Neden bu taraftarlar gelip gs forumunda yazıyor anlamış değilim tabiki yazabilir düzgünce ama bile bile tepki alacağını bilerek yazması çok manidar.
Not:İstisnalar kaideyi bozmaz.
Gs taraftarı zaten hiç diğer forumlarda yazmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace
Gs taraftarı zaten hiç diğer forumlarda yazmıyor
Ben diğer takımların forumuna girmediğim için bilemicem.
Her takımın taraftarı her bölüme yazıyor işte
Kardeş bende GS'liyimde bende fener forumlarina girerim bjk forumlarina girerim çikarim haberleri okurum yorum yazarim ne olucak ki.. Ancak dedigin gibi olay çikarmak için yorum yazanlari şikayet etmek dişinda yapabilicegimiz bişiy yok.. küfür etsen hakaret etsen ki adamin anasina küfür etsen o pc başinda gülücek kadar aşagilik bişiy oldugu için olan sana olur sen banlanirsin o yüzden şikayet et es geç gitsin..
boşuna karışıklığa sebep oluyorlar ve konu farklı yerlere sapıyor. forumun kalitesinin düşmesine sebep oluyor.
Ben kesinlikle girip çıkmayın yazmayından söz etmiyorumki sadece belli başlı kişiler sadece proveke amaçlı yazıyor onlardan söz ediyorum. Düşüncelerim yanlış anlaşılmasın
bazıları var bir de, ne avatarından ne imzasından anlaşılmıyor hangi takımın taraftarı oldukları. abuk sabuk şeyler söyleyip olay yaratıyorlar falan. sadece futbol bölümü için en azından avatarın altında, imzada bir bölüm olabilir tuttuğu takım gibi ufakta olsa.
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
bazıları var bir de, ne avatarından ne imzasından anlaşılmıyor hangi takımın taraftarı oldukları. abuk sabuk şeyler söyleyip olay yaratıyorlar falan. sadece futbol bölümü için en azından avatarın altında, imzada bir bölüm olabilir tuttuğu takım gibi ufakta olsa.
Bunu yönetime defalarca soyledik ama nafile.. İşleri düşünce duyduklari için boş yere konuşmak yersiz.
Yine mi bamya.
Burası taraftar forumu değil isteyen istediği bölümde yazma hakkına sahiptir. Yeri gelir biz BJK,FB bölümlerine yazarız yeri gelir onlar bizim bölümümüze yazarlar
quote:
Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid
Burası taraftar forumu değil isteyen istediği bölümde yazma hakkına sahiptir. Yeri gelir biz BJK,FB bölümlerine yazarız yeri gelir onlar bizim bölümümüze yazarlar
Aksini iddia etmiyorum ki,bazıları sadece provoke amaçlı yapıyorlar onlardan söz ediyorum
Yersiz bir konu.. Q7 ve Guti transferleri yapıldığında fenerbahçeliler ve siz resmen laf sokucaz, b.ktan adamlar olduğunu kanıtlayacağız diye yarışa girdiniz, aynı şekilde Robinho konularında da bjk'lıdan çok gs ve fb'liler vardı ha noldu haklı çıktılar alamadık, ama çoğu bjk bölümünde dikkat et, 10 mesajdan 1'inde 8-0 muabbeti bir şekilde dönüyor, q7 ye daha kapalı kutu muamelesi yapılıyor, guti çoktan dede oldu torunlarını bekliyor..
eleştirin yerinde olabilir fakat, bu dediğini her takım taraftarı yapıyorken sen neyden dolayı kime yakınıyorsun ben anlamış değilim açıkçası
Bir konu hakkında bir fikrin varsa gir yaz Fenerbahçe yada BJK yada Bursa topiklerine şahsen ben yazıyorum hiçte ters bir tepki almadım Galatasaraylı oldugumuda söylüyorum...Galatasaraylıyım ama ben futbolu çok seviyorum,her takımın maçını seyredip objektif yorumlar yapmaya çalışıyorum,soda resmi koyup işin boyutunu değiştirenleri muhattab almam kesinliklede soda resmi koymam yada bir rakibimi aşağılamam..
quote:
Orijinalden alıntı: AntiTerörTimi
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
Bunu yönetime defalarca soyledik ama nafile.. İşleri düşünce duyduklari için boş yere konuşmak yersiz.
Böyle birsey olmaz cok sacma burası genel bi forum yani futbol bölümüne sadece futbol fanatikleri girmiyor, diğer bölümlerden girip okuyup yorum yazanlarda var ama taraftar forumu olsa dediğin mantıklı olurdu..
Merhaba
Hicks hangi takımı tutuyor? Merak ettim. GS dimi?
Saygılar
Turquia
Merhaba,
Yazdiklarimi takip ederseniz Besiktasli oldugumu gorursunuz. Ben yeni yetme klavye delikanlisi degilim arkadaslar, bu forumun degisik alanlarinda futboldan daha aktif olan 5+ yillik ve yasca %95'inizden buyuk bir uyeyim.
Simdiye kadar buyugune, kucugune hic kimseye en ufak bir kisisel saygisizligim olmamistir. Samimi olmadiklarim disinda kimseye "sen" diye bile hitap etmemisimdir.
Tarzimdan cok hoslanan uyeler kadar, itici bulacak uyeler de olacaktir ama bu saygisizlik yapmanizi gerektirmez. Bu tip saygisizliklara ve terbiyesizlikklere genelde cevap bile vermem, daha onceki yazilarindan az cok bildigim ve adam yerine koyduklarimi da PM'den kibarca uyaririm onlarda ozur dilerler...
Her kpnuda her takim icin iyi kotu her turlu yorumum vardir ama yorumlarim size ters geliyorsa ya benimle ayni seviyede tartisin ya da bunu yapamayacaksaniz lutfen terbiyesizlik yapmayin... Bir derdi olan lutfen PM'den ulassin konusalim...