Şimdi Ara

Favori Heronuz ve ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler herkesin bi favori herosu vardır illaki onunla oynarken daha bi haz alır yazalım bakalım heroları görelim genelde hangi itemleri kastığımızıda yazarsak hafif bi rehber niteliği taşımış olur (karşıya göre illaki kasılan itemler değişir ama genel olarak bi item listeniz vardır )

Ben başlıyorum.

Favori Hero : Pudge

İtemler : Bottle - Urn (late gamede satıyorum) - Blink - Force -Aganim - Tarasq genel hal böyle :)

•  Favori Heronuz ve ?

ember'e furynin ardından skadi
    Slark'a shadow blade ardından orchid veya basher
  • faceless void - terrorblade

voide ilk ptnin ilk halini alıp mom çıkıyorum (farmım iyiyse momdan önce midas) sonra pt tamamlayıp fury - maelstorm - daedalus - mjollnir momu satıp butterfly ve ulti çok lazım olursa refresher

terrorblade de yine ilk ptnin normal hali - orb of venom (yanlış hatırlıyor olabilirim skadinin en ucuz parçası ) helm of domi. pt tamamlıyorum , s&y , manta , skadi , satanic damage im az kalırsa rapier çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

faceless void - terrorblade

voide ilk ptnin ilk halini alıp mom çıkıyorum (farmım iyiyse momdan önce midas) sonra pt tamamlayıp fury - maelstorm - daedalus - mjollnir momu satıp butterfly ve ulti çok lazım olursa refresher

terrorblade de yine ilk ptnin normal hali - orb of venom (yanlış hatırlıyor olabilirim skadinin en ucuz parçası ) helm of domi. pt tamamlıyorum , s&y , manta , skadi , satanic damage im az kalırsa rapier çekiyorum

pt'nin normal hali derken ?
  • meepo
    boots of travel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: At Tarağı

faceless void - terrorblade

pt'nin normal hali derken ?

İlk hali yani 450lik ayakkabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mirana - puck
    Aldıgım itemlar cok degisiyor ozellikle miranada genelde roamer oynarım .

• Templar Assasin - Bottle-Power Treads-Drum-Desolator- Maça göre zor geçiyorsa Bkb kolaysa Blink - Deadlus

Bloodseeker - Power Treads-Yasha-Skull Basher -Blade Mail -Bkb

Meepo - Tranquil Boots ( Farmladıktan sonra travel alırsan çok işe yarar)-Vladmir -Aghanim-eye of skadi-Assault Cuirass

Batrider - Tranquil - Urn -Blink - Force Staff -Geri kalan maça göre dizilebilir
  • Spirit Breaker:Pt-Mom-Aghanim-Assault cuirass-Daedalus-Heaven's halberd(int herolar çoksa Bkb)
    Slardar:Pt-Deso-Blink-Daed-Tarak-Assault

Ability draftta bana pl ve başkalarına wk ve abaddon gelince güzel oluyor :D
  • Tüm Herolar ===>> Divine Rapier
  • Enigma - Soul Ring
  • Karşıda özellikle pudge varsa Na'ix(Lifestealer). Favori itemden ziyade armlet bence olmazsa olmazıdır.

Publarda mide pudgeye karşı giderim genelde, hoş gang gidemem hiçbir yere ama pudgeyi 1-2 kere keserim en az
  • tuskar - mid'e gidersin sonra bottle phaseboot shadowblade deso ardından divine
    karşı takımdaki her heroya tek atmada başarılar
  • Shadow bladeden gelen damage tuskın ultisine etki ediyor mu yoksa düz mü ekleniyor?

Ayrıca

Bristleback ====> shivas guard

• İnvoker > phase , eul , aghanim , blink (veya force staff duruma göre)

Slark > PT , SB (Duruma göre blink) , S&Y , Basher (latede aby) , EyeofSkadi

Rubick > ArcaneB , Blink , Aghanim (support durumuna göre meka)
  • ogre

mana bot - force staff - eul - aganim - hex - heaven's halberd
  • Slark

PT, Drum, SB-Blink, Skadi, Manta, Abyssal

Ya da SB'den sonra Yasha, Basher.

• Pudge ve Mortred

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mortred

genelde phase bot domi fury bkb sonra basher çıkmadan önce satanic yaparım.

mid gittiğimde deso vlad bkb - mjo çıkabiliyorum.

fly genelde çıkmam onun yerine assault çıkıyorum.
  • invoker
    refresher
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.