Şimdi Ara

Fatura üzerine telefon almak için puan neye göre hesaplanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 aydır Vodafone'dayım. Daha 198 puanım olmuş. Minimum 650 puan lazım dediler. 6 aydan önce de alınmıyor diye biliyorum. Fakat 5 ayda 200 puan bile gelmemişken 6 ay kuralı ne işe yarıyor ki? Bilgisi olan var mı acaba?



  • Tarifeniz düşükse, fatura ödemelerinde gecikme oluyorsa puan az gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturaliyim 1sene oldu tam daha once 6ay faturasiz durmusdum suan 2000tl lik cihaz alabiliyorum . Faturalari vs duzgun odedikce artiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır vodafone dayım. 1 senedir her ay 160+ tl fatura ödüyorum.10 gün önce puan sorgulattım 4000 di. Eşimin hattını ayın 6sında faturalıdan faturasıza geçirdim(turkcell kullanıyoruz artık, 38 tl'lik bi tarifedeydi) ve puanım 798e düşmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturalarını düzenli ödemene bakıyorlar, istersen bayii den kredi puanı sorgulatıp puanı yükseltebilirsin
  • Kredi puanınıza göre operatörler telefon satışı yapıyorlar. Sizin eğer herhangi bir kredi kaydınız yoksa size kredili(taksitli) telefon satışı yapmazlar. O faturan şu kadar ay olsun ondan sonra alabilirsin diyenlere inanmayın. Öğrenci iseniz en kısa yoldan puan arttırma yolu şu şekilde olur:
    burs/kredi alıyorsanız ziraatbankasına gidip harçlık avans/kredi kartı başvurusu yapın, genelde limitler ön onaylı olur ve hemen kullanıma açılır. Tutar önemli değil harcama yapın ve ilk ekstrenin kesilmesini bekleyin, sizin puanınız oluştu. Ortalama 800 puanınız olur, 1-2 ay daha böyle harcayıp geciktirmez iseniz 1400 puanlarda olursunuz ki bu puan ile alamayacağınız telefon yoktur.

    Bu arada ben geçen senelerde Turkcelle geçtiğim ilk gün puan sorgulattım ve "ağbi bu mağazada alamayacağın telefon yok" demişlerdi. Hali hazırda 7-8 bankanın kredi kartı var ve 2-3 tanesini aktif olarak kullanıyorum, KKB puanım 1860. Hani bunu niye yazdım, operatöre geçip 5-6 ay faturan kesilmesi lazım diyenler için.




  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Kredi puanım bazı gecikmelerden dolayı bayağı düşük sanırım. Onay vermiyorlar o konuda. Vodafone üzerinden bakıldığında ise daha 200 puanım varmış ne yazık ki..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Vodafone takstılı hoparlör almayı düşünüyoruz.Bızım puan 1900 cihazı 1930 puan imiş,Bayideki eleman yine alırsınız ama ön ödeme cıkar 30 tl gibi dedi .
    1930 olmasını beklemeli mı yoksa 30 lira ödemek mantıklı mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece bayiden mi sorguluyorlar bu puanı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.