Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (1320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
44.732
Cevap
64
Favori
1.515.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

Messinin en büyük şanssızlığı Ronaldo ile aynı döneme denk gelmesi.

O kadar medya gücüne ve şişirilenlere rağmen geldiği nokta bu. Ronaldo alayını susturuyor hala.

real konusunda ronaldo en iyi diyorsun

buraya geliyorsun burada da ronaldo propagandası yapıyorsun

Yeter olm bıkmadın mı hala ronaldo en iyi demekten kime neyi kanıtlama peşindesin 2 yorumundan bi tanesi ronaldoyu övmekle ilgili

Ronaldo daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala neyi tartşıyorsunuz ya
    Şu an piyasanın açık ara en iyi 2 oyuncusu messi ve ronaldo, lakin messi'nin daha iyi olduğu otoritelerce defalarca söylenmiştir
  • Sezon bitti artık başlığıda değiştirelim hocam İspanya Kral Kupası Finali Barcelona Vs. Deportivo Alaves 27/05/2017

Stad: Vicente Calderon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Mayıs 2017; 22:31:36 >
  • messi acaba başka takımda olsaydı ne olurdu diye düşünüyordum. bence messinin başarılarına çok dikkat edilmiyor gibi geliyor. belki o kadar yakışıklı olmadığından, belki boyunun çok uzun olmadığından belki başka bir sebepten dolayı dikkat çekmiyor o kadar. ama messi kötü karakterli bir futbolcuda değil.

ve belkide daha yakışıklı ve uzun boylu gibi faktörler olsaydı daha çok beğenilirdi veya üzerinde durulurdu.

çünkü başarılarına bakıyorum da fazlasıyla rekorlarla dolu bşaarılar.

mesela real madrid de olsaydı belki daha çok başarı yakalardı yada daha çok beğenilirdi o da yakışıklılık yada uzun boylu olmak gibi sebeplerden değil kastettiğim. asıl kastettiğim real madrid deki hızlı hücuma çıkmanın dahilinde, messinin daha çok gol yada asist gibi fakörlerini kullanma ihtimalinin yüksekliği.

ve real madrid, barcelona gibi değil. orada yakalanan başarılar daha iyi pazarlanıyor ve katalanlar gibi kendilerini daha çok duyurabiliyorlar bu konuda. barcelona kendi çabalarıyla bir yere gelmiş bir kulüp gibi.
    real madrid gibi ispanya devletinin desteğini ama az ama çok almıyor bana göre.

ve messi barcelonadaki sistemin örneğin hızlı hücum olmamasına bakılınca ve kadro yapısındaki değişikliklere bakılınca bunlara rağmen çok iyi başarılar yakaladı ve yakalıyor da. lionel messi #força barça

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 23 Mayıs 2017; 13:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

messi acaba başka takımda olsaydı ne olurdu diye düşünüyordum. bence messinin başarılarına çok dikkat edilmiyor gibi geliyor. belki o kadar yakışıklı olmadığından, belki boyunun çok uzun olmadığından belki başka bir sebepten dolayı dikkat çekmiyor o kadar. ama messi kötü karakterli bir futbolcuda değil.

ve belkide daha yakışıklı ve uzun boylu gibi faktörler olsaydı daha çok beğenilirdi veya üzerinde durulurdu.

mesela real madrid de olsaydı belki daha çok başarı yakalardı yada daha çok beğenilirdi o da yakışıklılık yada uzun boylu olmak gibi sebeplerden değil kastettiğim. asıl kastettiğim real madrid deki hızlı hücuma çıkmanın dahilinde, messinin daha çok gol yada asist gibi fakörlerini kullanma ihtimalinin yüksekliği.

ve real madrid, barcelona gibi değil. orada yakalanan başarılar daha iyi pazarlanıyor ve katalanlar gibi kendilerini daha çok duyurabiliyorlar bu konuda. barcelona kendi çabalarıyla bir yere gelmiş bir kulüp gibi.

ve messi barcelonadaki sistemin örneğin hızlı hücum olmamasına bakılınca ve kadro yapısındaki değişikliklere bakılınca bunlara rağmen çok iyi başarılar yakaladı ve yakalıyor da. lionel messi #força barça

basarilarina daha nasil dikkat edilsin? turkiye gibi geride kalmis bir kac ulke disinda bu futbolcu baska kimlese kiyaslanmiyor gelmis gecmis en iyi oyuncu oldugu kabul ediliyor. yabanci spikerlerden izleseniz hepsi attigi golden sonra best for me, best all of time gibi ifadeleri siklikla duyarsiniz. Baska klupte olsaydi bundan cok daha iyilerini yapardi son 3-4 yilinda

• sanırsam silvayı aldık bakayokoyu ise bilmiyorum Monaco hiç bir oyuncuyu tutmayacağız buna şartımız yok dedi isteyen bir teklif olursa okeye açığız alabilir oyuncuyu bizim belirlediğimiz bedelle diye açıklama yaptı Monaco başkanı yazdığım biraz bozuk oldu ama Monaco'nun tüm oyuncuları satışa açık bu sezon Monaco başkanı biz barça real bayern değiliz kimsenin önüne taş koymayız herkes kendini geliştirmeli ve hedefleri doğrultusunda ilerlemeli oyuncuların istekleri ne olursa bizde ona uyarız bütçe sıkıntımız yok ama gidenede dur demeyiz dedi.
  • quote:

messi acaba başka takımda olsaydı ne olurdu diye düşünüyordum. bence messinin başarılarına çok dikkat edilmiyor gibi geliyor. belki o kadar yakışıklı olmadığından, belki boyunun çok uzun olmadığından belki başka bir sebepten dolayı dikkat çekmiyor o kadar. ama messi kötü karakterli bir futbolcuda değil.

Ronaldo'yu daha çok sevmeme rağmen mesis kesinlikle daha iyi bir futbolcu.

Ayrıca tip olarak cr7den daha iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

sanırsam silvayı aldık bakayokoyu ise bilmiyorum Monaco hiç bir oyuncuyu tutmayacağız buna şartımız yok dedi isteyen bir teklif olursa okeye açığız alabilir oyuncuyu bizim belirlediğimiz bedelle diye açıklama yaptı Monaco başkanı yazdığım biraz bozuk oldu ama Monaco'nun tüm oyuncuları satışa açık bu sezon Monaco başkanı biz barça real bayern değiliz kimsenin önüne taş koymayız herkes kendini geliştirmeli ve hedefleri doğrultusunda ilerlemeli oyuncuların istekleri ne olursa bizde ona uyarız bütçe sıkıntımız yok ama gidenede dur demeyiz dedi.

silvayi nasil aldik? nerden duydun?

• quote:

Orijinalden alıntı: MDV

quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

sanırsam silvayı aldık bakayokoyu ise bilmiyorum Monaco hiç bir oyuncuyu tutmayacağız buna şartımız yok dedi isteyen bir teklif olursa okeye açığız alabilir oyuncuyu bizim belirlediğimiz bedelle diye açıklama yaptı Monaco başkanı yazdığım biraz bozuk oldu ama Monaco'nun tüm oyuncuları satışa açık bu sezon Monaco başkanı biz barça real bayern değiliz kimsenin önüne taş koymayız herkes kendini geliştirmeli ve hedefleri doğrultusunda ilerlemeli oyuncuların istekleri ne olursa bizde ona uyarız bütçe sıkıntımız yok ama gidenede dur demeyiz dedi.

silvayi nasil aldik? nerden duydun?

tielemans silvanın yerine alınmış elden çıkacak tielemans bir 10 numara çünkü ve ilk 11 oyuncusu direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 23 Mayıs 2017; 17:23:5 >

• La Liga'da bu sezon seyirci ortalamaları
    ✪78.293 Barça
    ✪69.573 Real Madrid
    ✪44.262 Atletico Madrid
    ✪41.050 Athletic Club
    ✪33.298 Valencia
    ✪33.168 Sevilla
  • quote:

Sadece mesajın başını okudum. Başarıları fazla ciddiye alınmıyor yazısını gördüğün anda mesajın nasıl gelişeceğini çözdüm ve yanılmadım.

Tam tersi messinin yaşadığı başarıları Ronaldo'da yaşadı, belki birbirlerinin yapamadıklarını yaptılar. Mesela ronaldonun milli takım ile Avrupa kupasını alması gibi. Messiden bir örnek vermiyorum onunda üstün olduğu nokta vardır aklıma gelmedi.

Ronaldo yapınca Ronaldo yapmadı takım yaptı olur, hor görülür yada itibarsızlaştırılmaya çalışılır. Messi ayakkabısını bağlasa Messi ne güzel eğildi diye manşetler atılır.

Tam tersi. Medya güdümü ile yaşayan ve hızla balon gibi şişirilen bir Messi mevcut. Kötü futbolcu demiyorum ama balonun kralıdır kendisi. Onun için mesajının başlangıcı bence tamamen hayal ürünü.

Ona verilen güdüm ne Maradona'ya verildi nede Ronaldo'ya verildi, ben görmedim. Messi ayrıca karakteri düzgün bir oyuncuda değildir. Kafa attığınıda gördüm, taraftara şut çektiğinide gördüm, vergi kaçırdığınıda gördüm. Geçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Mayıs 2017; 20:31:6 >

• ben burada objektif bakmaya çalıştım. illa real madrid barcelona kıyaslaması yapmadım. ama maalesef sen kulüp bazında kıyaslamadan giderek messi ronaldo karşılaştırması yapmışsın. mesajımda ronaldo messi kıyaslaması da yapmadım. ben messi özelinde yazdım.

ve yeri gelmişken ronaldo da messi de dünya spor tarihine geçmiş isimlerdir ne derseniz deyin. yok ronaldo şöyle yok messi böyle. kıyaslama yaparsak birinin diğerinden belli yönlerden avantajı vardır belli yönlerden dezavantajı vardır.

bilmiyorum sen real madrid fanımısın? çünkü ronaldo messi kıyaslaması yapıp messiyi kötülemişsin. ve hiç kıyaslama yapmadığım halde.ama genelde böyle bir durum var sanırım.

ikiside dünyanın en iyi futbolcuları. ama kişilere göre kimi daha iyi, kimi daha kötü. ve bana göre tekrar ediyorum başarı anlamında ikisde kötü değil. ve bana göre dünyanın en iyi futbolcusu şu an faal olarak messidir. ama bu ronaldonun messiden daha kötü olduğu anlamına gelmez..

umarım anlatabilmişimdir..

• quote:

ben burada objektif bakmaya çalıştım. illa real madrid barcelona kıyaslaması yapmadım. ama maalesef sen kulüp bazında kıyaslamadan giderek messi ronaldo karşılaştırması yapmışsın. mesajımda ronaldo messi kıyaslaması da yapmadım. ben messi özelinde yazdım.

ve yeri gelmişken ronaldo da messi de dünya spor tarihine geçmiş isimlerdir ne derseniz deyin. yok ronaldo şöyle yok messi böyle. kıyaslama yaparsak birinin diğerinden belli yönlerden avantajı vardır belli yönlerden dezavantajı vardır.

bilmiyorum sen real madrid fanımısın? çünkü ronaldo messi kıyaslaması yapıp messiyi kötülemişsin. ve hiç kıyaslama yapmadığım halde.ama genelde böyle bir durum var sanırım.

ikiside dünyanın en iyi futbolcuları. ama kişilere göre kimi daha iyi, kimi daha kötü. ve bana göre tekrar ediyorum başarı anlamında ikisde kötü değil. ve bana göre dünyanın en iyi futbolcusu şu an faal olarak messidir. ama bu ronaldonun messiden daha kötü olduğu anlamına gelmez..

umarım anlatabilmişimdir..

Kıyaslama yapmadım. Maradona'nın ismide var orda. Sadece yanlış olan ve katılmadığım noktaları düzelttim.

• Athletic Bilbao Kulübü, son haftalarda Barcelona'nın başına geçeceği konuşulan Teknik Direktör Ernesto Valverde ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Ernesto Valverde, 2017-18 sezonunda takımımızın başında olmayacaktır." denirken, yarın TSİ 14:00'te Başkan Josu Urrutia ile düzenlenecek basın toplantısıyla birlikte kulübe veda edeceği duyuruldu.

Geçtiğimiz Pazar günü Bask medyasının önde gelen gazetelerinden El Correo'da yer alan haberde Valverde'nin Barcelona ile iki yıllık anlaşmaya vardığı ve son pürüzlerin de giderilmesinin ardından resmi imzaların atılacağı belirtilmişti.

53 yaşındaki Valverde, antrenörlük kariyerine 2001-02 sezonunda Athletic Bilbao'da yardımcılık yaparak başladı ve 2003-2005 yılları arasında Athletic Bilbao'yu çalıştırdı.

Bugüne dek sırasıyla Espanyol, Olympiakos, Villlarreal ve Valencia gibi kulüpleri çalıştıran Valverde, 2013 yılından beri Athletic Bilbao'nun başında bulunuyor.

• Valverde kesindi zaten. 29 u resmi açıklanacak.
  • valla iyi seçim mi bu adam ki hiç bilemedim barça yine bünyesinden birini bulmuş eski topcularından biri hiç yabancıya gitmiyor adamlar hep ligten birini getiriyorlar ya hiç ünlü hocada getirmiyorlar ayrıca

valla bu hoca apoele bile elenmişti bilboa gibi takım uyduruk takıma elenmişti uefada bilmiyorum neler olcak neyse barça hoca sorun değil iyi oyuncular alınsın yeter zaten sistemleri tarzları aynı bakalım
  • Medyayla şişirilen bir futbolcu demen için Beckham gibi Ronaldo gibi oyunu kadar çektiği reklamlar ve markalarla anlaşmalarına bakman lazım. Yanlış anlama Ronaldo'ya yada Beckham'a kötü demiyorum. İkisi de iyi oyuncular fakat "medya güdümü ile yaşayan" diyerek saçmalamışsın.

Tüm kariyerleri boyunca:

Messi: 699 Maç 563 Gol 230 Asist

Ronaldo: 854 Maç 598 Gol 195 Asist yapmışlar.

"Ronaldo yapınca Ronaldo yapmadı takım yaptı olur, hor görülür yada itibarsızlaştırılmaya çalışılır. Messi ayakkabısını bağlasa Messi ne güzel eğildi diye manşetler atılır."

Ronaldo, Real Madrid'e geldiğinden beri medyanın başka bir futbolcuyu ön plana çıkarması gibi bir olay hiç olmadı. Yada sen hiç yabancı kaynakları okumuyorsun. Medya, Ronaldo ve Messi üzerinden para kazanır. Sponsporlar, ürün satar. Kaldı ki Ronaldo, Floyd Mayweather'dan sonra en çok kazanan sporcuydu o bırakınca en çok kazanan sporcu oldu. Gelirlerinin çoğu sponsorlardan.

"Ona verilen güdüm ne Maradona'ya verildi nede Ronaldo'ya verildi, ben görmedim. Messi ayrıca karakteri düzgün bir oyuncuda değildir. Kafa attığınıda gördüm, taraftara şut çektiğinide gördüm, vergi kaçırdığınıda gördüm. Geçiniz."

Ben de Ronaldo'nun takım arkadaşı penaltı kullanıyor diye ona bağırdığını gördüm. Takımdakiler keşke benim kadar iyi olsa dediğini de gördüm. Kusura bakma da Ramos'un son dakikalarla attığı gollerle şampiyonluğu getirdiği bir sezonda "Ronaldo yapınca Ronaldo yapmadı takım yaptı olur, hor görülür yada itibarsızlaştırılmaya çalışılır" demen cidden komik.

Hoca için yorum yapacako olursak. Koeman'ı istiyordum ama Valverde kesin gibiydi. Neyse hayırlısı olsun. Umarım iyi bir orta saha kurabilir bu sezon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

quote:

Sadece mesajın başını okudum. Başarıları fazla ciddiye alınmıyor yazısını gördüğün anda mesajın nasıl gelişeceğini çözdüm ve yanılmadım.

Tam tersi messinin yaşadığı başarıları Ronaldo'da yaşadı, belki birbirlerinin yapamadıklarını yaptılar. Mesela ronaldonun milli takım ile Avrupa kupasını alması gibi. Messiden bir örnek vermiyorum onunda üstün olduğu nokta vardır aklıma gelmedi.

Ronaldo yapınca Ronaldo yapmadı takım yaptı olur, hor görülür yada itibarsızlaştırılmaya çalışılır. Messi ayakkabısını bağlasa Messi ne güzel eğildi diye manşetler atılır.

Tam tersi. Medya güdümü ile yaşayan ve hızla balon gibi şişirilen bir Messi mevcut. Kötü futbolcu demiyorum ama balonun kralıdır kendisi. Onun için mesajının başlangıcı bence tamamen hayal ürünü.

Ona verilen güdüm ne Maradona'ya verildi nede Ronaldo'ya verildi, ben görmedim. Messi ayrıca karakteri düzgün bir oyuncuda değildir. Kafa attığınıda gördüm, taraftara şut çektiğinide gördüm, vergi kaçırdığınıda gördüm. Geçiniz.

Abartılan bir isim varsa o da cristiano ronaldodur.

Daha pas vermekten aciz,fırsatçı golcü olup çıkmış bir adamı messiyle kıyaslamak neyin kafası?

İyice ronaldoyla kafayı bozdun fanboy oldun çıktın sen de.

• HOAYDAAAAAAA

Malaga başkanı Al Thani, La Liga'nın son haftasında Real Madrid'i yenmeleri için Barcelona'nın teşvik primi teklif ettiğini söyledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona forması giyen Arda Turan, önümüzdeki sezon başka bir takıma transfer olmaya hazırlanıyor.

El Mundo Deportivo; hazırladığı özel haberde Arda'nın Camp Nou'daki dolabını topladığını ve ayrılık planları yaptığını yazdı. Haberde, Arda'nın bu hareketinden yola çıkılarak önümüzdeki sezon kadroda düşünülmediği ve yaz döneminde satılacağı yönünde mesaj alındığı belirtildi.

Katalan gazetesinin iddiasına göre; Arda'yı Barcelona'ya getiren Luis Enrique'nin görevi bırakacak olması, milli oyuncumuzun Barça'daki geleceğini de olumsuz etkiledi. 27 Mayıs’ta Alaves ile oynanacak Kral Kupası finalinde son maçına çıkacak olan Enrique'nin ayrılması sonrası kulüpte Arda'yı destekleyecek hiç kimsenin kalmayacağı ileri sürülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.