Bildirim
FAYDALI BİLGİLER (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
-
Bilgisayarsız Telefon Üzerinden Bloatware Uygulamaları Temizleme Rehberi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir. -
-
Ben genelde 20-100 şarj yaparak kullanıyorum. 80 yapmak daha sağlıklı deniyor ama esas olay aslında tamamen bitirmemekmiş gibi geliyor. Var mı bunun bir yanlışı.
Bilgileri de okudum teşekkür ederim. Sadece bu şekilde yapmamın mantıklı bir yanlışı var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Herkesin kullanım senaryosu farklı olsada cihaz şarj yönetimi ile adapte oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir. -
-
-
-
⚒️ Alet Çantanız ⚒️
Aşağıdaki bağlantılardan ihtiyacınız olan konulara kolayca ulaşabilirsiniz.
Ayrıca Faydalı Bilgiler başlığımızı düzenli olarak güncelliyoruz. Telefon kullanımı, yazılım, performans, batarya, güvenlik ve teknoloji dünyasına dair eğlenceli ve bilgilendirici içerikleri de burada bulabilirsiniz.
Keyifli Forumlar!
Faydalı Bilgiler
HYPEROS 3 REKLAMLARI KAPATMA REHBERİ
Bilgisayarsız Telefon Üzerinden Bloatware Uygulamaları Temizleme Rehberi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki