Şimdi Ara

'Fazla' Karışık Duygular İçindeyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süren bir aşk yaşadım kısmen platonik diyelim çok koştum peşinden dünya batsa umurumda olmazdı, Ona birşey olmadıkça..
    Canımı dahi serdim önüne ben biraz şu veya bu şekilde yaklaşmaya çalıştım az çok başarılı oldum bırakın a sını b sini c sini,
    Çıkmaya başladık (ben öyle sanıyordum en azından) tabi gerçekler ortaya çıkıncaya kadarmış
    Seviyorum dedi duyduğum hisler ona katlandı
    Bir gün geldi "ben senden ayrılıyorum"
    Şaka falandı en azından ben öyle düşündüm ki iş ciddiymiş
    Yapabiliceğim hiç birşey yokdu o anda "çaresizlik" kelimesinin anlamını daha iyi anladım
    Nedeni ise ilgilenmiyor muşum sıkılmışım
    Kim bilir kaç kafe gezdik
    Sonuç ayrılmamızdan bir 6 ay kadar daha geçti unutamadım asla arada sırada hep aklımdaydı
    Son birkaç gündür gerçekden özlediğimi farkettim
    Açdm feyk bir facebook hesabı arkadaşımın adına
    Olan 50 fotoğrafının üstüne bir kaç tane daha eklendi
    Bir insan o kadar güzelleşmiş olabilir mi
    Prenses artık bir melekti
    Gördükce bir acayip oluuyorum unutamıyorum unutmak istemiyorum belkide
    Seviyorum yinede
    Gözlerimde yaşlar sel olurken bile ...

Not:Her türlü saçma sapan mesajlarınız için sevdikleriniz benden bir anma puanı kazanıyor,
    Yapacağınız adam gibi yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum
    Saygılarımla ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 3 Eylül 2010; 4:55:36 >

• hocam aklından çıkarmayıp fotolarına baktıkça unutman zorlaşır. sil faceden görme hiç karşına çıkarsa selam verme öpme sarılma kesinlikle. tabi unutmak istemiyorum bu acıdan hoşlanıyorum diyosan senin bilceğin iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

hocam aklından çıkarmayıp fotolarına baktıkça unutman zorlaşır. sil faceden görme hiç karşına çıkarsa selam verme öpme sarılma kesinlikle. tabi unutmak istemiyorum bu acıdan hoşlanıyorum diyosan senin bilceğin iş

Acıdan hoşlanmak diye birşey söz konusu değil ama unutabileceğime düşünemiyorum
  • Ne alaka kardeşim kız seni unutmuş iplemiyor sen kızın kölesi olmuşun resmen.Bıktırmışın belkide kızı birazcık ipleme sende biraz uzak dur, lan insan olum sonuçta bir kıza ne bu kadar kaptırıyorsun kendini.Allah bilir 17 yaşında falansındır daha gençsin diye düşünüyorum.İleride ne hatunlar çıkar karşına boşver unut geç o düşünmezse seni,sen hiç düşünme. beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim ve ağlıyayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx

Ne alaka kardeşim kız seni unutmuş iplemiyor sen kızın kölesi olmuşun resmen.Bıktırmışın belkide kızı birazcık ipleme sende biraz uzak dur, lan insan olum sonuçta bir kıza ne bu kadar kaptırıyorsun kendini.Allah bilir 17 yaşında falansındır daha gençsin diye düşünüyorum.İleride ne hatunlar çıkar karşına boşver unut geç o düşünmezse seni,sen hiç düşünme. beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim ve ağlıyayım?

Aynen dediğin haldeyim
    Normalde öyleyimdir ama bu başka
  • O resimlere baktıkça dalarsın daldıkca boğulma ihtimalin yükselir. Seni umursamayanı sende umursama boş ver gerçek anlamda sevseydi off sıkıldım diyerek çekip gitmezdi. Oraya dalma kardeş, başka denizlere açıl.
  • derdini anlıyorum kardeş, bende 5 senedir unutamadım , unutamıyorum da. bu aşk denilen illet , resmen insanı çökertiyor, kanserli hasta şekline getiriyor. insanı ortamlardan ayırıyor, hergün düşüncelere dalıyorsun, sabahın seherinde kalkıyorsun , uyuyamıyorsun, o an ezan okunuyor birde ağlama tutuyor o an, çok kötü ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

derdini anlıyorum kardeş, bende 5 senedir unutamadım , unutamıyorum da. bu aşk denilen illet , resmen insanı çökertiyor, kanserli hasta şekline getiriyor. insanı ortamlardan ayırıyor, hergün düşüncelere dalıyorsun, sabahın seherinde kalkıyorsun , uyuyamıyorsun, o an ezan okunuyor birde ağlama tutuyor o an, çok kötü ya.

• Boşver gitsin kız seni umursamıyor bile bir süre sonra farkına varırsın ve nefrete bürünürsün o zaman kurtulursun kızdan

Benzer birşey bende yaşamıştım aşk ile ilgili değildi sadece umursamazdı beni. Ben nasıl kurtuldum kızla kavga ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Boşver gitsin kız seni umursamıyor bile bir süre sonra farkına varırsın ve nefrete bürünürsün o zaman kurtulursun kızdan

Benzer birşey bende yaşamıştım aşk ile ilgili değildi sadece umursamazdı beni. Ben nasıl kurtuldum kızla kavga ettim

Biz o aşamaları geçtik ama aslında 1 aydır pek takmıyordum ama iyice aklımdan çıkmaz oldu
  • kardeşim sana söyliyeceğim tek şey yaptığın şeyin (hoşuna gitmeyecek ama) salaklık olduğudur

bilmiyorum belki ben duygulardan arınmış bi hıyarım ama hiç bi kıza böyle bağlanmadım zannetmiyorum çevremdeki kızların kültür seviyesi artmadan bağlanayım (17 yaşındayım ben de )

ama git bi sor belki o da cahil eşeğin teki??! (Hitler'in NE olduğunu bilmeme ihtimali bile var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5 miles away

kardeşim sana söyliyeceğim tek şey yaptığın şeyin (hoşuna gitmeyecek ama) salaklık olduğudur

bilmiyorum belki ben duygulardan arınmış bi hıyarım ama hiç bi kıza böyle bağlanmadım zannetmiyorum çevremdeki kızların kültür seviyesi artmadan bağlanayım (17 yaşındayım ben de )

ama git bi sor belki o da cahil eşeğin teki??! (Hitler'in NE olduğunu bilmeme ihtimali bile var)

Farkındayım herşeyi kabullendimde çözüm yok
  • Compay of Heroes: Online free open beta, gel la beraber oyniyak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highér

Compay of Heroes: Online free open beta, gel la beraber oyniyak

Bağımlısı oldugum gerçek anlamda bir oyuna tekrar başladım hadi hayırlısı (sro)
  • quote:

kardeşim sana söyliyeceğim tek şey yaptığın şeyin (hoşuna gitmeyecek ama) salaklık olduğudur

"Hitler ne demişti?" bana.
  • Neredeyse aynısı başıma geldi benimde seviyorum deyip ardından ayrılması çok koyuyor be abi, sonradan kafanda birsürü soru oluşuyor ama kurtulmanın en iyi yolu kesinlikle başka bir kızla çıkman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Neredeyse aynısı başıma geldi benimde seviyorum deyip ardından ayrılması çok koyuyor be abi, sonradan kafanda birsürü soru oluşuyor ama kurtulmanın en iyi yolu kesinlikle başka bir kızla çıkman.

360 banlı olduğu için onun mesajını buraya iletiyorum :

onuda denedim ama olmuyor

-------------------------------------------

benim yorumum salla gitsin
    şaka şaka kıza ben seni unutamıyom deyip adını lazerle dağa yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

quote:

evet kardeşim ya bana da bi kız "hitler nedir" diye sormuştu o kadar şaşırmıştım ki ilk üç saniye kızın suratına mel mel bakıp "hitler ne mi??" diye sormuştum

hitler nedir ne demek ya cahil karı işte ama sırf vücudu güzel diye herkesi iki kalçasında oynatıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

quote:

evet kardeşim ya bana da bi kız "hitler nedir" diye sormuştu o kadar şaşırmıştım ki ilk üç saniye kızın suratına mel mel bakıp "hitler ne mi??" diye sormuştum

hitler nedir ne demek ya cahil karı işte ama sırf vücudu güzel diye herkesi iki kalçasında oynatıyor

Güzel de değildi yani. Anlamadım bende.

• @Iron Maiden

bunun da kolu kıllıydı her gördüğümde midem bulanıyodu kollara odaklanmıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5 miles away -- 5 Eylül 2010; 23:17:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.