online işlem merkezinde ödemediğim fatura ödendi yazıyor geçen ayda aynısı olmuştu. yeni bağlattık zaten ttneti, bu hep böylemi gözüküyor? bana özel bir bugsa ödemeyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
online işlem merkezinde ödemediğim fatura ödendi yazıyor geçen ayda aynısı olmuştu. yeni bağlattık zaten ttneti, bu hep böylemi gözüküyor? bana özel bir bugsa ödemeyeyim
Haberin olmadan otomatik odeme talimati verilmis olmasin aileden biri tarafindan?
bizimde ödediğimiz halde ödenmedi diye gözüküyor hep
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
Haberin olmadan otomatik odeme talimati verilmis olmasin aileden biri tarafindan?
hayır öyle bir durum yok. telefona mesaj geliyor faturanız var diye, fatura görüntüleme yazan menüde faturanın yanında ödendi yazıyor. sayfanın altındaki bildirim gibi yerde ödemeniz gereken 1 adet fatura bulunmaktadır yazıyor, fatura ödeme sayfasındada yine ödenmemiş gözüküyor anlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP
Bu daha vahim bir durum. Sonradan borç çıkartmasın hırsızlar.
quote:
quote:
Doğrudur , yaparlar.
Online işlem merkezine ilk fatura düştüğünde ödendi! yazar daha sonra tekrar bakarsanız Ödenmedi yazdiğini görürsünüz. Bi kaç kez bu şekilde denk geldiğimden biliyorum.
Online işlem merkezine ilk fatura düştüğünde ödendi! yazar daha sonra tekrar bakarsanız Ödenmedi yazdiğini görürsünüz. Bi kaç kez bu şekilde denk geldiğimden biliyorum.
Birgün fatura geldiği gün ödendi yazdı , dedim baba ödedin mi sen fatura yok dedi , birkaç gün ödendi o larak kaldı , sonra ödenmedi ye döndü. Değişik bir sistemi var bu ttnetin (!)
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
quote:
quote:
Doğrudur , yaparlar.
yaparlarmı yaparlar evde tek düzenli faturalar ttnetin, zımbalı hangi ayın yılın bir klasöre topladım birşey olursa hemen gösteriyim diye
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
quote:
quote:
Doğrudur , yaparlar.
yaparlarmı yaparlar evde tek düzenli faturalar ttnetin, zımbalı hangi ayın yılın bir klasöre topladım birşey olursa hemen gösteriyim diye
Aynen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme