Şimdi Ara

FAUX CARNIVAL in Ban i Kaldirilsin Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

FAUX CARNIVAL in Ban i Kaldirilsin Mi?

(En Son Oy Tarihi: 7.2.2016)
Giriş
  • Dh nin kurallarina Kurban olmus dostumuz Faux u Geri getirmek icin Herkes Oyunu Kullansin Lutfen.

• FAUX u geri istiyoruz
  • ban kalmadı nick silindi geri dönüşüm yok artık
  • Istenirse geri donusturulur.

Tum DH Yonetiminden Bana bir zarari Olmadigi icin kaldirilmasini Istiyorum!!! Forumda cok Yarari vardi Multi nicki Dolandiricilar icin kullanin lutfen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Ekim 2005, 22:38:25 >
  • isim vermemekre ısrar ediyorum ve editliyorum,iftira attığımı düşünende düşünsün herkesin tuttuğu kendine

''Faux un bir zarari olmadi bana Ban Kaldirilsin Lutfen''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 22 Ekim 2005, 23:18:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

böyle çok konu açıldı ve şimdiye kadar demokrasi ile forumda bir değişiklik yapılamadı [2 dk vs vs] bunun 2 nedeni var

1. burda çoğunluğun değil yöneticilerin dediği oluyor
    2. anket yöntemi sakat baktık biz önde gidiyoruz birileri geliyor [o kendini biliyor] anketi değiştiriyor öbür tarafa basıyor oyları

ama yinede ''Faux un bir zarari olmadi bana Ban Kaldirilsin Lutfen''

bana da bi zararı olmadı kaldırılsın
    o kendini bilir dediğini çok merak ettimm.

• faux buraya 3 lü cektir kartaala

faux bu forumun müdahvinlerinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emir Inalbay pt alan var mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

böyle çok konu açıldı ve şimdiye kadar demokrasi ile forumda bir değişiklik yapılamadı [2 dk vs vs] bunun 2 nedeni var

2. anket yöntemi sakat baktık biz önde gidiyoruz birileri geliyor [o kendini biliyor] anketi değiştiriyor öbür tarafa basıyor oyları

Bu konuda açıklama yapmalısın. Kimdir o anketi oynayan mod?

• Faux'u pek tanımam ama DH yönetimini az çok biliyorum..
    Hiç zannetmiyorum ama umarım hata düzeltilir..
  • Yonetimin Forumdaki Demokrasiye Karsi Gelmesi beni Her gecen Gun Forumdan Sogutuyor...

Ki Bildigim her yeniligi Forumda Paylasan bir Insanim.

Daha Oncede Olan Anketlere sessiz Kaldik ama bunda Aktif bir yararli uyenin bu sekilde durdurulmasina Sessiz kalmayacagim.

Zaten forumun kalitesi git gide dusuyor.
  • Yani imza yüzünden ban yemenin tek gerekçesi silinen imzayı tekrar kullanmak, bunu sen kendin demişsin mewluth.. Ayrıca benim o imzamı gördükten sonra yeni imza kuralları eklemek falan..

Uzatmaya gerek yok, ben akşamdan beri hiç üslubumu bozmadım, hep tatlıya bağlansın iş diye bekledim.
  • Dh yönetimi

10 aydır Bir sql hatasını düzeltemeyen yönetim
    f5 basmaktan bıktık
    yapılacak yapılacak denir ses yok
    hata hata hata

Dh yönetimi

Bir gün arama çalışmaz bir gün konulara girilmez bir gün forum açılmaz

Sizin bu kadar çok hatanız varken Üyelerin en ufak hatasına bu tepkiyi vermeniz hiç ama hiç doğru değil

sizi lamak da bizim elimizde olsaydı bu kadar hatanıza çoktan lanmıştınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

bune böyle banada mı ceza vericen isim vermicem ama 2 kere tanık oldum, hatta bir kere şu avatar + imza yarışmasında olmuştu onu saymıyorum

• mod arkadaslara da fazla yüklenmeyin beyler sonuç itibari ile onlarda aramızdan çıkan kişiler yanii sadece onlarda görevlerini yerine getiriyorlar ama arada bir hata olabilir yada yanlış anlaşılma düzeltilecegini düşünüyorum ben.

bu arada oylamada 2 secenegi kim işaretlemiş ilginc yani.. terbiyesizlik gibi geldi bana biraz..

faux dostum sende gitmezsin umarım zaten buradan çıkan nadirde olsa geri dönmüyor eminimki sende dönmezsin ama öyle bir hata yapma..
  • arkadaşı uyardım p.m. ile ama takmamıştır. o imzayı niye öyle yaptı anlmış da değilim. tarzıyla üslubuyla severdik kendisini... geri gelirse iyi olur..

ayrıca silindiğini de bilmiyodum yazık olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FC1313

Yani imza yüzünden ban yemenin tek gerekçesi silinen imzayı tekrar kullanmak, bunu sen kendin demişsin mewluth.. Ayrıca benim o imzamı gördükten sonra yeni imza kuralları eklemek falan..

Uzatmaya gerek yok, ben akşamdan beri hiç üslubumu bozmadım, hep tatlıya bağlansın iş diye bekledim.

Faux senin konu kapandı. Sana o imzayı ne amaçla koyduğunu sordum ve sen cevap olarak beni silin dedin. Amacını söyleseydin böyle olmazdı. Kendi iraden ve isteğin üzerine silindin.

Benim sorduğum konu anketi editleyen mod kimdir? Bunu açıklamasını istedim guenen'den.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

bune böyle banada mı ceza vericen isim vermicem ama 2 kere tanık oldum, hatta bir kere şu avatar + imza yarışmasında olmuştu onu saymıyorum

Ne alaka kardeşim bir şey biliyorsan konuş. En kızdığım olaydır bu anket editlenmesi. Onu yapan moda cezasını biz vereceğiz yönetim olarak. Sen kim olduğunu nerde yaptığını söyle...

• Faux un Geri Gelmesini Kendi ve Bukadar Kisi Istiyor Isterseniz kalan Mesaj sayisindan Nick i devam ettirebilirsiniz

Tabi bukadar uyeyi uzmek Yonetici arkadaslarin elinde yine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofabiya

mewluth kardes , bak sende burdasin faux 'un forumdan uzaklastirmasina neden olacak anarsik bir tavri oldumu ? imza icin degermi o arkadasi kaybetmeye ? yerinde olsam geregini yapar olayin uzamasini engellerdim , yanlıs yapmak kotudur , ama yanlıstan donmemek daha kotudur , hersey bir tık'ına bakıyor farkındaysan

Ben de sordum neden koydu diye. Niyeti neydi merak ettim. Ama artık geçti. Silin beni dedi. admin silmiş. Yapılacak bir şey yok artık. Kendi talebi üzerine silindi.
  • mewluth ben silindim mi?http://forum.donanimhaber.com/m_4358004/tm.htm

Alla alla, ne ilginç ya? Ben kendimi görüyorum bu topikte.. Acaba benim browser'da mı bir sorun var? Ne dersin?

Ben diyorum ki, rica ediyorum ki? account silinsin, tüm mesajlar silinsin. Hatta ismin yazdığı yerde Deleted User yazsın. Anladın mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.