|
Barca düşmanlığı yapıyorsun hep kotuleyici yorumlar:) kardeşim ya finale gelsin görürüz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Barca düşmanlığı yapıyorsun hep kotuleyici yorumlar:) kardeşim ya finale gelsin görürüz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@gladyo38 Hayir, gerçekci bir bakiş acisiyla bakiyorum İnter maçindan önce Barça gol yemeden farkli kazanir dedin, 3 gol yediniz Arsenal Barçadan daha iyi takim ve Barçayi eler diyorum, finalde görürüz |
|
|
Barça'ya çok acil Ferran Tores öküzü yerine sağlam bir santrafor ve çok net bi stoper lazım. Mümkünse bi de kaleci. Özellikle santrafor eksikliği inanılmaz hissediliyor, İnter maçında Yamal'ın süpriz bi şekilde çıkarttığı tonla ara pası ile orta vardı, gerilmeden kalçadan harika ortalar açabiliyor Yamal ama ortada bunu değerlendirebilecek bi santrafor yok maalesef. 3 net transfere önümüzdeki senenin en iyi takımı olur Barça. Ama bunları yapacak para bütçe var mı bilemiyorum tabi, ŞL'yi alamamak maddi anlamda fena yıpratmıştır. |
Avrupadan epey kazandı 120milyon kadar. Forvet ve stoper kesin lazım. En iyisinden. Torres bu sert takımlara karşı oynayacak oyuncu değil o kesin zaten. Leva da yaşlandı seneye olmaz, clde. Barça oyuncu alacaktır savunmaya felan kesinlikle zaten de forvet alir mi emin değilim alması lazım. Bence 3 4 oyuncu kesin alırlar para vardır artık, zaten barca da para nasıl yok anlamıyorum onuda:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam, Barçanin 2.5 milyar borcu var, üstelik Laporta TV geliri gibi bazi gelir kalemlerinin yüzde 25ini 25 seneligine satti Geliri var da gider de yüksek, geçen sene 12 milyon avro kar açikladi mesela Her sene 100-150 milyon avro kar açiklayacaklar ki bu borcu döndürebilsinler @gladyo38 reis, geçen seneden ekstra olarak ne kadar kazandiniz? Geçen sene Barça çeyrek final oynadi, bu sene yari final, 15 milyon avro ödül parasi, hadi diyelim 10 milyon avro da maç günü gelirinden kazandi, ekstra 25 milyon avro para geldi Kounde,Raphinha ve Yamalin sözleşmeleri yenilenecek, büyük zamlar yapilacak, gelir 25 milyon artacak, gider bu rakamin 3-4 kati artacak Bastoni 150 milyon avro Wirtz 150 milyon avro İsak 180 milyon avro Barça bu paralari verip bu oyunculari alsa dahi lisans alamaz, 5 yillik taksitle 50ye Olmoyü aldilar, 1 senedir lisans sorunuyla ugraşiyorlar |
|
Hocam Futbol hakkındaki mesajlarını keyifle okuyorum bu işten anladığın belli, yaptığın yorumlar genelde nokta atışı ve değerlendirmelerin çok doğru Ama yanlış anlama da şu barçanın finans muhabbeti seni de sıkmadı mı artık, adamların muhasebesi senin kadar düşünmüyordur Valla her konuya girdiğimde yok bugün şu kadar bilet satıldı şu kadar para geldi bunun bu kadarını akşam yemeği tuttu şu kadarı mazot parası falan takılma bu kadar yav |
|
Bayern:Wirtz transferiyle seneye en iddiali takimlardan biri olurlar eger saglam bir stoper alirlarsa,Wirtz Bayern hucumuna seviye atlatir, Musiala sol kanatta daha iyi olur, Pavlovic istikrarsiz olsa da Bischofla yedeklediler onu da Liverpool:Kerkez, Ekitike ve Rodrygo gibi transferler yapacaklar gibi görünüyor, yine en iddiali takimlardan biri olmalarina bekliyorum Psg:Rotasyonu kuvvetlendirip baba bir stoper şart onlara da, santrafor alip almayacaklarini merak ediyorum Arsenal:Zubimendiyle birlikte bir santrafor bir de sol kanat alacaklar, en iddiali 3-4 takimdan olmazlar yine de seneye elemesi zor bir takim olurlar Real:Xabi ve 3-4-3ü, Trent geldi, orta saha ve ofansif bir sol bekte alinacak Huijsenle birlikte,Xabinin Mbappe ve Viniciustan nasil verim alacagi önemli Barça:Flick hocayla Barça savunmasi düzelmez bence, çünkü Bayernde de böyleydi, çok önde basip, dönen toplari almak için savunmayi çok önde kuruyor Flick hoca, Dierle Min Jaeli Bayern savunmasi İnterden 4 gol yedi, Barça 7 tane, Balde olsaydi da bir şey degişmezdi, onun da savunmasi zayif İnter:Mikhitaryan yerine orta sahaya saglam bir transfer yapmalari lazim, inter artik italyan futbolunda tek büyük oldu bence, stadlarini da yapiyorlar, mali olarakta arayi açarlar artik |
|
Arda Güler için sezonun maçı. Aslında Real için sezonun maçı diyebiliriz. Yenerse puan farkı 1'e düşüyor ve ligin bitimine 2 hafta kalıyor. Barça İnter yenilgisini unutamayacak. 10 senedir şampiyonlar ligi kupasına hasretlerdi. LaLiga onlar için başarı değil. Bu maçı Real alacak gibi duruyor. En kötü beraberlik diyorum. |
|
|
|
|
|
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) |
|
takımın borcu olduğu için sevinemedim maalesef ahh be |
|