Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ real: 0 - 4 :BARCA (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.732
Cevap
64
Favori
1.513.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Campeón

bu tarz resimler genelde photoshop ürünü oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

bu tarz resimler genelde photoshop ürünü oluyo.

Videoda var güncel videodur ayrıca Euro 2012'yi canlı izleyenlerle konuştuk bu pozisyonları konusu vardı.

• la liga da 19. haftadan sonra lig tekrar tatil edilicek mi devre arası diye?
  • -Dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu Messi'dir 2.ci ise İniesta'dır.
    -Dünyanın en teknik futbolcusu İniesta'dır.
    Konu kapanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • messinin bi başka futbolcu ile kıyaslanması saçma olarak görüyorum. standart dışı ve kıyas kabul edilemeyecek bir futbolcu messi. kategori dışı tutulması daha iyi olur. messi ve diğerleri olarak bakarsak iniesta en iyilerdendir.
  • İniesta şu an Dünya'nın en iyi 3 futbolcusundan biri. Bunu tartışma konusu olarak bile görmüyorum kimsede itiraz etmez heralde.
  • Zenit Messi için 250mil€ bonservis ve 3 sene için 90mil euro teklif etmiş. Messi kabul etmemiş.

Kaynak: ersin düzen
  • ülkemizde futbol o kadar geri kalmış ki.insanlar kendi futbolcularını tartışmak yerine yabancı futbolcuları tartışıyor.Buraya kadar normal gelebilir fakat tebrik etmek yerine sürekli taslamaktan vazgeçmeyen sindiremeyen bir grupta var.örnek MESSI dünyanın açık ara en iyi futbolcusu ,iniesta ,xavi bir takımda olabilcek en iyi oyuncuların başında geliyorlar.gerçekleri görmek varken,komik bir şekilde yanlısı savunmak neden peki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipsiz_uçurtma -- 28 Aralık 2012; 2:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

messinin bi başka futbolcu ile kıyaslanması saçma olarak görüyorum. standart dışı ve kıyas kabul edilemeyecek bir futbolcu messi. kategori dışı tutulması daha iyi olur. messi ve diğerleri olarak bakarsak iniesta en iyilerdendir.

Oncelıkle ben bır Barcelona taraftarıyım, sadece Messıyı yorumlayıp, ovmem kendıme hakaret olur. Gercı sızde haklısınız ozellıkle son 2 senedır Messı kazandırıyor, Valdes kaybettırıyor :) Buna ragmen takımdakı degerlerı kucultmek bıze yakısmaz. Inıesta; Messı kadar ıyıdır, uzatmamıza gerek yok farklı alanlara gıdebılır cunku aralarında o kadar buyuk fark varmıs gıbı anlatmak baska yerlere cekebılır.

• Messiyi bugün Messi yapan Xavi ve Iniesta'dır.Iniesta ve Messinin bazı konularda birbirlerine karşı olan üstünlükleri vardır.Messi mi Iniesta mı dersen bende Messi derim.Ama bireysellikten uzak takım oyunu açısından Iniesta derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Messiyi bugün Messi yapan Xavi ve Iniesta'dır.Iniesta ve Messinin bazı konularda birbirlerine karşı olan üstünlükleri vardır.Messi mi Iniesta mı dersen bende Messi derim.Ama bireysellikten uzak takım oyunu açısından Iniesta derim.

Hala bu fikri savunan adam mı var yahu ? Messi'yi messi yapan xavi ve iniesta imiş.Forum dağılsın bu cümlenin üzerine.Futboldan az çok çakıyorsan bu fikri savunmazsın.Messi'nin Barcelona'daki ilk gününden itibaren oynadığı maçları analiz et bi zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Messiyi bugün Messi yapan Xavi ve Iniesta'dır.Iniesta ve Messinin bazı konularda birbirlerine karşı olan üstünlükleri vardır.Messi mi Iniesta mı dersen bende Messi derim.Ama bireysellikten uzak takım oyunu açısından Iniesta derim.

Hala bu fikri savunan adam mı var yahu ? Messi'yi messi yapan xavi ve iniesta imiş.Forum dağılsın bu cümlenin üzerine.Futboldan az çok çakıyorsan bu fikri savunmazsın.Messi'nin Barcelona'daki ilk gününden itibaren oynadığı maçları analiz et bi zahmet.

Messi'yi Messi yapan o armadır. Siz de biraz Barcelona taraftarı gibi konuşun arkadaşlar. Messi gitse uğramayacakmısınız buraya? Messi'yi ayrı kategoriye koyun Iniesta'yı 10 kat aşağıya çekmeler. Yapmayın gözünüzü seveyim. Barcelona'nın bugünlerinde en çok payı olan Xavi-Iniesta-Messi üçlüsüdür. Bende Messi bu kare ile hep özel biri olarak hafızamda kalacak. Rekorları ödülleri falan önemli değil. Ben onu bu yüzden sevdim.

• @ Asil Türk Kanı nickli arkadaş Bloklu olduğunu trilyon kere söylememe rağmen mesajlarımı alıntı yapıyor. Bilmiyorum ne saçmalamış.

@ Leonre4 dediğim gibi ağır işsizsin. Böyle hitap etmek sana en doğrusu artık.

Bu yılda Elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur barcelona. Real ligde berbat. Şampiyonlar liginde kafaları.

Tito nun hastalığı nüksetmiş, Umarım hemen iyileşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Aralık 2012; 19:29:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Messi'yi Messi yapan o armadır. Siz de biraz Barcelona taraftarı gibi konuşun arkadaşlar. Messi gitse uğramayacakmısınız buraya? Messi'yi ayrı kategoriye koyun Iniesta'yı 10 kat aşağıya çekmeler. Yapmayın gözünüzü seveyim. Barcelona'nın bugünlerinde en çok payı olan Xavi-Iniesta-Messi üçlüsüdür. Bende Messi bu kare ile hep özel biri olarak hafızamda kalacak. Rekorları ödülleri falan önemli değil. Ben onu bu yüzden sevdim.

messiden once de barcaliyim messiden sonrada barcaliyim
    barcelona taraftari gibi konusuyorum zaten messiye ayricalik yapmiyorum zaten takim icerisinde .sadece messiyi diger futbolculardan biraz daha fazla seviyorum ama asla messiyi overken inieata veyahut xaviyi kucumsemem.iniestayi.ben mi asagi cekmisim asagi arkadasim ?var mi oyle bir yorumum? ben burada senelerdir dunyanin en iyi iki futbolcusunun messi ve iniesta oldgunu savundum.zidane konularina gir bak istersen beni baskasiyla karistirmis olmalisin.

arma konusuna da katiliyorum ben aksini iddia etmedim.messiye bu guveni futbol askini barcelona asiladi para icin oynayan bir futbolcu olmadi burda la masianin etkisi buyuk.
    gel gelim messinin basarisini diger futbolculara dogrudan baglamak son derece yanlis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 28 Aralık 2012; 20:06:57 >

• bu blok olaylari da cocuklarin oyuncagi oldu.kendine uymayani blok eder sonrada cool olur bu tipler.bah bah bah blokluymusum benim canim ergenim tarafindan
    pepenin yaptigi katliamlati savunan karaktersiz adamlar gelip ders vermeye kalkmasin burda.troll seni tavir yapmis bi de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

messinin bi başka futbolcu ile kıyaslanması saçma olarak görüyorum. standart dışı ve kıyas kabul edilemeyecek bir futbolcu messi. kategori dışı tutulması daha iyi olur. messi ve diğerleri olarak bakarsak iniesta en iyilerdendir.

Oncelıkle ben bır Barcelona taraftarıyım, sadece Messıyı yorumlayıp, ovmem kendıme hakaret olur. Gercı sızde haklısınız ozellıkle son 2 senedır Messı kazandırıyor, Valdes kaybettırıyor :) Buna ragmen takımdakı degerlerı kucultmek bıze yakısmaz. Inıesta; Messı kadar ıyıdır, uzatmamıza gerek yok farklı alanlara gıdebılır cunku aralarında o kadar buyuk fark varmıs gıbı anlatmak baska yerlere cekebılır.

bu benim kişisel yorumum. iniestayı en az messi kadar severim ve gerçekten özellikle yere düşürülemeyişi, adam eksiltmesi, sürekli pozitif oynayan bi adam olması dolayısıyla hayranıyım. ancak messi farklı bi standartta ve yanına yaklaşan bi futbolcu yok şu an. bunu belirtmek için messinin durumunu yazdım. iniesta en az messi kadar bu takımın futbolcusudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

@ Asil Türk Kanı nickli arkadaş Bloklu olduğunu trilyon kere söylememe rağmen mesajlarımı alıntı yapıyor. Bilmiyorum ne saçmalamış.

@ Leonre4 dediğim gibi ağır işsizsin. Böyle hitap etmek sana en doğrusu artık.

Bu yılda Elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur barcelona. Real ligde berbat. Şampiyonlar liginde kafaları.

Tito nun hastalığı nüksetmiş, Umarım hemen iyileşir.

benimle muhatap olacak çap yok sende

• çok komik ,iniesta ve xavi'yi alın bir forvet verin yanlarina bakalım bir messi daha meydana çıkıyor mu.cahil cahil konuşanlar var ne yazık ki.messi orta sahadan top sürüp gol atıyor.frikikten gol atıyor ,en ufak pozisyonlardan kendine gol şansı buluyor. hala iniesta ve xavi olmasa messi ,messi olamazdı diyenler var.Messi gelmiş geçmiş en iyisi bu gerçeği kabul edemeyenler kıskanç yada futbolu sadece iddaa zanneden tiplerdir.

• yeter yemin ediyorum ya, GS'li FB'li kavgası olmuyor bu kadar. Moku çıkmaya başladı, adam akıllı mesaj yok, sırf tartışma, biri diğerine yaşın küçük der, diğeri muhattabım değilsin..
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.