Şimdi Ara

Fazla Desen Denemesi! | ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --> internette çok araştırdım imkansız dediler. en son telefoncuya sordum. o da imkansız dedi. kendim resetledim, hiçbirşey silinmedi. hepsi de telefondaydı. nasıl oldu bende anlamadım
    _________

Arkadaşlar kardeşimin telefonu kilitlenmiş. "Çok fazla desen denemesi!" yazıyor.

içinde fotoğraflar da var. silinmesini istemiyoruz.

telefonu resetlemekten başka yolu yok mudur?

e-posta ve şifre istiyor, yazıyorum ama girmiyor. kendi sim kartımı taktım yine girmiyor.

içindeki fotoğraflar bir şekilde yedeklenemez mi?

yardım edin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 18 Ekim 2013; 21:29:14 >

• Bu konuda çok bilgi sahibi değilim bu yüzden şimdiden affola.
    Fakat USB ile bilgisayara bağladığınızda dosyalarınıza erişip erişemediğiniz kontrol ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Bu konuda çok bilgi sahibi değilim bu yüzden şimdiden affola.
    Fakat USB ile bilgisayara bağladığınızda dosyalarınıza erişip erişemediğiniz kontrol ettiniz mi?

denedim, erişemiyorum maalesef.
  • güncel
  • internet paketi olan bir sim kartı takın,tabi telefonunda mobil veri akışı açık olmalı.o şekilde girmeyi dene.
  • şifreyi unuttuysanız gmail şifrenizle cihaz açılacaktır ama bunu için cihazın internete bağlı olması gerekli tabii...

şifreyi biliyorsanız, sadece fazla hatalı giriş yaptıysanız cihaz bir süre sonra yeniden girmenize müsade edecektir diye biliyorum ama emin değilim.

en garanti yol ise;

play.google.com'a gidin.

cihaz sahibinin gmail hesabıyla giriş yapın.

sağ üstteki dişli simgesi içinden android cihaz yöneticisi'ni açın.

cihazala iletişim geçildiğini görün.

"kilitle" tuşuna tıklayın.

sizden yeni bir şifre girmenizi isteyecek, girin ve onaylayın.

bir kaç saniye içinde önceki desen kilidi iptal edilmiş olacak ve az evvel yazdığınız şifreyle cihazı açabileceksiniz.

ancak tabii ki bu yöntem için de internete bağlı olmalı cihaz.

eğer internet bağlantısı yoksa cihaz yöneticisi telefona erişemez, gmail şifresiyle de giriş yapamazsınız.
    bu durumda cihazın size tekrar desen sormasını beklemek zorundasınız, sorması lazım mantıken.
    eğer şifreyi unuttuysanız hatırlayacaksınız.

bunların dışında başka bir yöntem yok. kendinizi yabancıları dışarda tutmak için dizayn edilen sistemin dışına atmış vaziyettesiniz malesef.

• iki gün once başımıza geldi fabrika ayarlarına donduk oyunlar falan silindi ama resimler silinmemişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar. Bu benim de başıma gelmişdi.

Telefonu kapatıp yeniden açın. Açılınca Acil durum çağrısına basın, basar basmaz en üstten aşağı parmağınızla çekerek üstteki menüyü açın. İnternete ( Wi-fi) bağlandıktan sonra da kullanıcı adınız ve şifrenizle oturum açın. Geçmiş olsun!

Not: Android 2.3.6 yüklü Galaxy S i9003' te denenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.