Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.687
Cevap
18
Favori
344.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tam bir taktik.
    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya kupası 21:30 da hamburga kaç atarız sizce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockymarlboro

    almanya kupası 21:30 da hamburga kaç atarız sizce

    3-0 alırız tahminimce.
  • guzel maç olucağa benzıyor
  • dakıka 6 gol 1 lewo attı
  • Lan şu Dortmund yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok İyi Oynadınız Hocam Tebrikler İki Takımada...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 1 Kasım 2014; 21:33:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asmodian

    Lan şu Dortmund yok mu ?

    artık yok
  • Bayern'in şu temposuna dünyada çok az takım dayanabilir. 2-1 bitti ama maç tek kale oynandı desek yeridir.
  • Mükemmel bir maç oldu. Maçı izlerken çok keyif aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 1 Kasım 2014; 23:30:37 >
  • Uzun zamandır böyle çekişmeli maç izlememiştim.
    Dortmundu Subotic yaktı. Lewan'ın kaçırdığı pozisyonlara kızıyordum ama adam sonunda golü atarak yine iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı.
    Ribery zaten maçı değiştiren adam ona laf yok. Robbende iyi pozisyonlar yarattı.
    Fakat 3 kişilik defansın eksikliğini bu maçtada gördük. Aubameyang ve reus ile gelişen ataklarda bile zorlandık ( bu oyuncularda kötü değil elbette) ama Real veya Barça çıkarsa şampiyonlar liginde, bu taktik işlemez 3 de yenir 4 te yenir. Reus - Auba ikilisine zorlanan taktikte Ronaldo - Bale - Benzema felan nasıl tutulabilir bilemem. Ama Guardiola hocamızın elbette bir bildiği vardır o tarz maçlar içinde..
  • Cok kolay pozisyon veriyoruz. Dün yine Roma cok kolay pozisyonlar buldu. Alonso ve Götze cok kötüydü. Robbeni her zaman oldugu gibi yine aradik. Robben formda oldugu zaman dünyanin en iyi oyuncusu. Macin 2-0 bitmesinin en büyük nedeni Robbenin olmamasiydi. Yerini nasil dolduracağiz, cok fazla düsünüyorum. Reusu bile alsak, Robben seviyesinde degil.

    Clde Real ve Dortmund haric rakibimiz yok gibi. Barcelonada bekler, Busquets, Xavi, hatta Messi büyük düsüste. Takim savunmalari cok zayif. Eskisi gibi önde basip, etkili pres yapamiyorlar. Gecen seneki Bayern gibi pozisyon veriyorlar. Neymar, Suarez ve Messi 3lüsüyle oynayinca, kanatlar otobana dönüyor. Gecen sene bizim takim savunmamiz da benzerdi. Bu sene cok daha iyi. Realin ortasahasi gecen seneki gibi direncli degil. Dortmundta Lewayi ariyor.

    Dünkü macin istatistiklerine baktim, Alaba ve Ribery 5er tane gol pozizyonu üretmis. Götze 1, Alonso 0 , Bernat 0. Götzenin oyunda daha fazla olmasini, 4-5 tane üretmesini bekliyorum. Dortmundla öyleydi. Lewa da hala Bayern tam anlamiyla uyum saglamis degil.




  • Uzun zamandir Bayern macina gitmedim. 3aydan fazla oldu, 4 aya yaklasiyor. Takimi izlemeyi cok özledim. Bir kac ay daha İngilterede kalmak zorundayim, deplasman maclarina gitmeyi sevmiyorum fakat mecburen City macina gidecegim.
  • Sakatlığını atlatan Bastian Schweinsteiger takımla çalışmalara başladı. #FCBayern

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klopp'un eski takımının başkanı Heidel, deneyimli teknik direktör hakkında önemli bir açıklamada bulundu.

    Mainz Başkanı Christian Heidel, Borussia Dortmund'un teknik direktörü Jurgen Klopp'un 2008'de Bayern Münih'in kapısından döndüğünü söyledi.

    Heidel, Kloop'un Mainz'in başındayken Bayern Münih tarafından bir telefon aldığını açıkladı. 2008'dce Ottmar Hitzfeld ile yollarını ayıran Bavyera ekibinin teknik direktörlük için en büyük adayı Jürgen Klopp'muş.

    Bild'e konuşan Heidel, "Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness Klopp'u aradığında beraber oturuyorduk. Bayern'in o zaman iki adayı vardı. Biri Kloop diğeri ise Klinsmann'dı. Bayern'in kendisiyle ilgilenmesinden dolayı Klopp, doğal olarak heyecanlandı." ifadelerini kullandı.

    Heidel ayrıca, Klopp ile yollarını ayrıdıkları zaman Bayern Leverkusen'in de Klopp'a teklif yaptığını söyledi.

    Şimdi Borussia Dortmund'un başında olan 47 yaşındaki teknik adam, takımıyla bir şampiyonluk, bir lig kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı.




  • Bayern Münih'te düzenli forma şansı bulamayan İsviçreli yıldız, transferi hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

    Liverpool ve Manchester United başta olmak üzere birçok kulübün transfer listesindeki İsviçreli Milli futbolcu Xherdan Shaqiri, Ocak ayındaki ara transfer dönemini beklediğini söyledi.

    23 yaşındaki kanat oyuncusu, İsviçre gazetesi Blick'e yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

    "Elbette daha fazla oynamak istiyorum. Yaz döneminde ayrılmak istedim ancak kulüp beni göndermeme kararı aldı ve ben de buna uymak zorundaydım.

    Halbuki Dünya Kupası sonrasında yeni bir şeyler denemenin benim için iyi olacağını hissetmiştim. Ayrılmayı düşündüm ve birçok teklif de almıştım. Ancak Bayern kalmama karar verdi ve bir oyuncu olarak böyle bir durumda fazla bir şey yapamazsınız.

    Herkes daha fazla oynamak istediğimi biliyor. Kimseyle görüşmeden önce Bayern ile konuşmalıyım. Ocak ayındaki ara transfer döneminde masaya oturacağız. Ancak burada asla düzenli ilk 11 oyuncusu olamayacağımı anladım. Her maçta gol atsam bile..."

    Shaqiri, bu sezon Bundesliga'da sadece 3 maçta ilk 11'de sahaya çıktı ve 1 gol atıp 2 asist yaptı.




  • Bayern Münih resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bugünkü antrenmanda sakatlanan Philipp Lahm'ın sağ bileğinde kırık meydana geldiği ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

    Kulüp doktoru Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, antrenman sahasını golf arabasıyla terk eden ve büyük bir acı çektiği gözlenen 31 yaşındaki futbolcunun ameliyat edileceği bilgisini de verdi.

    Tecrübeli futbolcunun, acılar içinde yerde kaldıktan sonra 'Kahretsin, kahretsin, kahretsin' diye bağırdığı duyuldu.

    Kaptan Lahm, bu sezon Bayern'in oynadığı 18 resmi maçta da görev alırken, 2 gol atıp 3 de asist yapmıştı.
  • Gotze ne yaptı öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te Teknik Direktör Pep Guardiola, Xherdan Shaqiri'ye üstü kapalı mesaj gönderdi.

    Her fırsatta takımdan ayrılmak istediğini dile getiren İsviçreli oyuncuya gönderme yapan Guardiola, "Ben bu takımda oynamak isteyenleri düşünüyorum. Eğer bir futbolcu burada kalmak istemiyorsa o zaman başka takıma gitmesi gerecek" dedi.

    Bu sözlerin hedefinde bir zamanlara Galatasaray'ın da gündeminde yer edinen 23 yaşındaki Xherdan Shaqiri'nin olduğunu belirten İsviçre basını başarılı futbolcunun Ocak ayında Liverpool'a gidebileceğini belirtti.
  • 11 maçta 3 maça çıkıp, 3 maçta da 1 gold 2 asist oynayan Shaqiri'yi göndermeyi beklerken böyle bir açıklama yapması yüzsüzlük olmuş. Shaqiei elbette Bayern'de ilk 11 oynuyacak kalitede değil ama yedek bekliyecek oyuncu da değil. Gitmesi gecikti bile.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.