Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (2182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
34 Misafir (24 Mobil) - 10 Masaüstü24 Mobil
5 sn
44.745
Cevap
63
Favori
1.568.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21802181218221832184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-386561231

@maşık Ulen var ya sağlam demagoji yapıyorsunuz heee ahaha. Hep derim zaten Ronaldo'nun Messi'den daha iyi olduğunu göstermeye çabalayanlardan sağlam siyasetçi olur diye. Kafalar zehir olmuş bariz gerçeklere muhalefet olacağım diye.  Hani maçları falan izlemesek, futbol aşığı olmasak ve en elzem olarak futboldan anlamasak söylediklerinize inanacaz he. Kameralara oynamaktan başka bir şey yapmayan, sıradan altı pas içi kafa topu ve penaltı golcüsünü doğrudan veya dolaylı olarak Messi'den daha iyi olduğunu göstermeye çabalamak için bu kadar kasmayın be kuzular. 90 dakika futbol izleyen, maçları özetlerden takip etmeyen herkes gerçeğin farkında. Neyse uzatmayayım fazla vaktim değerli çünkü.  (Ha bu arada Ronaldo'da tarihin en değerli ikinci oyuncusu sadece farkı anlayın biraz diye biraz abartarak yazıyorum. Şimdi ağlamayın. Hatta Ronaldo'yu bugünkü Ronaldo yapan da Messi. :) Farkı oluşturan etken şu, biri insanüstü bir sporcu, fazla hırslı ve azimli, yenilmeyi asla kabul etmeyen bir karaktere sahip özel bir insan, öbürü insan değil. )

Madem sayılarla konuşuyoruz;

Xavi 865 maç 109 gol 213 asist

Iniesta 760 maç 75 gol 157 asist

Messi 778 maç 672 gol 305 asist

Daha asistin asisti falan gibi istatistikler var. Girmeyek onlara şimdi.

Messi halen daha aktif futbol oynuyor.(Iniesta da) Messi muhtemelen bu ikilinin toplam asist sayılarını da geçecek ilerleyen yıllarda. Gole zaten girmem haksızlık olur. (Ki 2015 yılından beri Messi Xavi ve Iniesta'nın pozisyonunda oynuyor neredeyse. Maçları izleyenler az çok bilir. Bakın özetleri değil maçların tamamını. ) Evet ya Barça'yı bu günlere Xavi-İniesta getirdi. Ha bi de anlama sorununuz var. Barça averaj takımı demedim ben size. İşte Dortmund seviyesinde, Inter seviyesinde ne bileyim Chelsea seviyesinde bir takımdı kendi liginde. La Liga'da tek süper takım Real Madrid idi. Şimdi La Liga'da iki süper takım var. Evet sıradaki laf ebeliklerini alalım bekliyorum. Ha bu arada 2014'de Almanya Mesut, Kross ve Khedira sayesinde kupayı kazandı. 2014 şampiyonlar ligini de Ramos kazanmıştı hatta. 2016 avrupa şampiyonasında Nani Ve Quaresma'nın katkısının sizin şu an dolaylı olarak savunmaya kastığınız futbolcudan daha fazla olduğunu söylesem ne dersiniz? Şaka şaka öyle bir şey demem ben. Çünkü futbolun bir takım oyunu olduğunun farkındayım ben. Maçları adam akıllı izlediğim için bunu anlayabiliyorum az çok. Tek başına Tanrı bile olsan hiçbir şey kazanılamayacağının farkındayım ama işte gözlerimde kör değil şükürler olsun ki. İyi futbolcuyu ve ondan daha iyi hatta kat kat daha iyi futbolcuyu kolaylıkla ayırt edebiliyorum. Bu tartışmayı yapmamız bile saçma şu an ama bunun nedenleri sizlersiniz. Medya maymunluklarına değil sahadaki işlere odaklansaydınız bariz olan gerçeği bu kadar sündürmezdiniz sizlerde.  Bu arada 50 milyon gibi meblağları Messi'den başka hakeden futbolcu yok. Bakın para benim cebime girmiyor. Messi'nin ne kazandığı umrumda değil ama bu adam bir anomali ve bu tarz başarılı kişilerin bu gibi meblağları kazandıklarını görünce hakeder abi demek benim boynumun borcu oluyor. Oğlum adam Messi lan. En çok parayı o kazanacak tabiki. İşinin en iyisi. Biloşa anlatır gibi anlatmak ne yorucu şey yaa. Bu arada Ronaldo, Messi kadar kazanmak istediği için yollanmıştı Madrid'ten yanlış mı hatırlıyorum?  

Alıntıları Göster

Bahçıvansın biberin yok, Bilal'sin haberin yok. Sana Allah akıl fikir versin, kendi yazdığı şeylerden bile haberi olmayan utanmaz bir fanboy olduğun belli.

''Bu üst düzey Barça'nın Messi'den önce kaç La Ligası varmış dostum? Messi'den önce İspanya'da R.Madrid'den başka üst düzey takım yoktu. ''

Bunu sen yazmışsın. Dünyadan haberin olmadan salladığının en açık delilidir bu mesajın.

Yukarıda belirttiğim gibi Messi'li 17 sezonda 10 kez Barcelona, 5 kez Real Madrid şampiyon olmuş. Messi'den önceki 17 sezonda ise 7 kez Barcelona, 6 kez Real Madrid. Açıkça görüldüğü gibi Messi'den önceki 17 yıllık dönemde de La Liga'da Barcelona Real Madrid'den çok şampiyon olmuş. Senin iddia ettiğin gibi Real Madrid tarafından domine edilen bir La Liga yokmuş.

Hadi kudurmaya devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Bahçıvansın biberin yok, Bilal'sin haberin yok. Sana Allah akıl fikir versin, kendi yazdığı şeylerden bile haberi olmayan utanmaz bir fanboy olduğun belli.

''Bu üst düzey Barça'nın Messi'den önce kaç La Ligası varmış dostum? Messi'den önce İspanya'da R.Madrid'den başka üst düzey takım yoktu. ''

Bunu sen yazmışsın. Dünyadan haberin olmadan salladığının en açık delilidir bu mesajın.

Yukarıda belirttiğim gibi Messi'li 17 sezonda 10 kez Barcelona, 5 kez Real Madrid şampiyon olmuş. Messi'den önceki 17 sezonda ise 7 kez Barcelona, 6 kez Real Madrid. Açıkça görüldüğü gibi Messi'den önceki 17 yıllık dönemde de La Liga'da Barcelona Real Madrid'den çok şampiyon olmuş. Senin iddia ettiğin gibi Real Madrid tarafından domine edilen bir La Liga yokmuş.

Hadi kudurmaya devam et.

Alıntıları Göster

Oldu o zaman ben kudurmaya devam▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• messi kendisini kudurtmuş belli, o yüzden böyle kudur diyor sağa sola▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 2 Temmuz 2021; 2:35:34 >

Orijinalden alıntı: GeraltofRiviaCiri16

messi kendisini kudurtmuş belli, o yüzden böyle kudur diyor sağa sola 

Hocam ilginç kafalar ya ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA 

Orijinalden alıntı: GeraltofRiviaCiri16

messi kendisini kudurtmuş belli, o yüzden böyle kudur diyor sağa sola 

bi oyuncuyu oversin anlarim kendi takimindadir falan filan.elestirirsin de farkli takimda olabilir, kendi takimindadir zarar veriyordur elestirirsin durmadan eyvallah

ama bir oyuncuyu sana zarari yokken farkli takimdayken neden gece gunduz elestirsin, ustelik normal elestirme ya da konusma da degil.kavga gurultu surekli.

eskiden realli saniyordum kendi agziyla soyledi bir iki oyuncu icin takip ediyormus, onlar da gitti.sozde birakacakti hala kurtulamadik.siyaset bolumunde takiliyor.durmadan ban yer.yine yese de rahatlasak.

• Arkadaşlar kusura bakmayin da yil 2021de hala Messiyi övüyorsunuz. Yok asist yapmiş, yok key pas vermiş, yok çalim atmiş. Bu sene bu adam Real ve Atleticoya karşi ligde 4 maç oynadi, golü yok, asisti yok.Psgye karşi 2 maç oynadi. Uzaktan şans golü dişinda golü yok. Dünyada Müllerle birlikte en abartilan oyuncu. Varsa yoksa ikisi de çöp takimlara karşi istatistik kassinlar. Geçenlerde twitterda Messinin fiziğini gördüm. Futbolcu demeye bin şahit ister. Yağ bağlamiş. Evli ve 1 çocuk babasiyim. Koronadan sonra kendimi biraz saldim, spora ara verdim. Benim fiziğim daha iyidir. Barçayi çiftliği gibi yönetti.Yatmaya alişti.Geçen sene Bartomeu Koemanı getirince ne dediler? Bunlar sonra herkes iyi antreman yapacak. Messi ne yapti? Ayrilmakta tehdit etti. Sonra ayni düzene devam etti.Ronaldo Realle 3 ŞL aldi, adamin aldiği maaş 31di. Messi Barçadan 138 aliyordu. Şimdi de 100 deniyor. Barça eskiden Dortmund ve Arsenal ayari bir takimdi, buna katiliyorum. Milanin çöplerini alirlar, yetiştirmek için oyuncu alirlar, yetiştirip satarlar, sonra yenisi alirlardi.Barçanin bugünlere gelmesini sağlayan 3 kişi var. Ronaldinho, Perez ve Messi. Laportanin seçim kozu Beckhami alip Ronaldinhonun Barçaya gitmesine neden olan Perez. Ronaldinho ve Messi. Barça Ronaldinho ne zaman iniş dönemine girse tekmeyi vurmadi mi? Adama vefa göstermediler. Messiye niye bu kadar vefa gösteriyorlar? ŞLde yaşamadiği rezillik kalmadi.En son Psg parçaladi.2 senedir ligi kazanamiyor. Real ve Atleticonun son senelerdeki en kötü kadrolari olmasina ragmen, Messi artik yetmiyor. Adam Barçayi çiftliği gibi yönetti. Barçayi sömürdü. ŞL sayisinda Ronaldoyu yakalamak için Bartomeuya kaç tane adam aldirdi. Korona olmasa Martinez ve Neymari almaliyiz vs açiklamalari yapiyordu. Barça bu adama senelik 138 ödemekten kredilerle ayakta duruyor duruma geldi. Barça iflasin eşiğinde. Hala 100 milyon maaş istiyor. Yeterince kazanmadi mi? Kazandiği para torunlarinin torunlarina yeter. Bu kadar parayi sevmek yerine mali olarak zor durumda olan takimina bir jest yapip bedava oynasin 2 sene.

Messiyi eskiden bende izlemekten büyük keyif alirdim. Fakat o Messi 2015te kaldi.Barçanin en iyi oyuncusu bence Fati. Messi değil. Boş yere bu kadar şişiriyorsunuz. Tarihin en iyisi derseniz saygi duyarim katilmasam da fakat yil olmuş 2021 hala Messiyi övmek artik baydi bence.

• Todo isimli renkten renge giren şahıs; açtığın fake üyeliğin hesabı yok, gelmiş hala utanmadan konuşuyorsun. Yakında bu üyeliğin de gider yeni hesap açar gelirsin.

Geraltof isimli şahıs; sen de kim bilir kimin fake hesabısın? Favori: Asil Türk Kanı, plase: John bilmem ne

Yukarıda yazılan bilgilerde bir yanlışlık varsa, Xavi gittikten sonra İspanya veya Messi'nin önemli bir başarısı varsa onları yazın. Ben Xavi ve Iniesta'nın Messi olmadan kazandıkları Dünya, Avrupa ve Şampiyonlar Ligi zafererini kolayca yazabiliyorum.

'Messi'den önce Valencia ayarında' dediğiniz kulüp aynı süre zarfında Real Madrid'den 1 şampiyonluk fazla almış La Liga'da. Sözde aynı ayarda olduğu Valencia ise Barcelona'nın 7 şampiyonluğuna 1 şampiyonluk ile karşılık vermiş. La Liga'nın tek hakimi Real Madrid ise bu süre zarfında 6 şampiyonlukta kalmış.

Şu Messi'yi yüceltmek için Barcelona'yı ezik göstermeye çalıştığınız boş mesajlar 'akabeden önce yağ kuyruğu vardı yiğenim' diyen dayıların kıvamında. Yolunuz düşerse gidin ziyaret edin Nou Camp müzesini. Messi mi büyükmüş Barcelona mı görürsünüz.

• Yedinci ballondor yükleniyor..▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA gönlüm geçen senenin telafisi için lewanın almasında ama bu formla kaptırmaz messim

• Pique maaş indirimini kabul etmiş, Busi de %50 indirimle birlikte 4 yıl daha imzalayacak. Kulüp Messiyle bir an önce sözleşme imzalayabilmek ve La Liganin ffp kurallarına uyabilmek için Umtiti, Pjanic gibi oyunculardan kurtulmaya çalışıyor. Ayrıca Gaya için de Braithwaite ve Alena takasta teklif edilecekmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi mesajimdan sonra @Elric beni aninda bloklamiş. Şimdide Messi ve Altintoptan bahsediyor. Messi fanlari Altintop derken dalga geçiyorlar sanmiştim. Ciddilermiş.▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA 

Messi Altintopu kazanacak ne yapti Allah aşkina? ŞLde 2.turda gitti. Ligde 3.oldu. Öyle Coppa Americada çöp takimlara istatistik kasti diye kimseye Altintop vermezler. Jorginho, Mount bile kazanir, Messi kazanamaz.

• Aylar önce boş haterlık yapıyorsun diye bloklamıştım da yeni dank etmiş, uzaktan gole şans demen de ne kadar boş haterlık yaptığını gösteriyor. Messi'nin bu sene tek rakibi 2013te ligde 15 puan fark yiyen, 0 kupaya rağmen ballondor almış(alacak) futbolcuyu 4 golle ezen lewamdowskimdir. aşağıya da ronaldonun bu saatten sonra anca görebileceği altıntopu bırakıyorum

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA

• Firpo sonraki satistan %20 pay ve 15M Euro bonservis ile Leedste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Demir 1 sezon kiralık, 10 Milyon Euro satın alma opsiyonu ile alınmış. FM21'in en büyük yıldızlarındandı. 10 numara veya orta saha yerine kanatta kullanılacaktır herhalde. Sağ taraf için Akhomach - Yusuf ikilisinden biri tutsa yıllarca transfere gerek kalmaz.

• Neymar Brezilya'nın kaybetmesini isteyen Brezilyalı Messi fanboylarına 'cehenneme gidin' diyerek ağır konuşmuş. Bir tane Brezilyalı TV yorumcusu Messi forması giyerek Arjantin'i desteklediğini söylemiş. Görülen o ki; dünya genelindeki Messi fanboylarının psikolojisi her toplumda aynı. 10 takımlı, 2 gruplu turnuvayı kazansın diye seferber olmuşlar, kendi ülkeleri kaybetsin diye dua ediyorlar. ▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA 

• Zagallo reis de Messi fanlarina fena giydirmiş. Arjantini destekleyebilirsiniz, Şiliyle oynarken Arjantini destekleyebilirsiniz fakat Brezilyayla oynarken desteklerseniz bu vatan hainliği olur, o zaman Arjantine iltica edin demiş.

Maaş farki az olsa La Liga göz yumardi. Geçen sene de Barça limiti çok aşmiş. O zaman uyarmişlar. Fark 200 olunca ister istemez buna göz yumamaz. Griezmann gönderilmeden Messi sözleşme yenileyemiyorlarmiş. City ve Psg Messiye 100 milyonu vermezler. Zaten verseler Messi uçarak giderdi. Messiye yakin medya aylarca Messinin Neymar ve Mbappenin keyfini çikarmasini hakkinda konuştu. Psg Messiyi alsa maaşlar 100 artacak. Citynin maaşlari zaten 405. Messiyi alip 505 yaparsa döndüremezler. Barçanin durumuna düşerler.

Perezin Barçaya yardim edeceği konuşuluyor Barçadan birkaç oyuncu alarak. Sadece bir dedikodu şimdilik.Pepin Griezmann alarak Barçaya yardim edeceği de konuşuluyor. Saul Griezmann takasi da konuşuluyor. Bunlar Katalan medyasi tarafindan mi çikariliyor yoksa gerçekler mi orasini bilemem. Fakat Pep Griezmanni alip Barçayi kurtarirsa City aninda Pepi kovmali.

• Depay maaşında %30 indirime gitmiş. Depay bile fedakarlık varken messi neden indirim yapıp şartları biraz olsun kolaylamıyo çok ilginç

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.