Şimdi Ara

Fb başkanlık Seçiminin sonucu belli gibi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aziz yıldırım seçilirse Fenerbahçeyi ve Türk futbolunu taraftar olarak bırakırım

Ancak milli takımı fln izlerim

Benim gibi çok taraftarın bunu yapacağına da eminim

Aziz bu kulübü bitirecek gorursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Aziz Yıldırım o seçime girse ve sandığa gömülmenin acısını yaşa ama sanmıyorum o yürek olduğunu.

Seçim zamanı yaklaşınca, rahatsızlığını öne sürüp aday olmayacak diyorum ben.

Bunu şu anda kendisi de bildiği halde, kulübün geleceğiyle oynamaya devam ediyor...
  • Kongre işleri farklıdır. Heleki uzun süredir başkanlık yapanlara karşı oy olmak bile zordur. Muhalif kesim de çok olmaz zaten böyle ortamlarda. Bir şekilde hep traşlanırlar. Bazı işi bilen diğer arkadaşlar yazmış zaten fuzuli ekstra kafa ütülemeye gerek yok.

Aziz Yıldırım kolay kaybetmez. Ali Koç zafer alırsa bu büyük bir başarı olacaktır. Ama asla kolay falan olmayacaktır.

• Başkan Ali Koç olacaktır. Başka çıkar yolu yok. Aksi takdirde kulüp, tek umudu Ali Koç olan taraftarın desteğini kaybedip sportif, ekonomik ve yönetimsel başarısızlıkla beraber çöküp bir Anadolu kulübüne dönüşecektir.

Seçim günü taraftar kongre binasını Ali Koç sesleriyle yıkmalı, baskısını hissettirmelidir. Fenerbahçe kimsenin babasının malı değildir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.