Bildirim
Faturası Olmayan Apple Ürünü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Seri numarası ile her şey hallolur. Faturasız olması sadece satarken başınızı ağrıtabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple Türkiye ile görüştüm faturasız olması herhangi bir sıkıntı yaratmıyormuş İmei numarası yeterliymiş. Çok teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden -
Apple ürünleri apple store olan her yerde seri numarasından bulunabilir ve bu ürünlere garanti işlemi uygulanabilir. Türkiye'den aldığım paralel ithalat ipad'i Fransa Apple Store'dan değiştirmiştim ben mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürüne ait resim elime ulaştı. Apple web sitesinden bu linkten ( ) garanti sorgulama yaptım fakat bir sonuç bulunamadı sanırım. Rica etsem bilgili bir arkadaş kontrol edebilir mi ?selfsolve.apple.comCheck Your Service and Support Coverage - Apple Supporthttps://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
Ben sorguladığımda böyle birşey çıktı :
Mobil Link:https://store.donanimhaber.com/6c/0a/86/6c0a864f214b858722b6708278a2b993.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 3 Şubat 2014; 12:39:11 >
-
sanırım cihaz açılmamış ve aktif edilmemiş, siz cihazı açıp aktif ettiğiniz anda başlar garantisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: san_jose
sanırım cihaz açılmamış ve aktif edilmemiş, siz cihazı açıp aktif ettiğiniz anda başlar garantisi.
Evet hocam cihaz açılmamış durumda. Fatura olmadanda aktif edebiliriz değil mi ? -
faturaya gerek yok, içiniz rahat olsun daha önce bende faturasız bir ipod aldım ve garantiyede gönderdim bi sorun yaşamadım. -
quote:
faturaya gerek yok, içiniz rahat olsun daha önce bende faturasız bir ipod aldım ve garantiyede gönderdim bi sorun yaşamadım.
Vallahi içimi çok rahatlattınız hocam Allah razı olsun teşekkür ederim sağolun -
rica ederim ne demek. özellikle bilkom garantisi olduğunda içiniz rahat olsun. en azından ben hiç bir sorun yaşmamıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: A N K A R A
quote:
faturaya gerek yok, içiniz rahat olsun daha önce bende faturasız bir ipod aldım ve garantiyede gönderdim bi sorun yaşamadım.
Vallahi içimi çok rahatlattınız hocam Allah razı olsun teşekkür ederim sağolun
Cihazın garantisi aktifleştirdiğinizde başlayacak, hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seri Numarası ile halloluyor, ürün aktifleştirilmemiş ki bu iyi bir şey garanti süreniz siz cihazı açınca başlayacak. Hiçbir sorun olmaz.
Not: Cellular bağlantısı varsa ilerde IMEI ile sorun yaşayanırsa belki uğraştırır, ama sanmıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X