quote:Orijinalden alıntı: HeRo_MeRTquote:Orjinalden alıntı: Tunisat sizce hangi takım yencek bence fb gördükne gülüyon be sende fenerlisin ağlasana
quote:Orijinalden alıntı: HeRo_MeRTquote:Orjinalden alıntı: Tunisat sizce hangi takım yencek bence fb gördükquote:Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT quote:Orjinalden alıntı: Tunisat sizce hangi takım yencek bence fb gördük Böyle konular çok güldürüo
quote:Orijinalden alıntı: Saravecoquote:Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT quote:Orjinalden alıntı: Tunisat sizce hangi takım yencek bence fb gördük Böyle konular çok güldürüoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: silenThief quote:Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT quote:Orjinalden alıntı: Tunisat sizce hangi takım yencek bence fb gördük Böyle konular çok güldürüo ne gülmesi ya ben ağlıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariacquote:Orjinalden alıntı: silenThief quote:Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT quote:Orjinalden alıntı: Tunisat sizce hangi takım yencek bence fb gördük Böyle konular çok güldürüo ne gülmesi ya ben ağlıyorumAlıntıları Göster neden ağlıyosun ki daha grubun ilk maçı eğer takım toparlanırsa inş gruptan çıkarız.
quote:Orijinalden alıntı: Maveranneden ağlıyosun ki daha grubun ilk maçı eğer takım toparlanırsa inş gruptan çıkarız.Alıntıları Göster ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariacya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi
quote:Orijinalden alıntı: devmanetihadquote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: [DMC] quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariacquote:Orjinalden alıntı: [DMC] quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yokAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tunisat doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariacquote:Orjinalden alıntı: [DMC] quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yokAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tunisat quote:Orjinalden alıntı: [DMC] quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok pfff..
quote:Orijinalden alıntı: therevquote:Orjinalden alıntı: Tunisat doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: mad skillz quote:Orjinalden alıntı: Tunisat doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok doğru olum ndn gülüyon ya????
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariacquote:Orjinalden alıntı: mad skillz quote:Orjinalden alıntı: Tunisat doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok doğru olum ndn gülüyon ya????Alıntıları Göster doğru olusu neden gülüyon koptum ya
quote:Orijinalden alıntı: .Alp.Alıntıları Göster şurda iftara 10 dk kala çok pis güldüm :D hadi hayırlı iftarlar
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariacquote:Orjinalden alıntı: [DMC] quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yokAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tunisat quote:Orjinalden alıntı: [DMC] quote:Orjinalden alıntı: Tunisat ya peki puan usulü oluyor dimi yani şu anda porto bizi 2-1 de yense 3-1 de yense aynı şey 3 puan kazandılar dimi doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok Allah İyiliğini Versin
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariacquote:Orjinalden alıntı: mad skillz quote:Orjinalden alıntı: Tunisat doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok doğru olum ndn gülüyon ya????Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tunisat quote:Orjinalden alıntı: mad skillz quote:Orjinalden alıntı: Tunisat doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok doğru olum ndn gülüyon ya????
quote:Orijinalden alıntı: HeRo_MeRTquote:Orjinalden alıntı: Tunisat quote:Orjinalden alıntı: mad skillz quote:Orjinalden alıntı: Tunisat doğru ya puan usulü şaşırmana gerek yok doğru olum ndn gülüyon ya???? Alıntıları Göster gülmeyin lan bi bende kendi lafıma güldüm şimdi muahaha
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariacgülmeyin lan bi bende kendi lafıma güldüm şimdi muahahaAlıntıları Göster ya şu konuyu artık kilitleyin fb -porto maçından kaç gün geçti
quote:Orijinalden alıntı: Winston El Mariacya şu konuyu artık kilitleyin fb -porto maçından kaç gün geçtiAlıntıları Göster