Şimdi Ara

Fatih Terim Ne Yapmaya Çalışıyor? (Yeter Artık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hocanın kredisinin sonsuz olduğunu zannediyordum ancak bu sene gerçekten çileden çıkıyorum oyuna müdahalelerini görünce.

    Belki de en iyi sistemle ve kadroyla çıktı maça çok heyecanlıydım ve ilk yarı gerçekten çok iyi top oynadık. Gol atamadıysak sadece şanslığımızdandı. İkinci yarıya o kadar iyi başlayamasak da direkten dönen topla golün geleceği resmen belliydi. Ama sen Emre ile Sneijder'i çıkardıktan sonra Umut ve Amrabat'ı alarak takımın bütün dengesini bozdun hocam.

    Allah aşkına bana Amrabat denen GÜREŞÇİNİN ne işe yaradığını biri anlatabilir mi? Arkasındaki rakibi kucakladıktan sonra topu çekip orta yapmaktan başka hiç bir işe yaramıyor adam. Topu tutamıyor ileride.

    Sneijder'i çıkarmanın mantığı nedir peki? Bu adamı sen her an sahada şapkadan tavşan çıkarması için almadın mı? Bir adamı bırak da 90 dakika ne yapacak bir izleyelim.
    Süper bir taktikle çıktığın maçı yine 4-4-2'i döndürüp takımın dengesini neden bozuyorsun be hocam?

    Ardından Hamit değişikliği nedir? Hamit en iyi maçlarından birini oynuyordu, adam şansız eyvallah. Ancak inanılmaz top tutuyor ileride. Hamit'e bundan sonra asla ama asla laf etmem. Sen bu adamı çıkarıp Drogba'yı sokuyorsun oyuna. Bütün oyun kozunu bütün orta sahayı rakibe veriyorsun, ardından topu şişir Drogba sağa sola indirsin birisi vurur gol olursa şanslıyız. Bu takımın taktiği TOP ŞİŞİRMEK olmamalı hoca. Geçen sene yediğimiz son dakika gollerine rağmen bile paslaşarak gidiyorduk rakip kaleye. Önünde neredeyse yarım saat varken top şişirmek ne kadar doğru?

    Ayrıca şu takımın frikik ve penaltıcısının acilen belirlenmesi lazım. Şu frikiklerin başına kimse çullanmasın, Selçuk'a ayrıca baskı oluşuyor resmen.

    Son olarak o penaltı iyi ki gol olmadı. O kadar dua ettim umarım gol olmaz diye, o penaltı gol olup şampiyon olsaydık sakız olurduk ağızlarına.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.