Şimdi Ara

Faturalı hat için tarife isteği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar 1 haftadır nerdeyse turkcell in sitesinden çıkamıyorum tarifeler nedense bana çok karışık geliyor 12 ay taahütlü 120 dk her yöne konuşma paketini almaya karar verdm bide sms paketi almam lazım ama numaramı taşıyıp tekrar türkcell yapamıcağım için sms paketi önerisi istiyorum. toplam 30 tl yi geçmemesini istiyorum sizinde tavsiyelerinizi istiyorum.Bide artarsa internet paketi almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhSyChO -- 8 Ekim 2010; 17:51:55 >

• Bu dediklerini anca Vodafone'da alabilirsin, hatta üzerine 1 TL daha verip telefon da alabilirsin
    http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-840-kampanyasi.php

Ama illa Tcell diyorsan yeni gelenlere her yöne 1000 sms 10 TLhttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/yeniturkcellilereozelkampanyalar/yeniaboneleresmspaketi

• Teşekkürler ama Tcell de 6 yıldır aboneyim değiştirmek istemiyoruö.Tcell olarak devam edicem sms paketi olarak sms 300 konuşma paketi olarakda 12 ay taahütlü 120dk her yöne paketini düşünüyorum. Bunlar yerine bana daha iyi bir fikir verebilcek biri varsa diye açtım bu konuyu yoksa zaten bunları almayı düşünüyorum.
  • 25 yasından küçük biriyle (senin 25 yasından büyük olduğunu farzediyorum) Turkcell İletisim Merkezine gidip (ikinizin de kimliği olsun yanınızda) Turkiye'nin sabit ücreti olmayan tek tarifesi olan GENC TARİFE'ye geçmeni öneriyorum. Böylece taahhutle her yone 120 dakikayı alinca ekstra sabit ücret ödemezsin.

Sonra ister 300 SMS paketini al, ister 3000 her yone SMS paketini al. Biri 11 TL. Digeri 23 TL. Faturan 30 TL'yi geçmez.

NOT: Genc tarifeye baskasının kimliği ile ücretsiz geçebiliyorsun. Hat yine senin ustunde kalıyor. Değişmiyor.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/digertarifeler/kampus

• dediğiniz doğru ama genç tarifedeyim şuan ztn ve fatura kesim tariginden sonra tarifeyi kapatıcakları hakkında mesaj geldiği için yeni arayışlara girdim yoksa gayet mutluydum :( :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhSyChO
    dediğiniz doğru ama genç tarifedeyim şuan ztn ve fatura kesim tariginden sonra tarifeyi kapatıcakları hakkında mesaj geldiği için yeni arayışlara girdim yoksa gayet mutluydum :( :)

Tarife kapanmıyor. 14.5 TL'ye her yone 120 dakika opsiyonu vardı. O opsiyon bitiyor 25 Ekim itibari ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

dediğiniz doğru ama genç tarifedeyim şuan ztn ve fatura kesim tariginden sonra tarifeyi kapatıcakları hakkında mesaj geldiği için yeni arayışlara girdim yoksa gayet mutluydum :( :)

Tarife kapanmıyor. 14.5 TL'ye her yone 120 dakika opsiyonu vardı. O opsiyon bitiyor 25 Ekim itibari ile.

Yok siz yanlış biliyorsunuz tarife tamamen kapanıp yeni tarifeler çıkarıcak türkcell bu yönde mesaj geldi bana türkcell in sitesinede bakarsanız zaten tarifeye hem alımı kapalıdır yazıyor hem kampanyadan 25 ekim e kadar faydalanabilincek diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Yok siz yanlış biliyorsunuz tarife tamamen kapanıp yeni tarifeler çıkarıcak türkcell bu yönde mesaj geldi bana türkcell in sitesinede bakarsanız zaten tarifeye hem alımı kapalıdır yazıyor hem kampanyadan 25 ekim e kadar faydalanabilincek diyor.

* Genç Paketi kampanyası 30 Haziran 2010 tarihinde yeni abone alımına kapatılmıştır. Bu tarihten sonra pakete yeni abonelik alınmayacaktır. Bu tarihe kadar kampanyaya kayıt olmuş olan aboneler paketten 25 Ekim 2010 tarihine kadar faydalanabileceklerdir.

İyide orda genç paket yazıyor tarifenin adı genç tarife o devam ediyor.Kapanan genç paket zaten kapandı da mevcut devam edenlerde 25 ekime kadar yararlanıcakmış.Arkadaşın dediği 14.5 tl ye 120 dk olayı bitiyor yani o ek bir opsiyondu kısacası senin dediğin yanlış,genç tarife devam edicek sabit ücret sıfır ve mevcut ücretlendirme sistemiyle.

• Peki o zmn bn yanlış anlamışım arkadaşlarda bana yinede tarifem aynı kalsada bedava konuşma ve sms lazım olucak hani şuan online işlemlerden baktığım kadarıyla 110dk konuşmuşum bunu paket yerine normal knşmuş olsam şuan tel faturam 50 tl yerine 100 küsür lira geliyo olurdu herhalde ondan bana önerebilceğiniz paketler nelerdir.Bide bu 12 ay taahüt paketini tim e gidip yaptırabilirmiyim ilk 500 e giremedim de.
  • ilk 500 e girmenin taktikleri vardı forumlarda bi araştır istersen. Turkcell işte ucuza konuşturmak için tombala çektitip insanı 40 takla attırıyor

Teşekkürler kampanyasından yararlanarak faturanın yükünü azaltabilirsin haftada 2 gün bedava olayınıda ayrı günlere getirdin mi haftanın 4 günü 5 ten 5 e kıyak bi şekilde bedava konuşabilirsin

Genç tarifeyle genç paket arasındaki farkı anlıyamadım
  • En başta bende anlayamamıştım sonradan söylemek istediklerini anladım 120 dk 14.5 du genç pakette bu 120dk yı kaldırmak istmeiş türkcel bunu kaldırınca 120dk bedava oalyıdakalkıyo doğal olarak kısacası 120dk yı 14.5 a kullanıyoken şimdi kullanamıyorm :D

Bakim ilk 500 e girme yöntemlerinede işkence resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY
    Genç tarifeyle genç paket arasındaki farkı anlıyamadım

genç paket: 120 dk. 14,5 tl olan bir konuşma paketiydi.

genç tarifeyi yukarıdaki linkten inceleyebilirsin.
  • 00.00 da msj atınca başvurum kabul oldu diye mesaj geldi sağolsun türkcel bu 120dk her yöne paketinin fiyatını biliyomusunuz arkadaşlar?
  • quote:

00.00 da msj atınca başvurum kabul oldu diye mesaj geldi sağolsun türkcel bu 120dk her yöne paketinin fiyatını biliyomusunuz arkadaşlar?

Bedava ;)

Turkcell her ay sana 120 dakika her yone hediye edecek. Tek yapman gereken 1 sene başka operatöre gitmemen, hattını kapatmaman ve faturalarını zamanında ödemek..

Not: Birkac gün icinde Turkcell tarafından aranacaksın. Bu yüzden telefonunu yanından ayırma. Her yone 120 dakika istediğini söyleyeceksin.
  • Arkadaşlar Dün aradılar t.cell den ama işim olduğundan meşgule atmak zorunda kaldım. Bugün aramazlar gece yine başvurmak zorunda kalıcam diye düşünürken aradılar 120dk her yöne seçeneğini istediğimi söyledim ve hanım efendi sağolsun hemen mesaj attı.
    Yani işiniz olduğunda meşgule attığınızda tekrar aramazlar diye düşünmeyin arıyolar =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.