Şimdi Ara

FBYANDEX ve Diğer Taraftarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bir proje üretmeden oturduğu yerden "bu projeyi saçm buluyorum diye reddettim" diyen başkanlarını alkışlayan takım taraftarları son günlerde fbyandex ile "tıkla Robben gelir" diye dalga geçiyorlar :) eee gerçekler acıdır iki kulübün de Başkan'ı klimalı odalarından kalkıpta böyle projeyi halka ulaştırmayı zor bulmuşlar demek. O çok eleştirilen Aziz yıldırım 30 derece sıcakta indi sokağa tek tek gezdi dükkanları bu kadar önem veriyor projeye. Proje fos değil ama sen sadece anlaşmayı imzalar e hadi kullanın dersen 10m zor gelir ama sen öncelikle bu anlaşmadan gelecek miktar ne olursa transfere harcanarak deyip taraftarı heyecanlandırır bir de sosyal medya ve kendi kanalında bunu harika bir şekilde ön planda tutarsan işte bugün ki gibi kısa sürede ortaya çıkan efsane rakamları görürüz indirme de ;)

haaaaa son olarak diyelim saçmalık sevgili oturduğu yerden her projeye laf atan klasik gs li arkadaşlarım sizlere çok ama çok acı bir gerçek yazdığım her şeyi boşverin şu büyük harfle yazacağım yer size yeterli :)

YANDEX İLE ARAMA YAPIP YILDIZ GETİRME OLASILIĞI > OYUNCUYU TWİTTER DA TT YAPARAK GETİRME OLASILIĞI

Siz büyük taraftar olarak yıllardır yaptığınız gibi 2. Yi yapmaya devam edin ha bunu yaparken misal sadece ibrayı Twitter da transfer ederken mutlaka profil resmini oyuncu yapmayı da unutmayın belki daha çabuk gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Başkanlarını alkışlayan takım taraftarları" ndan sonrasını okumadım. Yönetimine bizim kadar tepki gösteren başka bir takım var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Andres Messi

"Başkanlarını alkışlayan takım taraftarları" ndan sonrasını okumadım. Yönetimine bizim kadar tepki gösteren başka bir takım var mıdır acaba?

Okumadığın için anlamamışsın zaten. Yönetiminize transfer için tepki gösteriyorsunuz ama nedense hem forumda hem sosyal medya da fbyandex İLE ilgili her konuya sizinkiler "saçma sapan hayaller biz elimizin tersi ile ettik haha" yazıyorlar ;)

• Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz yapsak gs batıyor dileniyor diye dalga geçersiniz.Aziz transfer için kapı kapı dolaşıp kampanya tanıtmaz.Kulubün ekonomisi iyi değil.Yandexten gelen para,anca van persinin senelik ücretine gider.
  • Bizim başkanın yaptığı tek doğru işlerden biridir bunu reddetmek.
  • Doğru o yüzden Twitter da ibrayı tt yapmaya devam edin belki gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Okumadım

Neden yorum kastın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.