Şimdi Ara

Fazladan Fanlı Kasa Arıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bana oyun sistemi için bir kasa lazım. Fazlasıyla fan yuvası olmalı. Ve tüm fanlar takılı olan bir kasa olacak bu. Kasanın şekli güzel olmalı. Yok dümdüz sade bir şey olmasın lütfen. Sadece siyah bir kasa da olmazsa sevinirim. ATX modeli olacak. Güç Kaynaklı ya da güç kaynaksızda olabilir. Psu olursa 250W olacak sadece. Ardından fiyatı yüksek olmasın. Ben 300-400lira veremem boş bir kasaya. Ama eğer fanların tümü takılı, 250W psu ile bir kasa varsa, 250liraya kadar verebilirim. Lütfen fiyatı uygun olsun. Teşekkürler.

Vatandan olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bizim evdekı prız anca 250W kaldırıyor. Kurcagım sistemde kaldırır diye dusunuyorum

GSKILL 8GB RAM
    SEAGATE 2TB HDD
    AMD FX-6300 ISLEMCI
    POWERCOLOR HD7850 2GB 256BiT EK
    MSI ANAKART

sence kaldırmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nyaotml01

Hocam bizim evdekı prız anca 250W kaldırıyor. Kurcagım sistemde kaldırır diye dusunuyorum

GSKILL 8GB RAM
    SEAGATE 2TB HDD
    AMD FX-6300 ISLEMCI
    POWERCOLOR HD7850 2GB 256BiT EK
    MSI ANAKART

sence kaldırmaz mı?

priz 250w kaldırıyor derken?oyle bişeyi ilk defa duyuyorum.
  • hocam bızım evdekı her priz 220W degerınde. Sımdı ben o prıze 600W takarsam evin tüm elektrıgı benimkine ağırlık verır ve psu dayanmaz. Cooler Masteri bende dusundumde 600W olmuyor maalesef.. Fıyatıda uygundu aslında.

• quote:

hocam bızım evdekı her priz 220W degerınde. Sımdı ben o prıze 600W takarsam evin tüm elektrıgı benimkine ağırlık verır ve psu dayanmaz. Cooler Masteri bende dusundumde 600W olmuyor maalesef.. Fıyatıda uygundu aslında.

o o şekilde degil.bütün prizler kaldırır o w ı.mesela evde süpürge acıyorsun,2200w,bişey oluyormu?
  • Hocam bana o sekılde soyledıler bende korktum o yuzden cooler masterden vazgectım. Bana anlatır mısın smdı olayı tam olarak ona gore alayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz kasa önerisi(ACİL)
    4 hafta önce açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiginiz olay 220V, W la V ayrı birimler.En fazla evdeki sigorda yetersiz gelebilir o da kolayca degiştirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-x1-devil-red-edition-cift-usb-3-0-portlu-fan-kontrolculu-mid-tower-bilgisayar-kasasi-kirmizi-renkli-ozel-versiyon.html 140 150 tl civarı bulunuyor

Hocam eyvallah çok sağ ol bu kasayı alacağım. Peki tüm fanları kendılerı takılı olarak mı veriyor, yoksa bi kaç tane mi takılı olarak gelıyor bıze? Bi bilgi verir misiniz?

• quote:

quote:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-x1-devil-red-edition-cift-usb-3-0-portlu-fan-kontrolculu-mid-tower-bilgisayar-kasasi-kirmizi-renkli-ozel-versiyon.html 140 150 tl civarı bulunuyor

Hocam eyvallah çok sağ ol bu kasayı alacağım. Peki tüm fanları kendılerı takılı olarak mı veriyor, yoksa bi kaç tane mi takılı olarak gelıyor bıze? Bi bilgi verir misiniz?

Galiba 2 tane takılı olarak geliyor ve toplam 12 adet takabiliyosun çok fonksiyonel güzel kasa

• quote:

quote:

quote:

Galiba 2 tane takılı olarak geliyor ve toplam 12 adet takabiliyosun çok fonksiyonel güzel kasa

Orasıda öyle hocam. 10tane fan baya masraf olur bana 2siyle yetinmeye baslar zamanla devamını getırırım artık. Dıger arkadasın onerdıgı ZALMAN kasa da aynı gıbı. Onu da sevdım eyvallah :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orasıda öyle hocam. 10tane fan baya masraf olur bana 2siyle yetinmeye baslar zamanla devamını getırırım artık. Dıger arkadasın onerdıgı ZALMAN kasa da aynı gıbı. Onu da sevdım eyvallah :)

önerdiğim kasada 5 fan var.sen fazladan fanlı istediğin için direk çaktım zalman ı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.