Şimdi Ara

Favori Tier Setiniz Hangisi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahanda Warlock T13.... Ben hiçmi hiç beğenmedim anakarakteri lock biri olarak...

Favori Tier Setiniz Hangisi ?
  • Abi Warrior T13'ü nasıl beğenmiyorsunuz yahu? En iyi Warrior tierlerinden biri bence. Kim böyle dolaşmak istemez orgrimmarda ya SW'de.
  • T13 Warrior

T11 Death Knight :

En çok bunlar hoşuma gidiyor
  • Death Knight T10

Rogue T2, Warlock T5 güzel duruyor bide.
  • Ben deathwing'in bu kadar çabuk düşmesini istemiyorum. 1 sene bile olmadı daha. Blizz'in kafası karıştı anlaşılan. Swtor çıksada oynasak.
  • dk t11 hc set balrog a ne kadar cok benziyor :D özellıkle head /: çakma blizz
  • YA BUNE YA. Warrior'ın Kırmızılı seti var, birde şuna bak.Druidden soğutur adamı ya. T8 giycem ben

Edit:Blizz yine 13 Eylül şakası yapıyor heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 12 Eylül 2011; 23:19:29 >

• rezil ettiler iyice adamlar tier setleri..... Diablo 3'e ağırlık vericem diye wow'a ilgilerini azalttılar.... Bak görün Deathwing'ide farma bağlatırlar patch çıktıktan 2 hafta sonra.....
  • t13 druid bildiğin cataclysm mavilerine benziyor ya
  • Druid olmamış Warlock fena değil. Acaba hunterı ne zaman verecekler çok merak ettim.
  • Druid T13 ü bi beğenen bi ben miyim ya?
    Valla çıkan setler içerisinde sadece warlock'u beğenmedim.Druid ve Warrior hoş olmuş bence

Edit: Druid'in T12 rezilliğinden sonra, T13ü şöyle birşey olur diye hayal ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 14 Eylül 2011; 10:03:11 >
  • Böyle bir yeniliğin geleceğini bilsem warrior'ıma devam ederdim.Şu warrior t6sını üstüme geçirmeyi çok isterdim ama artık paladinin tek güzel seti olan t2 judgement setini giyeceğiz.
  • Beyler shaman geldi.
    Bence çok iyi olmuş. Özellikle orca acayip yakışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battle.Lord

Beyler shaman geldi.

Heirloom omuzluk vardı bilmem hatırlarmısınız ona benzemiş shoulder... Neden görsel efektli,daha gösterişli bir şey yapmıyorlar yahu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Beyler shaman geldi.

Heirloom omuzluk vardı bilmem hatırlarmısınız ona benzemiş shoulder... Neden görsel efektli,daha gösterişli bir şey yapmıyorlar yahu ?

hocam şöyle bir durum oluştu şimdi.
    Görsel efekt yaparlar ışık saçıyo diye çocuk seti vs diyenler çıkar saçmazsa da görsel efekt yok der beğenmezsiniz. Herkesin zevki farklı tabiki ama açıkçası ışıklı yanar dönerli şeyler bana çok saçma geldiği için bu tarz sade setler daha çok hoşuma gidiyor. Daha gerçekçi görünmesini sağlıyor setin.

• quote:

quote:

quote:

Beyler shaman geldi.

Görsel efekt yaparlar ışık saçıyo diye çocuk seti vs diyenler çıkar saçmazsa da görsel efekt yok der beğenmezsiniz. Herkesin zevki farklı tabiki ama açıkçası ışıklı yanar dönerli şeyler bana çok saçma geldiği için bu tarz sade setler daha çok hoşuma gidiyor. Daha gerçekçi görünmesini sağlıyor setin.

Valla Hocam millet T6'ları tekrar giyme peşinde yeni patch'de... Warlockuma ilk işim t6 ları giydirmek olacak.. O kanatları açılması yokmu....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler shaman geldi.

Valla Hocam millet T6'ları tekrar giyme peşinde yeni patch'de... Warlockuma ilk işim t6 ları giydirmek olacak.. O kanatları açılması yokmu....

Warlockum olsa direk t5 alırım gözümü kırpmadan oyunun en sevdiğim setidir. T6 nın renkleri hiç hoşuma gitmiyor. Kanat iyi de arada bir görünüp kaybolması sinirimi bozuyor
    Warr için T3 istiyordum ama oyundan kalkmış sanırım. Hunter için kararsızım. Hunterın orca yakışacak güzel bir seti yok. T12 diğerlerine göre biraz daha ön planda.

• @Battle.Lord warrior icin t3 e ne gerek var ki T13 oyundaki gelmis gecmis en iyi set olmus bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

@Battle.Lord warrior icin t3 e ne gerek var ki T13 oyundaki gelmis gecmis en iyi set olmus bence

Haklısın ama orc üzerinde nasıl durur bilmiyorum. Biran önce wowheade 3D modeller gelse de iyice bi incelesek.
  • Mage ....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.