Şimdi Ara

FATURADA GOZUKEN EXTUS NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • faturalı hat kullanıcısıyım bu aykı faturamı ıncelerken 121 metre 0.19 tl EXTUS ve 1.86 tl MEDYA UYGULAMALARI-2 DIYE BIRSEY GORDUM bunlar nedır bılen var mı ? musterı hızmet. aramadan once sıze sormak ıstedım ?

• Ergenekon karşıtlarının düzenlemiş olduğu tek yürek bilmem ne, biz bir kişiyiz gibi bir ismi olan bir oluşum vardı.eğer o oluşuma destek olmak için mesaj gönderdiyseniz extus onun ücreti oluyor. Google'dan araştır. Iptal yazıp bir numaraya gönderiliyordu ama numarayı da hatırlamıyorum. Bu mesajı cepten yazdığımdan araştırmayı ben yapamıyorum
  • yok herhangı bır yere gondermedım mesaj ama faturada şu sekılde gozukuyor :

13.Ağu 17:07:31 1 Musteri Hizmetleri 0,19 EXTUS
    13.Ağu 17:05:52 542 444**** 0 MÜŞTERİ HİZMETLERİ
    13.Ağu 06:34:56 1 Musteri Hizmetleri 0,19 EXTUS
    13.Ağu 06:34:06 443 444**** 0 MÜŞTERİ HİZMETLERİ
    13.Ağu 01:03:45 1 Musteri Hizmetleri 0,19 EXTUS
    13.Ağu 01:01:45 640 444**** 0 MÜŞTERİ HİZMETLERİ

05.Ağu 22:33:03 1 MEDYA_UYGULAMALARI_2 1,86 Medya Uygulamalari

yanı gordugunuz gıbı extus farklı musterı hızmet. farklı sekılde extus da ucret var m.hız. de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Ergenekon karşıtlarının düzenlemiş olduğu tek yürek bilmem ne, biz bir kişiyiz gibi bir ismi olan bir oluşum vardı.eğer o oluşuma destek olmak için mesaj gönderdiyseniz extus onun ücreti oluyor. Google'dan araştır. Iptal yazıp bir numaraya gönderiliyordu ama numarayı da hatırlamıyorum. Bu mesajı cepten yazdığımdan araştırmayı ben yapamıyorum

2 sene öncesinin konusu ancak konuya cevap verilmemiş ve google'da en üst seviyede çıkıyor.

Setha'nın konu hakkında yaptığı yorum yanlış. Extus web üzerinden gönderilen mesajların ücreti. Bende 1000 sms paketi var ancak web üzerinden gönderince yine de turkcell extra para aldı. 2 yıl kadar avea websms kullanıyordum webden atılan mesajlar paket sms'ten düşülüyordu, extra ücret alınmıyordu. Avea web arayüzüde çok güzeldi ama turkcelle geçince böyle bir küçük sıkıntı oldu. SMS paketiniz varsa Turkcell online işlemleri kullanarak webden mesaj atmayın diyor kısaca turkcell.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.