Şimdi Ara

Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
10
Favori
16.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bildiğim kadarıyla faturasızdan faturasıza geçişi için operatörlerden 3 ay falan kalma şartı falan var deniliyor o durumda sıkıntı çıkmaz mı. Bu arada neden turkcell faturasıza geçip tê kabul etmiyor faturalı için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şart yok hocam, o kural yeni numara alımın da ve devir yapılan numaralar da geçerli.

Hocam zaten daha önceden faturalı müşteri olduğunuz için, paketler normal de faturasız müşterilere veriliyor o yüzden vermezler, git gel yapmak en sağlıklısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ustam

• habib_723 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam

• Faturalı Maksi Plus kullananlara bu teklif gelebilir, taahhüt bitimine doğru gelirse ve git gel ile uğraşmak istemezseniz veyahut Turkcell den ayrılmak istemeyen, taahhüt uzatmak isteyenler bu pakete göz atabilirsiniz.

Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ)

Ayrıca; Bu sene bitmeden mevcut Faturalı Maksi Plus ve Faturalı Fırsat Midi kullanıcılarına mevcutta kullandıkları aynı paketler çıkarsa Dijital Operatör üzerinden satın alarak taahütlerini uzatabilirler.

Benim önerim ise; eğer Aralık ayında kullandığınız paketler yine Dijital Operatör den gözükürse o zaman satın alarak taahhüt uzatmanızı tavsiye ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 3 Eylül 2020; 20:38:20 >

• Dostum maksi plus tekrar nasıl alıcaz taahhüt bitmeden? İzin vermiyor hattınıza uygun değil yazdı. Ayrıca verdiğin paket aynen şuan çıkıyor 50₺ ücreti taahhüt bitince bunu almak mantıklı mı sence git gel uğraşmam çünkü? 10 lira fazla vermek değer mi

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Hocam sonraki zamanlar da yeniden deneyin, Aralık ayına kadar kontrol edin gelirse hemen alın hiç durmayın.

Ha yine çıkmazsa hattınızın şansı yok demek ki hocam, diğer tekliflere bakabilirsiniz

Eğer git gel ile uğraşmak istemezseniz hocam geçiş yapın GNÇ paketlerin de 10 GB 55 TL, Yıldız paketler var orda da 5 GB tam 50 TL yani bu paketlere geçmektense taahhüt bittikten sonra ya git gel yapacağız hocam ya o size dediğim teklifi alacağız ya da işimize gelen bir teklif varsa ona bakacağız, onun haricinde başka bir yol görünmüyor yaani

• Aynen bol paketleri sunarsa onu da alabilirim 6gb olanı, yada bunu kabul ederim. Sadece merak ettiğim kullandığımız maksi paketi tekrardan nasıl veriyor taahhüt verdik aynı şeyi Aralık örnek nasıl sisteme işlenecek?

Dijital Operatör den aratıyorum, istesem yenileyebiliyorum ama şimdi yenilersem eğer 4 ay boyunca hediye gelen aylık 2 GB'dan olacağım o yüzden yenilemiyorum.

Sizde Dijital Operatör den aratabilirsiniz hocam böyle yıl sonuna kadar. Sadece taahhütünüz sıfırlanacak, hediye internet vs gelmeyecek ve ceza ödemeyeceksiniz.

Buyrun kendimden aldım;

• Daha 1 ay dolmadı belki ondandır ama durum bu bende, bakalım her ay denicem ama :)

• Benim 2. Ayım aynı paketi vermedi, 3GB olan.

Platinium hattıma Black teklifi verip duruyor

Aynen hocam her ay deneyin, ben 2 aydır kullanıyorum doğrudur. Ay doldurduğum dan geliyor olabilir bana

• 5 ile 10 olanlara bakın hocam bir de, benim hatta da Platinum ve Yıllık paket teklifleri geliyor bazen

• Yan hattımda 3gb olan var 5 vermiş bir tek

• Taahhüt uzatmak isterseniz hocam, bir de yükseltmek isterseniz paket içeriğini geçiş yapabilirsiniz hocam

• Gerek duymadım 8 gün var ve daha 3 gb'dan 1 MB kullanmamisim.

• İradenize hayran kaldım hocam

• Hatta 7 gün varmış diğer paketleride kullanmamisim

Arayacak kimsem yok 490 dakika var Faturalı Midi Plus - Faturalı Fırsat Midi ve Faturalı Maksi Plus (SONA ERDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 3 Eylül 2020; 22:35:35 >
  • Benim de 1000 Dakika olduğu gibi duruyor maalesef hocam

• Türk Telekom faturalıdan Turkcell faturalıya taşıyıp direk olarak Maksi Plus alabilirim değil mi bir sıkıntı çıkmaz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.