi çok isterim.Yalnız o takımda öyle bir orta saha alternatifi oluştu ki insan görsellik açısından 4-6-0 oynasın bu takım diyor,tabi şakası bu işin. Beyler twitter da dolanırken buldum,buram buram tarih kokan bir foto görmenizi istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Inter gerçekten bu sene akıllı hamleler yapıyor,her şey tekrar başlayacak kulüpte ve ben Inter'i gerçekten zirvede görmeyi çok isterim.Yalnız o takımda öyle bir orta saha alternatifi oluştu ki insan görsellik açısından 4-6-0 oynasın bu takım diyor,tabi şakası bu işin. Beyler twitter da dolanırken buldum,buram buram tarih kokan bir foto görmenizi istedim.

Bende hamlelerden memnunum , ancak hala bir top taşıyacak forvetimiz yok , kanat oyuncumuz yok. Zirve şuanlık uzak gözüküyor , ancak geçen sene ki istikrarsızlıktan bir nebze olsun kurtulacağız gibi. Başkan söylemişti zaten hedefimiz sırasıyla önce 3. sonra şampiyonluk diye.

Bu arada resimde birini çıkaramadım alman çetesi miydi bunlar yav ?
    Klinsmann Matthaus Brehmer

• quote:

Orijinalden alıntı: Brondby IF

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Inter gerçekten bu sene akıllı hamleler yapıyor,her şey tekrar başlayacak kulüpte ve ben Inter'i gerçekten zirvede görmeyi çok isterim.Yalnız o takımda öyle bir orta saha alternatifi oluştu ki insan görsellik açısından 4-6-0 oynasın bu takım diyor,tabi şakası bu işin. Beyler twitter da dolanırken buldum,buram buram tarih kokan bir foto görmenizi istedim.

Bende hamlelerden memnunum , ancak hala bir top taşıyacak forvetimiz yok , kanat oyuncumuz yok. Zirve şuanlık uzak gözüküyor , ancak geçen sene ki istikrarsızlıktan bir nebze olsun kurtulacağız gibi. Başkan söylemişti zaten hedefimiz sırasıyla önce 3. sonra şampiyonluk diye.

Bu arada resimde birini çıkaramadım alman çetesi miydi bunlar yav ?
    Klinsmann Matthaus Brehmer

Kesinlikle bir forvet takviyesi şart,skor üretip top taşıyacak dediğiniz dibi.Aynen Alman çetesi hoca da Giovanni Trapattoni.

• Rolando ile kalıcı transfer konusunda anlaştık. Ufak tefek pürüzler kaldı.
    4'lü savunmaya geçiyoruz sanırım.

Stoper rotasyonu ;
    Vidic,Juan,Ranocchia,Rolando,Andreoli,Campanagro,Silvestre,Mbaye

Campanagro Roma ile anlaşmak üzere..
  • Selam beyler ;

Tatildeydim , pek aktif olamadım. Benim dışımda yazan olmamış yine. Belki misafirlerden takip eden vardır ümidiyle birşeyler karalamak istiyorum.

Yeni transferlerimiz nokta atışı gibi gözüküyor.
    Eksik bölgelerimizi tamamladık , ancak hala yüksek meblaalar harcayamamak tipik asya başkanı örneklerini somut şekilde yansıtıyor.

Bir adet forvet ihtiyacımız kaldı her zaman ki gibi , milito yokluğunu belfodil ile tamamlarız dedim , ancak o da kiralandı.

Gelecek sezon muhtemel 11

handanovic
    ranocchia(campanagro) juan(andreolli) vidic(rolando)
    nagatomo(de ambrosio) m'villa(hernanes) guarin(taider) kovacic(alvarez) dodo (jonathan) ++++ kuzmanovic ve saymadığım diğer genç oyuncular
    palacio(?) icardi(?)

Umuyırum en kısa zamanda şu forvet sorunu da çözülür. Bizde seneye hazır juve güç kaybetmiş iken conte'nin ayrılmasıyla birlikte tekrardan ait olduğumuz yere döneriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 19 Temmuz 2014; 0:26:25 >

• m'villa inter e mi geldi

rusyada nasıldı bu adam takip eden var mı
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.