Şimdi Ara

Fatura neden 2 aylık geldi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen ay elektrik faturası gelmedi bu ayda 96 tl geldi bekliyordum böyle birşey geleceğini geçen ayın faturayıda bindirmişler bu nasıl iş böyle gücü yeten var yetmeyen var neden bir ay fatura gelmiyor ikinci ay kol gibi fatura geliyor böyle bir durum yaşayan var mı daha önce ?

• Normal bir durum. Geçen ay fatura kesmeye biri geldiğinde saat yada adamın cihazı bozuk yada ikisi arasında uyumsuzluk sorun olmuş olabilir. Bir de iş yeri için saat dükkan içinde olup, eleman geldiği zaman saati bulamadıysan ne yapsın

Senin durumunda biraz aklın varsa geçen ayın parasını saklardın eğer fatura ödemek zor geliyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 45 lira fatura ödüyorum ayda aynısı internet faturasındada olmuştu bir kere sadece 150 lira gelmişti umarım bu son olur elektrik için
  • Dediğim gibi bir sorun yada aksaklık olabilir, binadaki herkese olduysa o zaman fatura kesen adam tembellik yapmış, arayıp şikayet edin

• hayır geçen ay herkese gelmişti fatura internetten 1000 kere sorgulattım borç yok diyordu bize zaten orda kıllanmaya başlamıştım 100 küsür fatura geleceğinden
  • O zaman saate arıza vardır belki de anlık bir hata olmuştur ilk gelen adan pek ısrar etmemiştir. Bir de yalnış hatırlamıyorsam faturaların böyle kesilmesi yasak, yani tüketici haklarına şikayet ederseniz ilk ayın faturası iptal olabilir

• çok uğraştırırmı o dediğin şey avukat falan istemezler değilmi ? iptal olacaksa başvururuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

çok uğraştırırmı o dediğin şey avukat falan istemezler değilmi ? iptal olacaksa başvururuz

Avukata felan gerek yok, nasıl bir sonuç çıkar onu bilemem ama denemeden zarar gelmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.