Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (1919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
44.733
Cevap
63
Favori
1.515.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19171918191919201921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XBlades

Liverpool gegenpressing taktiğini iyi kullanıyor maalesef. Bunu yaparkende barcelona orta saha ve defans hattının hataları yüzünden goller de geldi..

Yanlız 4.gol fair-play açısından yakıştığını düşünmüyorum.
    barça yönetimi çok kötü hacı. psg roma facialar var önlerinde messi var diye örtbas ediyorlar sürekli. pres kırılır ama hızlı oynaman lazım orta sahada ve hızlı adamlar olmalı kanatlarda barça da hiç biri yok.

en üst seviye deplasmanlarda rakitic,alba,reberto(bekte) busgets felan bu adamlar deplasmanda çok sıkıntı ve hantal.

arthur misal hem hızlı vem teknik o adamı oynatmıyor deli olma gelde diyorum adam statik hocalık vasfı (0) boşa heba oluyor messi şu kupayı bu yıl alamaması inanılmaz
  • Valvardeeee sinirim geçmiyorr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüneyt iyi yönetti bak bir tane hakemlik durum olmadı dikkat ederseniz türkiye ligi ne kadar berbat yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Mayıs 2019; 0:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Pepi arar bu gözler zaten son şl kupasıda onunla kalktı 2011 de öyle yanlışsada ben öyle hatırlıyorum kesinlikle tekrardan gelip Barcelona böyle oynar kardeşim dedirmelidir bu futbolun cahili ernesto kocamana poşette olur bu arada oda iyi bir hoca
    2015 de vardı enrike bile bu hocaya 5 pasardı. neymar vardı birde takımda o zaman. son 4 senedir barça rezil rüsva etti dünyaya yemin ederim barça yönetimi kimse değişsse ya bartmau mu ne
  • Barcelona siz adam olmazsınız geçen sene Romaya bu sene Liverpool a ne desem bilemedim Liverpool yapacak demiştik.
    Loser Messiye gelirsek kusura bakma Ronaldonun hep gölgesinde kalacaksın tek başına maç kazandıracak kadar büyük değilsin.
    Edit:CL de takım küçümsersen değil dünya karması ol gene elenirsin 3-0 dan maç vermek tam bi rezillik 1 gol atsan iş bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

UCL 2015'i kazandıran adamı saygıyla anın bence. Bayern deplasmanında o 2 golü atmasa ne olacağını düşünmek çok zor değil. Ayrı olarak tek başına aldığı PSG maçı var. Finalde Juve'nin fişini çektiği golu var. Bu adamı kaybetmek çok acı. Üzülmek gerekir. Sorgulamak gerekir. Ama Barcelona taraftarı bunun yerine küfür ediyor.
    Az değilsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla istersen geçmiş maçları seyredebilirsin. Barcelona bu yıl gayet iyiydi. Ama bu maçta Messi'den başta taşıyacak adam yoktu. İşte o maçlarda da Neymar devreye giriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Adamlar press yapıyorlar tüm taktikleri bunun üstüne kurulu. Halen defansta top çevirmeye çalışıyorsun abi inanılmaz.

Klopp'a sorsan herhalde Barça dönen topu ileri vurmasın falan derdi. Adam bile inanamamıştır bu mallar buraya nasıl geldiler diye.

Messi, Coutinho, Rakitic, Pique ve Valverde ilk gitmesi gerekenler. Bu gece yollar ayrılmalı bu isimlerle.
    hocam trolluyor musun? taniyorum seni okuyorum yazdiklarini bunlari yazacak birisi degildin ama ya cok sinirlisin ya hesabin baskasinin eline gecti.

• Hehehe

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Barcelona siz adam olmazsınız geçen sene Romaya bu sene Liverpool a ne desem bilemedim Liverpool yapacak demiştik.
    Loser Messiye gelirsek kusura bakma Ronaldonun hep gölgesinde kalacaksın tek başına maç kazandıracak kadar büyük değilsin.
    Edit:CL de takım küçümsersen değil dünya karması ol gene elenirsin 3-0 dan maç vermek tam bi rezillik 1 gol atsan iş bitiyor.
    Yahu kusura bakma da şu an bir liste yapsan ronaldo ilk 10 a bile sokulmaz, o yüzden el şeyiyle gerdeğe girmene, cehaletinin sana verdiği yetkiye dayanarak yorum yapmana gerek yok :)

• quote:

Valla istersen geçmiş maçları seyredebilirsin. Barcelona bu yıl gayet iyiydi. Ama bu maçta Messi'den başta taşıyacak adam yoktu. İşte o maçlarda da Neymar devreye giriyordu.
    Neymar varken Xavi felanda vardı yalnız Alves vardı takımın gerek geri gerek orta gerekse ileri hattında dönemine istinaen çok formda oyuncular vardı senin neymar olmazsa olmaz demen bu oyuncuların emeğini hiç etmek demektir.Takım geride o kadar sağlam ve güven veriyordu ki ilerisi rahat ve istenilen şekilde oynuyordu.Xavi iniesta mascherano çok formda idi dönemin patlayan adam yiyen suarezi vardı sanırım gol rekoru mu ne kırmıştı barcelona o dönem çok sağlam takımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Mayıs 2019; 0:48:39 >
  • Hocam hatırlarsanız Bayern evinde golü çok erken bulmuştu. Neymar 2 golle fişi çekti. Yerine aldıkları adamlar ne yaptılar. Barcelona'nın başkanı açıklama yapıyor. Dembele, Neymar'dan daha iyiymiş. Haksız mıyım?
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben en çok messi ye üzülüyorum bazı arkadaşlar birde futbol dediğimiz olayın takım olduğunu unutup messiye kötüydü diyor kötü değildi 4-5 defa topla adam buluşturdu suarez mesela ya sen barcada oynuyosan atacan onu aynı şekilde ilk yarıda alba boşken geri messiye veriyor vursana olum daha ne verip bitiriyorsun atağa yani evet enrique bile bundan iyiydi poşet gibi bir hoca gelmeli bu takıma adam totenhamda gayet iyi işler yaptı burada çok daha başarılı olur

• quote:

Hocam hatırlarsanız Bayern evinde golü çok erken bulmuştu. Neymar 2 golle fişi çekti. Yerine aldıkları adamlar ne yaptılar. Barcelona'nın başkanı açıklama yapıyor. Dembele, Neymar'dan daha iyiymiş. Haksız mıyım?
    Buna Bartomeu'nun kendisi bile inanmıyordur hocam

• Liverpool origi ile 1-0 öne geçtiği an kameralar önce Klopp u sonra Valverdeyi çekti, aslında o an bile kimin turlayacağı belliydi. ilk maç 4-0 bitse emin olun bu akşam Klopp un takımı 5-0 yenerde turlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

kardeş topu rakibe bırakıp oynamasından bahsediyorum ben. barça böyle oynamazdı bu valverde yokken önde basardı barça topu verdi mi deplasmanlarda sıkıntı oluyor valverde barçayı bitirdi oynattığı top ile kötü olan coutinho ile bu deplasmana çıkıyor elemanı bitirdi

Alıntıları Göster
    Benim dediğimi yapan her takıma karşı zaten Barcelona topu rakibe bırakıyor. Topu fazla tutamıyorlar ayaklarında böyle oynayan rakiplere karşı ve bu yıllardır böyle. Top çevirerek oynayan bir takım Barcelona. İyi pres yapan takımlara karşı o sistem işe yaramıyor.

Dediğim gibi Barcelona'nın ikinci bir oyun sistemi yok. Rakibe göre sistem değişikliği yapan bir oyunları yok. Bu teknik adamdan ziyade Barcelona'nın temelinden gelen bir sıkıntı. Yani Barcelo'nın var olan tek oyun sistemi bozulduğu zaman Barcelona topu her zaman rakibe bırakıyor.

C.Ranoldo'nun M.united da oynadığı sezon Barcelo'nın en formda olduğu sezondu. o sezon Barcelona ve United final oynadı. Kupayı Barcelona aldı. Ama yarı final rövanş maçında hakem yardımı olmasaydı Barcelona turu geçmeyi bırak Chealsi deplasmanından hezimetle ayrılacaktı.

1-1 biten maçta İngilizler tek kale oynadılar. Maç da İngilizler 1-0 öndeyken hakem 3 tane net 1 tanede tartışmaya açık olmak üzere İngilizlerin 4 penaltısını vermedi. 4-0 hatta 5-0 bitecek maç Barcelona'nın tartışmalı bir golü ile 1-1 bitmişti.

Söz ettiğim sezon Barcelona çok formdaydı.

Kiki kaka denene sistemi bozan rakiplere karşı ikinci bir sistemleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Mayıs 2019; 0:54:2 >

• 1.Bartemou

2.Valverde

baş sorumlu bunlar kadro yapılanması ise leş son dönemlere bakarsak tek etkin bir şuan içi de jong hamlesi var dembele elde patladı coutinhoda patladı semedo bir var bir yok stoperde pique güven vermiyor orta alan başlıca bir problem zaten arthur yeterli değil vidalde geçici bir etki yaratıyor özellikle bu maçta orta alan ve coyinho suarezin bulunduğu taraf tamamen etkisizdi ve tepkide net şekilde görüldü
  • hala messiyi suclayip, yok messi takimdan gitsin diyen zavallilar ya futboldan bi haber ya da maclari baska organlariyla izliyorlar.

adam butun maclari kendi kazandiracaksa geriye 10 tane yali kazigi koysunlar.

ki bu macta bile baslarda neler yaratti ama degerlendiren olmadi.

• 2015'ten beri aynı muhabbet sezon başı Messi gitsin, sezon ortası (Barça iyi gider) Messi bu kulübün efsanesi asla bırakmaz. Çeyrekte fark yiyerek elenir (bu sezon istisna yarıda fark yediler) Messi'ye üzülüyorum abi .s.s çok daha fazlasını hakediyor abi .s.s Bu takım çöp ordusu abi .s.s
  • Gitmesi gereken isim üsttede yazdım

1.Bartemou

2.Valverde

3.Kadro mühendisliği yapılmalı birde net olarak La Masia ile tekrar a takım arasında bağlantı kurulmalı.
  • 
Sayfa: önceki 19171918191919201921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.