Arkadaşlar öncelikle odam 30 m2 bu iki seçenek arasında kaldım forumu çok dolaştım ve FC-861 in tiz ve mid seslerdeki başarısını öven çok ürünü gittim gördüm ama dinliyemedim oldukça ağır uydulara sahip kalilteli bir ürüne benziyor o konuda şüphem yok size sormak istediğim
1- creative 70 w la 30m2 odaya yeter mi.(iki ürünün baslarıda inc olarak aynı değerde ama watt olarak fc-861 üstün) 2- creative de Yüksek performanslı çift konili sürücüler olduğu belirtilmiş bu fc-861 de varmı? (çünkü 2 sürücü bence uyduların perfonmansı açısından önemli) 3- fc-861 deki bu dekoder olayı 5+1 destekli dizüstünün kendi ses kartında performans verir mi? 4-bu ikisini dinlemiş olanlar bana müzik ve film açısından bir karşılaştırma yapabilirler mi?
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar çünkü artık ses sistemini almak istiyorum 2 haftadır kafayı yedim aramaktan.
yorumlarınız için şimdiden sağolun.
Setleri dinlersen fc 861 alırsın bahsettiğin creative modelinin wooferı pek iyi değildir ayrıca o uydular o sürücülerle çabuk distortiona girmektedir.Kolayu gelsin.
t6200 u dınlemedim ama bence 300tl bir set olduguna ınanmıyorum.Eger o fiyata iyi bir set istıyorsan sana microlab x15 oneririm bende onu arastırıyordum g500 ile arasında kalmısdım ama x15 karar verdim tavsiye ederim fiyatı 318.46 TL KDV Dahil
arkadaşım ben sana MİCROLAB FC-861 öneririm 2 yıla yakın bi zamandır kullanıyorum o/b ses kartı ile ve kendi eq sona getiriyorum ve birazda winapın eq nıda açtıgım halde hiç bozulma olmuyo şu ana kadar tek sorunu kumandasında yaşadım uzaktan biraz zor görüyo ve ben 230 civarı almıştım vatandan kampanyalı hali ile ama verdigim paraya degen bi sistem