Şimdi Ara

Favori Fotoğraf Albümü Düzenleme Programınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelişmiş özelliklere sahip, kullanımı basit ve işlevsel olan önerebileceğiniz bu tür bir program var mı? Mesela bahsettiğim özellikler şunlar gibi; içinde binlerce resim olan bir klasördeki resimleri hızlı bir şekilde kendi belirlediğimiz ön-seri numara vs. ile birlikte yeniden adlandırıp sıralama, bir klasör içinde birbirine renk analizi bakımından yakın resimleri eleyip bulma, bir resme tag,anahtar kelime vs. katabilme... bunun gibi özellikler.

cevaplar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Kablo -- 27 Haziran 2011; 21:45:15 >

• Xnview. Tam aradığın program olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaysofHope -- 27 Haziran 2011; 21:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Xnview. Tam aradığın program olabilir.

hemen indirip deniyorum, teşekkürler.
  • google picasa yı denedinmi
  • @UniJaa_61

Xnview eski haline göre baya geliştirmiş kendisini, "benzer dosya" araması gayet başarılı olmuş, beğendim.

@power.

Evet denedim, fakat eski pc'de ağır çalışıyordu, o da oldukça iyi.
  • Arkadaşlar bana öyle bir program lazım ki:Resimlerdeki kişileri yüz algılama sayesinde tanıyabilecek ya da o olmasa bile resmin üzerine kişi adı etiketleyebilicem. Sonra o kişinin adına baktıgım zaman onunla ilgili resimleri dizicek önüme. Var mı boyle bu tarz bir program? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolegemenesor

Arkadaşlar bana öyle bir program lazım ki:Resimlerdeki kişileri yüz algılama sayesinde tanıyabilecek ya da o olmasa bile resmin üzerine kişi adı etiketleyebilicem. Sonra o kişinin adına baktıgım zaman onunla ilgili resimleri dizicek önüme. Var mı boyle bu tarz bir program? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)))

picasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyük bir spor giyim mağazasında ürün fotoğrafı çekiyorum, yani mesleğim fotoğraf. picasa kullanıyorum, hiçbir eksikliğini görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.