Şimdi Ara

Faturalı Turkcell Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır Karttan faturalı hatta geçmek için TİM'e gittim. Ordaki elemanlara aşağıdaki kampanyalrı sordum. Fakat böle kampanya olmadığını ilk faturamın 15-30 tl arası geleceğini söyledi.Ama benim bildiğim aşağıdaki kampanyalara katıldığımda sadece telsiz kullanım vergisini öderim diye düşünüyordum. Bunu söylediğimde alay eder bi şekilde bu dediğimin saçma olduğunu söyledi. Eğer ben haklıysam şikayet edeceğim!!! Yardımcı olursanız sevinirim.
    (Tarife: Genç Tarife )

1- 12 ay tahaddütlü kampanya heryöne 120 dk.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/12aytaahhutlu

2-Haftada 2 gün bedava

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/haftadaikigunbedava

3-e-fatura abonesi olana, Pazar günleri bedava

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/12aytaahhutlu

• Bu şekilde kullanıyorum
    Tim dekileri takma fazla onlar kendi dünyalarında mutlular
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Bu şekilde kullanıyorum
    Tim dekileri takma fazla onlar kendi dünyalarında mutlular

çok sağol cevap için ya çok moralim bozuldu dalga geçtiler resmen. ama ilk faturamı yüzlerine vurasım var. hem cahiller hemde trip atıyorlar. hayır ben 1 aydır araştırıyorum bunu. valla içim rahatladı. son fatura kaç para geldi acaba?
  • Bu konuyu uplarsam ceza alırmıyım acaba??
  • @bulutokan, TİM'lerde çalışanlar Turkcell personeli değil, Turkcell Bayii filan beyin personeli, her şeyi bilmeyebilirler, özellikle satışla ilgilendikleri için, senin sordukların da satış dışı fırsatlar olduğu için bilmemeleri doğaldır...

Bak bu forumda sorduğun konularda çok bilgili, bungee20, hypnosse, basri mutaf var, genç tarifelilere bu tarifelere geçmeleri konusunda yardımcı oluyorlar... Onların bu sorduğun konulardaki yazılarını okuyabilirsin, ayrıca Turkcell Müşteri Hizmetleri ile de konuşmanı öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levodafon

@bulutokan, TİM'lerde çalışanlar Turkcell personeli değil, Turkcell Bayii filan beyin personeli, her şeyi bilmeyebilirler, özellikle satışla ilgilendikleri için, senin sordukların da satış dışı fırsatlar olduğu için bilmemeleri doğaldır...

Bak bu forumda sorduğun konularda çok bilgili, bungee20, hypnosse, basri mutaf var, genç tarifelilere bu tarifelere geçmeleri konusunda yardımcı oluyorlar... Onların bu sorduğun konulardaki yazılarını okuyabilirsin, ayrıca Turkcell Müşteri Hizmetleri ile de konuşmanı öneririm...

İlgin için teşekkütler.
    Verdiğin isimlere ulaşıp bilgi almaya çalışacağım. sadece TİM in davranışları moralimi bozdu.
  • Konu dışında tim de ise başlıyorum ne öğrenmem gerek diye konu acanlar vardı artık gerisini sen düşün ona göre kendi kafanı kendin kası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo

Konu dışında tim de ise başlıyorum ne öğrenmem gerek diye konu acanlar vardı artık gerisini sen düşün ona göre kendi kafanı kendin kası

allaha emanet iş yapıyorlar. demekki neymiş mecbur olmadıkça time gidilmeyecek. gidilse bile işlem hızlıca yapılıp hemen çıkılacak aman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.