< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Faturalarınızın Yarısı Kassa'dan! (%50 İade, Maksimum 50 TL) (6. sayfa)
-
-
Merhaba, üyeliği olmayan kişinin telefon numarasına ufak bir miktar göndermeniz, 1₺ gibi yeterlidir.
Karşıdaki kişi 24 saat içerisinde, yönlendirdiğiniz telefon numarası ile kayıt olması yeterli oluyor.
Direkt link veya referans kodu gibi birşey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans kampanyası bitmiş galiba hocam. Uygulamada ve sitede yer almıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mayıs sonunda bitmiş sanırım
QNB E-Cüzdan dediği Kassa'nın içerisinde "Cüzdanına Para Yükle" sekmesinde bahsi geçen cüzdan değil mi? Yani Kassa'ya hep yükleme yaptığımız cüzdan. Kassa menüde e-cüzdan açmaya dair ekstra bilgi görmedim.
-
Evet. Cüzdan altyapısını qnb finansbank sağlıyor. Cüzdanı açarken onayladığımız sözleşmede qnb finansbank e-cüzdan olarak geçiyor. O yüzden bazı kampanya şartlarında o şekilde yer alıyor.
Kampanyaya dahil fatura ödeme listesinde Enerjisa yokmuş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 11 Haziran 2022; 18:30:46 >
ilk 10.000 kişi diyor 1.5 ayda dolmuştur
-
Mayıs ayında faydalandım tekrar fatura ödersem iade yatarmı
Fatura ödeme seçenekleri çok kısıtlı, arttırmaları lazım şirket sayısını, muazzam bir para akışı olur o halde ve yaptıkları kampanya hiç ağır gelmez...
Ödeme yaptık bakalım temmuzda yatacak mı yarısı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
QNB Finansbank e-Cüzdan nedir? Ben de sadece enpara var, bununla e-cüzdana nasıl dahil olup Kassa'dan nasıl ödeme yapabilirim acaba? Biriniz resimli anlatabilir mi?
-
enerjsa ayasaş, ayedaş da yok sanırım
-
Bu kampanya tek seferlik mi ? Bir kez fadalanan bir sonraki ay yine faydalanabilir mi deneyen varmı?
Halen katilim var mi
Fatura Öde %50 geri kazan!
Ay içerisinde ödediğin bir faturanın %50'sini cüzdanına geri yatırıyoruz.
Kurallar
Kampanyamız 29 Nisan-30 Haziran 2022 arasında geçerli olacaktır.
Aylık toplam fatura ödemelerinizin %50’si, cüzdanına iade edilecektir.
İade edilecek maksimum tutar aylık bazda toplamda 50 TL’dir.
Ödemelerin başarılı olması halinde, ilgili ödül tutarı e-Cüzdanınıza bir sonraki ayın ilk 5 iş günü içinde iade edilir.
Kampanya kapsamına “Fatura Ödeme” ve “Faturasız Hat İşlemleri” dahil olup “Oyun ve E-pin Yükleme” leri kapsam dışındadır.
Aylık bazda 50 TL gibi görünüyor. İlk ay 50 TL yi aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskader -- 18 Haziran 2022; 23:4:49 >
Ben mayısın 25 inde fatura ödemişim 2 Haziran da iadesi gelmiş yani bu ayda ödesem temmuzda iade gelir mi acaba?
-
Vodofone Faturali hattimi ödesem oluyor mu ?
-
Bende bunu sormaya geldim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X