BUGÜN BAKTIM BJK BÖLÜMÜNDE ÇIT YOK NE TEBRİK NE SİTEM NEDE CHELSEA TARAFTARINI AĞIRLAYIP TAKSİMDE BARA GÖTÜREN BJK Lİ GRUPLA İLGİLİ HABER!!!İLGİNÇ!!!UNUTMADIK...UNUTMAYACAĞIZ....
evet sadece sen varsın sanırım çok teşekkür ederim...
Bu genelleme de dahil bütün genellemeler yanlıştır. Bu düsturun olsun. Ne demiş atalarımız bir elin parmakları bile aynı değil sen herkesten aynı hassasiyeti bekliyorsun. Böyle yaparsanız hassasiyet gösterenleri de küstürürsünüz. Ha bu benim umurumda olmaz dersin ama uzun vadede kaybeden sen ve takımın olur.
evet sadece sen varsın sanırım çok teşekkür ederim...
Bikaç densiz yüzünden kimseyi kırmaya gerek yok..
quote:
Orjinalden alıntı: hakkan76
BUGÜN BAKTIM BJK BÖLÜMÜNDE ÇIT YOK NE TEBRİK NE SİTEM NEDE CHELSEA TARAFTARINI AĞIRLAYIP TAKSİMDE BARA GÖTÜREN BJK Lİ GRUPLA İLGİLİ HABER!!!İLGİNÇ!!!UNUTMADIK...UNUTMAYACAĞIZ....
Bu gün baktın da hemen laf sokmak amacıyla forumu bile doğru düzgün okumadan üye olup konu açmak istedin
Resimde güzel çalışma yapılmışta, resmin sağındaki bayana dikkat edelirse, turist rehberi olma ihtimali çok yüksek, yani bu adamlar gerçektende ingiliz olabilir
Sadece bir yorum, gereksiz ortam gerilmesin uzamasın bu mevzular diyerek yazdım. Her taraf içinde mutlaka yabancı bir takımla yapılan maç neticesinde onunla sevinen veya sevinmeyen çıkacaktır. Kimseyi hani onlar nerde bunlar nerde diye eleştirmenin bir anlamı yok, sanki konuyu açan arkadaş Beşiktaş veya Galatasaray Avrupa maçını kaybettiğinde , onlarla beraber üzülüyor da, burda sırf laf sokmak için böyle bir konu açmayı kendine hak görmüş. Herkes kimi destekleyip desteklemeyeceğine karar vermede özgürdür.
quote:
Neredeler ben söyliyeyim; Liverpool u 2-1 yendiğimiz maçtan sonra bu liverpool takımmıymış, bu sürpriz, Liverpoolu Bursa bile yener diye yazan antu ahalisinin peşindeler hala. derbi maçta 8 nolu Liverpool forması açan herifin yine aynı maçta sağ tarafı bursa ortası fener solu ankaragücü atkıyı açan herifleri arıyorlar hala. Unutmayacakmış unutmazsan unutma!
Tebrikler Fenerbahçe İnşallah turu geçersiniz. İngiliz şerefsizler yerine benim insanım sevinsin.
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanww2
quote:
Neredeler ben söyliyeyim; Liverpool u 2-1 yendiğimiz maçtan sonra bu liverpool takımmıymış, bu sürpriz, Liverpoolu Bursa bile yener diye yazan antu ahalisinin peşindeler hala. derbi maçta 8 nolu Liverpool forması açan herifin yine aynı maçta sağ tarafı bursa ortası fener solu ankaragücü atkıyı açan herifleri arıyorlar hala. Unutmayacakmış unutmazsan unutma!
Tebrikler Fenerbahçe İnşallah turu geçersiniz. İngiliz şerefsizler yerine benim insanım sevinsin.
Evet, konunun bittigi yer. Herkes burdan kendine bir ders cikarsa yeter. TÜRK takimlarini Avrupada hep destekledik, desteklemeye de devam edecegiz. Bazi taraftarlar sunu bunu yapiyo diye kin yaratmak gereksiz. Saygilar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme