Şimdi Ara

Fatura ve İcra Takibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran ayına ait 23.06.12 tarihli 267,XX TL faturam var. Fakat ne hikmetse faturayı ödeyemiyorum. Temmuz ayının faturasını ödemiş bulunmaktayım. 1 aydır müşteri hizmetlerine bağlanmama rağmen ne yazik ki bana sıcak bir ödeme seçeneği sunamadılar. Sesli yanıt sisteminden ödeme yapmaya çalıştığımda her defasında telefon susuyor. Mecburen kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorum. Bayi desen borcum görünüyor fakat ödeme yapılmıyor. vodafone.com.tr den defalarca denedim, ödeme yapıldı diyor fakat kredi kartımdan çekilen bir tutar yok. Hala borcum var ödeme yapamıyorum. İşin aksi sabah 8de aranıyorum. 2 gün içinde ödemeniz gerekiyor deniyor. 4 yıllık Turkcell kullanıcısıydım böylee birşeyle karşılaşmadım.

Derdimi kimlere anlatayım bilemedim. Bilgisi olan lütfen ulaşsın.

Son bir soru daha. İcra takibi kaçıncı aydan sonra başlatılıyor? Saçma bir hata yüzünden tepetaklak olmayalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: faruknazli

Haziran ayına ait 23.06.12 tarihli 267,XX TL faturam var. Fakat ne hikmetse faturayı ödeyemiyorum. Temmuz ayının faturasını ödemiş bulunmaktayım. 1 aydır müşteri hizmetlerine bağlanmama rağmen ne yazik ki bana sıcak bir ödeme seçeneği sunamadılar. Sesli yanıt sisteminden ödeme yapmaya çalıştığımda her defasında telefon susuyor. Mecburen kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorum. Bayi desen borcum görünüyor fakat ödeme yapılmıyor. vodafone.com.tr den defalarca denedim, ödeme yapıldı diyor fakat kredi kartımdan çekilen bir tutar yok. Hala borcum var ödeme yapamıyorum. İşin aksi sabah 8de aranıyorum. 2 gün içinde ödemeniz gerekiyor deniyor. 4 yıllık Turkcell kullanıcısıydım böylee birşeyle karşılaşmadım.

Derdimi kimlere anlatayım bilemedim. Bilgisi olan lütfen ulaşsın.

Son bir soru daha. İcra takibi kaçıncı aydan sonra başlatılıyor? Saçma bir hata yüzünden tepetaklak olmayalım..

Birde internet bankacılığından ödemeyi dene.

• aynı süreci yaşadım sonunda avukat masrafını ödedim.öyle bi rezillik var vodafone da.yakında avukat arar seni merak etme.
  • Vodafone ile kasmayacaksınız abi, BTK'ya durumu bildirin onlar peşinizde koşsun, resmi bir belge olsun elinizde yani icra gelince durdurtabilmek için
  • @Dracos;

BTK nedir affedin, ayrıca ne gibi resmi belgeden söz ediyorsunuz. Elimde olan sadece bayiden kartla çektirmeye çalıştığım post makinesinden çıkan "ödeme yapılamadı" fişi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruknazli

@Dracos;

BTK nedir affedin, ayrıca ne gibi resmi belgeden söz ediyorsunuz. Elimde olan sadece bayiden kartla çektirmeye çalıştığım post makinesinden çıkan "ödeme yapılamadı" fişi...

btk devletin nadir işleyen kurumlarından, ağır aksak da olsa (başvuru sonucu 1-2 haftada anca geliyor) etkili bir kurum, şikayeti netten bildirince elinizde evrak doküman vs. varsa bunları da gönderin diyor

şimdi yapacağın şey bankamatikten kart limitinin yeterli ve blokeli olmadığına dair bir belge almak, sonra tekrar ödemeyi dene faturayı o ödeme yapılamadı fişini de al, aynı gün içinde yakın tarihler olsun çok uzak olmasın, hatta işini garantiye al faturayı denedikten sonra tekrar bir bakiye bilgisi içeren kağıt al, sonra bir de vodafone a yazılı bir kaynak olması için mail at, böyle böyle ödeme kanallarınızdan ödeme yapamıyorum ne yapabilirim diye, ona muhtemelen saçma sapan bir cevap gelecek yine, bunların da ekran görüntülerini alacaksın şikayetine ekleyeceksin

olay sonuçlanınca btk tarafında, çok yüksek bir ihtimalle fatura tahsilat departmanı seni arayacak, yani genel müdürlükten arayacaklar ilk defa ve sorunu çözmek için ilk defa birileri gerçekten uğraşacak, gerekirse o ayki faturanı tahsilat departmanı kapatır ödendi olarak önümüzdeki aya ekler o tutarı, ama peşine düşmeden illet ediyor adamlar

• Yts ler bankalara odenıyor bıldıgım bankaya gıttıgınde voda yts odemek ıstıyorum de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Dracos söylediğin şeyi araştırdım, herkes bişey elde edemezsin diyor. üzerine faiz bindiğiyle kalırmış. bu arada hala ödeme yapamıyorum. fakat yeni gelen faturalarımı ödemekteyim. yarın tam 2 ay 2 gün olacak avukat aramadı. aramasını bekleyeceğim. 267 liralık fatura bakalım bize ne kadara mal olacak. bu arada hattım aktif. ne kadar saçma birşey. cihaz sözleşmem olmasa gözümü kırpmadan geçeceğim başka operatöre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.