Şimdi Ara

FAVLIK TYT DENEME ANKET KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
9
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

FAVLIK TYT DENEME ANKET KONUSU

(En Son Oy Tarihi: 11.3.2022)
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada bulunan, yeni nesile ayak uydurmuş veya ismi olan yayınların tyt genel denemelerini baz alarak bir anket hazırladım. Eklemek, çıkartmak istediklerinizi veya çözdüğünüz denemenin +sını -sini açıklayarak deneme alacaklara yardımcı olabilirsiniz.

Ben krallar karmasıyla başladım elimde bilgi sarmalı pusula, frekans ve kafa dengi chall denemeleri var. Sonrasında hız ve renk birde yayın denizinin denemelerine girişicem. Haftada 2-3 genel deneme atıp iyi analiz yapmak istiyorum. En sona sakla veya mutlaka çöz dediğiniz denemeleri ayrıyetten belirtirseniz sevinir. Verimli çalışmalar dilerim.

• UP
  • Ankete 345 koymasaydın daha iyi olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçi değişti mi bilmiyorum ama nitelik 7 li nin içindeki mat asla yeni nesil değildi. Geçen sene almıştım,baktım çözmeye değmez matematiği var,sadece Türkçe ve sosyal kısmını alan denemesi olarak kullandım.İdare eder diyebilirim onlar için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krallar Karmasını da çözdüm. MF Kazanım'ın matematiği beklentinizi karşılamayabilir.İçinde hâlâ dört işlem sorusu var.Onun dışında karmanın içindeki diğer denemeleri beğendim diyebilirim.

• Ankette Hocalara Geldik Konsantrasyon denemeleri yok ama onu da yeni aldım içindeki soruları inceledim sadece.Henüz çözmedim.İncelediğim kadarıyla konuşuyorum matematik soruları güzel görünüyordu. Deneme yeni nesil fakat düzeyini tam bilmiyorum ortadır muhtemelen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT SOSYAL DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hukukenmezun kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de 10 lusunu almıştım matı resmen ygs sizin gibi yapıyorum trk sos fen kısmını çözüp mat için bs ın bir alan denemesini çözüyorum

• neo9 kullanıcısına yanıt
    Hayır bir de kaç yerde gördüm insanlar hep önermiş.Anlamadım ki neyini beğendiler de önerdiler

• hocam 1 den fazla şık seçme özelliği yapmalısın bence, herkes 345 e abanır öteki türlü :
    İsim olarak niteliği seçip koydum mesela edebiyat sos1 denemesini çözüyorum soruları yerinde sormuşlar. Başta belirttiğim gibi yayınların eksiğini artısını bilenler yazar bizde ona göre bilgileniriz hocam.
  • Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt
    Haklısın yaptım hocam, dikkat etmedim gece açtım konuyu
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Neden peki? Mutlaka çöz dediklerimizin başında gelir genelde 345 sizce değil mi?
  • PRF 3'lü neden koymadınız ? Karekök 12'li ve Nitelik gibi denemelere boş yere para vermeyin arkadaşlar.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Hocam her yayına yer vermek istedim karekök için eski diyebiliriz ama içerisinde bakış açısı kazandıran illaki sorular çıkacaktır. Genele baktığımızda almaya değer bir yanı yok diyoruz ama çözmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Başka önerilen denemeler gelirse yine mesajlarda durabilir. Sonrasında yeniden anket oluşturabilirim buradan çıkan anlizler sonucunda
  • Alegra kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde böyle anketlerde hep kazanıyor 345 o yüzden 345 koymasanız daha farklı tavsiyeler görürdük

• savcınız kullanıcısına yanıt
    hocam prf 3 lüyü çözdüyseniz hakkında yorum yapar mısınız özellikle mat kısmında ygs tarzı sorular var mıydı
    hocam bence palmenin alt yapısında olan yayın evlerinin mat kısmı hep eski oluyor yazın incelemeden palme 5 li almıştım yine aynı şey ygs resmen
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Birden fazla seçim yapabilirler düzenledim anketi hocam.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alegra -- 7 Nisan 2020; 19:3:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.