Şimdi Ara

Faturası Olmayan Apple Ürünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Faturası olmayan, hediye olarak gelmiş bir apple ipad mini var. Satın almayı düşünüyorum. Faturası olmadığı halde ilerde garantilik bir durum söz konusu olduğu vakit garanti geçerli sayılır mı ? Bilkom garanti kapsamında normalde. Seri Numarası ile herşey halloluyor mu ?

Saygılarımla.

• Seri numarası ile her şey hallolur. Faturasız olması sadece satarken başınızı ağrıtabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Türkiye ile görüştüm faturasız olması herhangi bir sıkıntı yaratmıyormuş İmei numarası yeterliymiş. Çok teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden
  • Apple ürünleri apple store olan her yerde seri numarasından bulunabilir ve bu ürünlere garanti işlemi uygulanabilir. Türkiye'den aldığım paralel ithalat ipad'i Fransa Apple Store'dan değiştirmiştim ben mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürüne ait resim elime ulaştı. Apple web sitesinden bu linkten (
    selfsolve.apple.com
    Check Your Service and Support Coverage - Apple Support
    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
    ) garanti sorgulama yaptım fakat bir sonuç bulunamadı sanırım. Rica etsem bilgili bir arkadaş kontrol edebilir mi ?

Ben sorguladığımda böyle birşey çıktı :

Mobil Link:https://store.donanimhaber.com/6c/0a/86/6c0a864f214b858722b6708278a2b993.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 3 Şubat 2014; 12:39:11 >

• sanırım cihaz açılmamış ve aktif edilmemiş, siz cihazı açıp aktif ettiğiniz anda başlar garantisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

sanırım cihaz açılmamış ve aktif edilmemiş, siz cihazı açıp aktif ettiğiniz anda başlar garantisi.

Evet hocam cihaz açılmamış durumda. Fatura olmadanda aktif edebiliriz değil mi ?
  • faturaya gerek yok, içiniz rahat olsun daha önce bende faturasız bir ipod aldım ve garantiyede gönderdim bi sorun yaşamadım.
  • quote:

faturaya gerek yok, içiniz rahat olsun daha önce bende faturasız bir ipod aldım ve garantiyede gönderdim bi sorun yaşamadım.

Vallahi içimi çok rahatlattınız hocam Allah razı olsun teşekkür ederim sağolun
  • rica ederim ne demek. özellikle bilkom garantisi olduğunda içiniz rahat olsun. en azından ben hiç bir sorun yaşmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A N K A R A

quote:

faturaya gerek yok, içiniz rahat olsun daha önce bende faturasız bir ipod aldım ve garantiyede gönderdim bi sorun yaşamadım.

Vallahi içimi çok rahatlattınız hocam Allah razı olsun teşekkür ederim sağolun

Cihazın garantisi aktifleştirdiğinizde başlayacak, hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri Numarası ile halloluyor, ürün aktifleştirilmemiş ki bu iyi bir şey garanti süreniz siz cihazı açınca başlayacak. Hiçbir sorun olmaz.

Not: Cellular bağlantısı varsa ilerde IMEI ile sorun yaşayanırsa belki uğraştırır, ama sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.