bu komut ne komutu? web sayfasında t.cellin varsa gosterirsen sevinirim tesk. hatırlatma için
hayir kaynak yok bircok arkadasimla denedik ve turkcell ucretsiz konusmalariniz hattiniza yuklenmistir gibi msj geldi. burda genel mudur dahil bircok kisiye gitti. gonderdiginiz zaman zaten Turkcellden bir cevap msj i geliyor. bana kayitli degilsiniz gibi bir msj geldi.
ben denedim o şekilde normalde kazanmış olduğun dk ların ayrıntısı geliyor, zaen fatura bedelin üzerinden kontör kazanıyosun ve bu 5 aya yayılarak yükleniyo sadece bunun dökümü için bu numaraları kullanıyosnuz
ben de denedim.. kazanmış oldugunuz hediye dakikaların ayrıntısı mesaj olarak gönderilecektir diye uyarı çıktı..
quote:
Orjinalden alıntı: antique
ben de denedim.. kazanmış oldugunuz hediye dakikaların ayrıntısı mesaj olarak gönderilecektir diye uyarı çıktı..
ve daha sonrada hattiniza yukleniyor hediye dakikalar.
Var ama gösteremem , üstünde oturuyorum. Arkadaşlar bu sorgulama Dakikabizden kampanyasında kazandığınız hediyeleri gösterir.. Hediyecell ile ilgisi yok. Puanlarınızı kullanmadıysanız Pazar gününe kadar kullanmanızı tavsiye ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: bersoy
quote:
Orjinalden alıntı: jakoben
Kaynak var mı?
Var ama gösteremem , üstünde oturuyorum. Arkadaşlar bu sorgulama Dakikabizden kampanyasında kazandığınız hediyeleri gösterir.. Hediyecell ile ilgisi yok. Puanlarınızı kullanmadıysanız Pazar gününe kadar kullanmanızı tavsiye ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme