Şimdi Ara

Faturalı genç Turkcell 'li nasıl fatura ödüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FAturasız hattı olan genç Turkcell abonesi, ay en az 100 kontor yukleyerek ilk 10dk 1 kontore konuşuyor.

    Peki faturalı'da koşul nedir?



  • faturalıda neden boyle bır haksızlık yapılıyor kı
  • her iki tarifede kampuscell ise böyle bir uygulama olamaz. Kontorlü veya faturalı ayrımı yapılmıyor diye biliyorum.
  • ikisi de kampuscell olursa bence 10 dk birinde 1 kontor ne kadarsa o kadar faturaya yansır, diğer konturlu hat arayınca ise 1 kontoru gider benim bildiğim ama yine de turkcell müşteri hizmetlerini aramak öğrenmek gerek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pcforum

    İki hatta genç turkcell ikisi de kampuscell. Kardeşimle 1 dk konuşmamda faturaya normal Turkcell den Turkcell'e konuşma ücreti işleniyor. İnanmıyorsanız faturamı tarayıp koyabilirim. Ben faturalı kullanıyorum kardeşim kontörlü.

    Sitesinde 10 DAKİKASI sadece 9,9 kuruş diyor ama ben göremedim daha faturada böyle bir şey.


    Evet tarayıp koyarsan güzel olur. Senin faturalı hat kampuscell tarifesinden çıkmış, bizbize'e geçmiş belli ki.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pcforum


    Buyrun. Faturalı Kampuscell hattımdan kardeşimin kullandığı Kontörlü Kampuscell hattını aradığımda 55 saniye de yazılan ücret.



    İlginiz ve paylaşımınız için öncelikle teşekkürler. Faturalı hattı KAMPUSCELL tarifesine geçirmek için başvurduğunuz tarihten sonraki ilk fatura kesim tarihinden sonra KAMPUSCELL ücretlendirmesinin aktif olduğunu öğrendim. YAni fatura eve gelene kadar yapılan aramalar, bizbizecell'den ücretlendirmilir diyor Turkcell yetkilisi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pcforum

    :) Kardeşim 3-4 aydır ben bu tarife çıktığından beri Kampuscell kullanıyorum :) Benim için o kadar mühim değil. Numara değişmeden operatör değişme özelliği yakında başlıyormuş. Numaramı Vodafone'a geçireceğim.

    Arkadaşlarımın çoğu Kampuscell tarifesini kullanıyor. Hiç öyle 10 dakikası 9,9 kuruşa konuştuğum olmadı. Şu aralar fazla telefonda kullanmıyorum.

    7 yıldan fazla süredir de Turkcell faturalı hat kullanıyorum :) Faturamda konuşmalarınızın %91'i armağanımızdır yazıyordu ama geçen ay 28 ytl geldi :)

    Yeni fatura gelince onunda detayını eklerim. Kampuscell tarifesini kullanan arkadaşlarım ile yaptığım görüşme ücretlerini de işaretler herkese gösteririm.

    Teşekkürler
    .


    Tamam siz görüşmelerinizi işaretleyip koyarken ben de Turkcell müşteri hizmetleri ile görüşüp, ses kaydını buraya koyacağım. Daha açık başka ne yapabilirim bilmiyorum.

    En kısa zamanda şikayetvar veya başka bir yere şikayet edin, hukuksal yoldan hakkınızı arayın. Bu faturaları, görüşme bedellerini ödemek zorunda değilsiniz.




  • Olayları ayrıntısıyla açıklamanız eminim bu yazıyı okuyan bir çok kişinin temkinli olmasını sağlayacaktır. Turkcell abone merkezleri veya Turkcell Extralardaki çalışanlar tam yetkili olmadıkları için, yanlış bilgilendirmenin faturasını her zaman müşteri ödüyor görüldüğü gibi. Burdan müşteriyi madur eden bütün operatör çalışanlarını kınamak düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.