Şimdi Ara

FB maçı sonunda Tnt de... Gs D-smart ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 22 Ekim Perşembe deplasmanda oynayacağı
    Steaua Bükreş - Fenerbahçe karşılaşması saat 20:00'da Euro Futbol'da.

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda 22 Ekim Perşembe günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Dinamo Bükreş karşılaşması saat 22.05'te Euro Futbol ve Hd TV'de.

20:00 TNT UEFA MAÇI: FC STEAUA BUCURESTI - FENERBAHÇE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 20 Ekim 2009; 17:20:21 >

• biss key girecek mi maç esnasında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

biss key girecek mi maç esnasında ?

Çok büyük ihtimalle evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

quote:

Çok büyük ihtimalle evet

peki bu keyi burada verebilecek misiniz?
  • Büyük ihtimalle hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

quote:

Çok büyük ihtimalle evet

peki bu keyi burada verebilecek misiniz?

Keyi vermek mesele değil ama olay başka Digitürk ile Doğan grubu savaşı var. Yarın TNT kanalı uydu üzerinden sadece D-smartta izlenebilir. Ve de kartla falan da değil yazılım ile.

Belli olmaz ama görünen o ki yarın TNT şifrelenerek Digitürk'ün yayını engellenmeye çalışılacak. İçtimai Tv üzerinden izleyebilirsiniz. keyi 12'dir :) 2 rakam değil tabi yan yana 8 tane 12'dir. 1212121212121212 şeklinde. Provider İd'sini bilmiyorum. Cihazdan cihaza değişir. 1fff olablir ama tam emin değilim. (İçtimai TV= ITV Azerbaycan Türksat uydusu; Hotbirddekinin keyi bilinmiyor.)

• Dreambox 500s te key nasil giriliyor bilen var mı:?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bende redline 4500 var bu maçı hiçbir şekilde uydudan izleyemeyecekmiyim.haa birde bu modellere key girmesini bilen varsa yazsın lütfen...
  • bende dsmart sunny cihaz var.. (euro futbol kapali) ictimai tv mac saatinde sifreleniyor. buna nasi sifre verecem izlemek icin?
  • fb maçını ITV de veriyor gibi.http://az.itv.az/heftelikproqram.html isterseniz sizde bi bakın. BİSS key ile izlenebilir. Bari şu avrupa maçlarını şifresiz izleyebilsek. Sonuçda bu milli bir olay. Ama doğan grubu bu zevkimizin içinede etti.
  • en son hatırladığım kadarı ile gs maçına şifre girmedi, ayrıca dün beşiktaşın şl maçında spiker d smart ve uydu dışında izleyemezsiniz şifrelenecek diyip durdu..
  • sifrelenecek onu herkes biliyor.. ben sifresiz nerden izlerim yada sunny cihaz da da biss key midir nedir onu verebilecekmiyiz?
    onu bilmek istiyorum.
    syg.
  •  FB maçı sonunda Tnt de... Gs D-smart ta

FB maçı sonunda Tnt de... Gs D-smart ta

• bigdedee resimleri koymandaki amaç ne? post mu kasıyosun
  • en iyisi netten izlemek ben gs maçını nette izliyorum su an cam gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.